IZABERITE
Korpa

Varenje

Brend: INPHARM
5-BIOTIK SIMBIOTIK je probiotik koji nam pomaže da održimo ravnotežu crevne flore.5-BIOTIK je simbiotik jedinstvene formulacije koji sadrži 5 bakterijskih sojeva i prebiotik inulin.Zbog pažljivo dizajnirane smeše, uz dodatak Lactobacillus rhamnosus GG i inulina, 5-BIOTIK se preporučuje u..
600,00 RSD
Brend: ALKALOID
Becutan Kids Vits anticolic kapi su oralne kapi namenje za nadutost,grčeve,gastrointestinalne tegobe i dispeptičke tegobe kod odojčadi i dece.Preparat se nalazi u praktičnom pakovanju sa kapaljkom koja omogućava lako i brzo doziranje kapi.Sastav:20kapi(1ml)sadrži 40mg simetikona u maslinovom ulju.Si..
660,00 RSD
Brend: Esensa
Betavitevit B je prirodan preparat koji sadrži pivski kvasac, koji je obogaćen kompleksom vitamina B i vitamin C. Preparat je pogodan za osobe koje su izložene velikom fizičkom naporu kao i kod infekcija herpes simplex virusom.Sastav:Pivski kvasac, vitamin B1,B2 ,B6 i vitamin CDelovanje:Pivski kvasa..
300,00 RSD
Bilax D je dodatak ishrani koji pomaže fiziološku funkciju i pražnjenje debelog creva.Zahvaljujući svojim aktivnim sastojcima, Bilax D omogućava pravilan rad organa za varenje, brži prolazak crevnog sadržaja i pražnjenje debelog creva u slučajevima akutnog zatvora. Deluje efikasno i brzo i ne ..
835,00 RSD
Brend: PHARMALIFE
Biostatine forte tablete se preporučuju kao dodatak ishrani osobama sa povišenim holesterolom i trigliceridima u krvi, kao i pacijentima koji imaju neželjene efekte na terapiji hemijskim statinima.Poboljšava lipidni status, štiti srce i krvne sudove. Biostatine forte je dodatak ishrani sa f..
1.165,00 RSD
Brend: Esensa
Cimet cimisens je preparat koji je dopunska terapija osobama obolelim od Diajebetes melitusa tipa 2. Ovaj preparat se kože koristiti i kod gastrointestinalnih tegoba kao što su nadutost, grčevi i gasovi.Sastav:Cimet u prahuDelovanje: Cimet-povećava preuzimanje glukoze u ćelije i sintezu glikoge..
520,02 RSD
Brend: ADOC BEOGRAD
Dibuzin je preparat namenjen zapaljenskim bolestima creva,sindromu nervoznih creva,intoleranciji na hranu,stanjima posle hirurških i dijagnostičkih procedura. Dibuzin karakteriše i to da je postbiotik što znači da svoje pozitivne efekte ispoljava na nervni, imuni i metabolički sistem kao i na funkci..
2.070,00 RSD
Brend: GALENIKA
Digestal  predstavlja  suplement sa digestivnim enzimima pankreasa i ekstraktom goveđe žuči.Sastav: pankreatin u prahu, saharoza, ekstrakt goveđe žuči, polivinil-pirolidon (stabilizator), anjonski polimeri metakrilne kiseline i njenih estara - Eudragit L 12,5 (sredstvo za poliranje), mik..
675,00 RSD
Brend: GALENIKA
Digestal  predstavlja  suplement sa digestivnim enzimima pankreasa i ekstraktom goveđe žuči.Sastav: pankreatin u prahu, saharoza, ekstrakt goveđe žuči, polivinil-pirolidon (stabilizator), anjonski polimeri metakrilne kiseline i njenih estara - Eudragit L 12,5 (sredstvo za poliranje), mikro..
770,00 RSD
Brend: PHARMANOVA
Duobiotic je probiotik koji u svom sastavu pored probiotika sadrži i prebiotik.Prebiotik je ugljeni hidrat koji u debelom crevu predstavlja hranu kojom se hrane korisne bakterije.Probiotska kultura S. boulardi iz kvasca zahvaljujući kapsuli koja sprečava prodor želudačne kiseline do creva stiže nepr..
720,00 RSD
Brend: HERBA SVET
EQUIGAL KAPI su dijetetski suplement koji doprinosi boljem varenju i kao dopuna dijetama za redukciju telesne težine.Brz tempo života i nedostatak vremena razlog su što često posežemo za nezdravom hranom prepunom aditiva, masti i prostih ugljenih hidrata, bez kvalitetnih nutrijenata ali visoke ..
624,00 RSD
Brend: Esensa
Esenbak Pro&Bio direkt kesice su probiotik za decu koji pored najznačajnijih probiotskih kultura creva (bifidobakterija i laktobacila) sadrži i DHA, omega-3 kiselinu i taurin. Probiotik se koristi uz terapiju antibioticima kao i nakon primene istih kao i kod dijareja i opstipacije. Preparat je p..
885,00 RSD
Brend: Esensa
Esenbak S. Boulardi je probiotik koji sadrži gljivicu Saccharomyces boulardii koja nepromenjena dolazi do debelog creva. Gljivica je otporna na antibiotike i razlaganje proteina što je čini pogodnom za primenu uz antibiotike bez vremenskog razmaka.Preparat se primenjuje kod dijareja različiti..
715,37 RSD
Brend: Esensa
Esenbak Pro&Byo Direct Ultra Strong je sinbiotik koji sadrži 8 različitih probiotskih sojeva, 3 različita prebiotika i 50milijardi dobrih bakterija.Prebiotici su ugljeni hidrati koji u debelom crevu predstavlja hranu kojom se hrane korisne bakterije.Preparat je namenjen brzom zasutavljanju akutn..
566,00 RSD
Brend: Esensa
Esenbak Pro&Bio imuno je probiotik koji pored najznačajnijih probiotskih kultura creva (bifidobakterija i laktobacila) sadrži i cink, vitamine B1,B2,B6 i aminokiselinu Lizin. Probiotik se koristi za zaštitu digestivnog trakta kao i za jačanje imunog sisitema čitavog organizma. Preparat je po..
622,50 RSD
Brend: Esensa
Esenbak Pro&Bio intens je probiotik koji sadrži najznačajnije probiotske kulture creva (bifidobakterija i laktobacila). Probiotik se koristi za zaštitu digestivnog trakta kao i za jačanje imunog sisitema čitavog organizma. Preparat je pogodan za decu stariju od 3 godina i odrasle.Sastav:Bi..
525,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 83 (6 strana)