IZABERITE
Korpa

BUSSINES HOUSE

ANTINIKOTEA FILTERI su filteri za odvikavanje od pušenja Antinicotea pruža 70% zaštite i ne menja aromu i ukus cigarete. Štiti i odvikava, predstavlja prirodni put do smanjenja nikotinske zavisnosti i ostavljanja cigareta. Jedan filter služi za 20 cigareta. Spr..
480,00 RSD
ANTINIKOTEA MINI GOLD MUŠTIKLA  je preventivni medicinski program za zaštitu i odvikavanje od pušenja, na zdrav i prirodan način.Antinicotea pruža 70% zaštite i ne menja aromu i ukus cigarete.Štiti i odvikava, predstavlja prirodni put do smanjenja nikotinske zavisnosti i ostavljanja cigaret..
681,60 RSD
ANTINIKOTEA MINI je muštikla koja nam služi za zaštitu i odvikavanje od pušenja.Antinicotea pruža 70% zaštite i ne menja aromu i ukus cigarete. Štiti i odvikava, predstavlja prirodni put do smanjenja nikotinske zavisnosti i ostavljanja cigareta. Jedan filter služi za 20 cigareta. Sprečava pojavu..
948,00 RSD
ANTINIKOTEA MUŠTIKLA BONZAI je muštikla koju koristimo za zaštitu i odvikavanje od pušenja.Antinikotea je preventivni medicinski program, za zaštitu i odvikavanje od pušenja, na zdrav i prirodan način. Antinicotea pruža 70% zaštite i ne menja aromu i ukus cigarete. Štiti i odvikava, predstavlja ..
928,00 RSD
ANTINIKOTEA MUŠTIKLA SLIM je muštikla koja nam pomaže u zaštiti i ostavljanju pušenja.ANTINIKOTEA MUŠTIKLA  SLIM je preventivni medicinski program za zaštitu i odvikavanje od pušenja, na zdrav i prirodan način.Antinicotea pruža 70% zaštite i ne menja aromu i ukus cigarete.Štiti i odvikava, pr..
1.140,00 RSD
ANTINIKOTEA SUPER STOP MUŠTIKLA  je muštikla koju koristimo u zaštiti i ostavljanju pušenja. Napravljena je od plastike i laka je za upotrebu.Antinicotea je preventivni medicinski program za zaštitu i odvikavanje od pušenja, na zdrav i prirodan način.Antinicotea pruža 70% zaštite i ne menja a..
156,00 RSD
ANTINIKOTEA SUPER MINI MUŠTIKLA  je muštikla koju koristimo u zaštiti i ostavljanju pušenja. Napravljena je od plastike i laka je za upotrebu.Antinicotea je preventivni medicinski program za zaštitu i odvikavanje od pušenja, na zdrav i prirodan način.Antinicotea pruža 70% zaštite i ne menja a..
480,00 RSD
ČEPOVI ZA UŠI SILIKONSKI  ANATOMSKI nam pomažu da zaštitimo uho od raznih spoljašnih uticaja.Luksuz za uši: 2 čepića za uši od silikona. Fleksibilna kompletna zaštita za uvo. Ne propušta buku, vodu i vetar. Silikonski čepići za uši sastoji se od medicinskog silikona. Ovaj raznoliko upotr..
696,00 RSD
ČEPOVI ZA UŠI SILIKONSKI  ANATOMSKI nam pomažu da zaštitimo uho od raznih spoljašnih uticaja.Luksuz za uši: 2 čepića za uši od silikona. Fleksibilna kompletna zaštita za uvo. Ne propušta buku, vodu i vetar. Silikonski čepići za uši sastoji se od medicinskog silikona. Ovaj raznoliko upotreb..
835,88 RSD
DOCTOR S HERPO GEL je gel koji se koristi u borbi sa labijalnim Herpesom.Pomaže da se koža smiri.Delovanje:Herpactiv predstavlja osmotski aktivan hipertonični rastvor. Kada se nanese na otvorenu leziju herpesa,formira se film preko lezije,što dovodi do eliminacije tečnosti iz rane. Na ovaj nač..
208,00 RSD
DOCTOR S SAPUN  ANTIEKCEM  KATRAN je sapun koji koristimo kod peruti, akni, psorijaze, ekcema.Za temeljno čišćenje i higijenu obolele, problematične i osetljive kože.Sastojci (INCI):Sodium Tallowate, Sodium Cocoate, Glycerine, NaCl, Tetrasodium EDTA, Tetrasodium Etridonate, Pix liquida.D..
274,00 RSD
DOCTOR S SAPUN ANTIACNE MENTOL je sapun koji se koristi kod masne kože i kože sa aknama.Ulje od mente i antibakterijski dodaci odstranjuju suvišne masnoće kože, smanjujući mogućnost pojave bakterija koje izazivaju bubuljice. Sadrži superodmašćivače. Smiruje i hladi kožu. Pogodan za čestu upotrebu..
216,00 RSD
DOCTOR S SAPUN ANTIDANDRUF SUMPOR je sapun sa sumporom. Jedinstveni sapun koji smanjuje lučenje masnih žlezda i ima antiparazitsko dejstvo pri dodiru kože sa životinjama i insektima.Sumpor, je mineral koji se prirodno pojavljuje u blizini izvora i vulkanskih formacija. Sumporna voda, dobijena iz..
216,00 RSD
DOCTOR S SAPUN ANTIINFECTION je sapun koji koristimo za  čišćenje problematične kože.Sapun sa bioaktivnim sastojcima za čišcenje lica. Koristi se kod masne kože, kože sklone bubuljicama i aknama, kože sklone infekcijama Sa uljem eukaliptusa.Sastojci (INCI):Sodium Tallowate, Sodium Cocoate, Gl..
216,00 RSD
DOCTOR S SAPUN INTIMO  je sapun namenjen za negu celog tela.Čisti kožu i štiti je od isušivanja.Sastav je tako formulisan da sprečava neprijatne mirise i čini kožu svežom.Sprečava upalne procese na koži.Kožu čini mekšom i nežnomSastav:Sodium Tallowate, Sodium Cocoate, Glycerine, NaCl, Tetraso..
145,20 RSD
DOCTOR S SAPUN SUPER MEDICINSKI je medicinski sapun koji se koristi u svakodnevnoj nezi kože.Koristi  se kod peruti, akni, seboreje, ekcema i psorijaze za temeljno čišćenje i higijenu obolele, problematične i osetljive kože. Ima dezinfekciono sredstvo i unuštava mikrobe u koži i kosi. Štiti ..
216,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 19 (2 strana)