IZABERITE
Korpa

Inhalatori

DOCTORS INHALATOR ZA NOS je mali inhalator koji nam olakšava disanje kroz nos.Udisanjem bogatog mirisa etarskih ulja, olakšava se disanje, smanjuje se otok i sekrecija iz nosne sluzokože. Podjednako je efikasan kako kod prehlade i kijavica, tako i kod simptoma alergija.Inhalator za nos, u prakti..
96,00 RSD
Brend: ARTSANA
PIC INHALATOR AIR FAMILYTokom jeseni i zime infekcije respiratornog sistema česta su pojava, naročito kod dece koja su im podložnija zbog smanjene otpornosti organizma. Ovi problemi znatno utiču na kvalitet života, pa treba pribeći terapiji kojom se odmah postiže efekat. Najbolji rezultati se ..
6.072,00 RSD
Brend: ARTSANA
PIC INHALATOR MISS BIBIDizajn prilagođen deci Zabavan, nežan i umirujuć... ali ipraktičan Brži i tiši! Dolaze zajedno sa Pic Acti Fast Pro raspršivačemTiša micro-piston tehnologijaSastav:Ugrađen držač za raspršivač 2 meke ergonomske maske za odrasle i decuPregrada za čuvanje pribora Mesto p..
6.072,00 RSD
Brend: ARTSANA
PIC INHALATOR MR CARROTPIC Solution Mr Carrot je kompresorski inhalator, koji pretvara lek iz tečnog u gasovito stanje, tako da oni mogu direktno dopirati u disajne puteve.  Delovanje: Dizajn, naročito atraktivan mlađim pacijentima, osmišljen je tako da tretmani lečenja budu što prija..
5.080,21 RSD
Brend: ARTSANA
PIC INHALATOR MR HIPPOPIC Solution Mr Hippo je kompresorski inhalator, koji pretvara lek iz tečnog u gasovito stanje, tako da oni mogu direktno dopirati u disajne puteve.PiC Solution Mr Hippo je nova oprema kompresorskog inhalatora sa atraktivnim dizajnom u obliku nilskog konja za efektivne i ..
5.840,00 RSD
Brend: ARTSANA
PIC MISTER 8 HOBOTNICA INHALATORZahvaljujući dodatnoj opremi, inhalator se može koristiti za inhalaciju i kod dece i odraslih.  Inhalator ne smeju koristiti deca bez nadzora odraslih. Inhalator je specifičnog oblika, u obliku oktopoda, kako bi se kod mladje populacije olakšala inhalacija.Kara..
5.840,00 RSD
Brend: ARTSANA
PIC NESESER SA REZERVNIM DODATCIMA ZA PIC INHALATORE Neseser za kompresorski inhalator sadrži inovativnu Sidestream čašicu i univerzalnu masku 2u1 za decu i odrasle. Efikasnost terapije zavisi od kvaliteta difuzije leka kr..
1.116,00 RSD
Brend: Esensa
Pulmint nosni inhalator je preparat u  stiku koji se koristi kod zapušenog nosa i otežanog disanja. Kombinacija etarskih ulja olakšava disanje, smanjuje otok i sekreciju iz nosa. Inhalator se može koristiti i kod simptoma alergija.Sastav:Mentol, kamfor, etarsko ulje eukaliptusa i etarsko ulje b..
240,80 RSD
Brend: NEVENA
SPEED INHALATOR je džepni inhalator koji  koristimo u borbi protiv zapušenog nosa.Inhalator predstavlja proizvod koji se koristi kod zapušenog nosa i otežanog disanja kod kijavice, prehlade i alergije. Ovaj proizvod predstavlja moćan antispetik koji sprečava rast i razvoj bakterija na niv..
210,00 RSD
Brend: NEVENA
SPEED VAPORUB MAST je mast koja se koristi za utrljavanje.Deluje dvojako, lokalno na kožu i antiinflamantorski na sluzokožu gornjeg respiratornog trakta. Speed vaporub ima momentalno, intenzivno i dugotrajno dejstvo. Kod prvih znakova prehlade, kijavice, crvenila grla ili bolova u grudima i..
224,00 RSD
Brend: NEVENA
SPEED VAPORUB MAST je mast koja se koristi za utrljavanje.Deluje dvojako, lokalno na kožu i antiinflamantorski na sluzokožu gornjeg respiratornog trakta. Speed vaporub ima momentalno, intenzivno i dugotrajno dejstvo. Kod prvih znakova prehlade, kijavice, crvenila grla ili bolova u grudi..
336,00 RSD
Prikazuje se 1 do 11 od 11 (1 strana)