IZABERITE
Korpa

Srce, krvni sudovi i cirkulacija

Brend: PHARMANOVA
A-Lixir 400 Protect je najsnažniji prirodni antioksidant u jednoj bočici.Preparat sadrži polifenole iz tečnog ekstrakta ploda sibirske aronije. Sibirska aronija je biljka koja svojim sastavom jača imuni sistem i otpornost organizma.Sastav:400mg/30ml polifenola poreklom iz tečnog ekstrakta ploda sibi..
3.645,00 RSD
Brend: HERBA SVET
ALFA AKTIV HS je dijetetski proizvod koji koriste muškarci zbog održavanja normalnog nivoa testosterona u krvi,normalnoj plodnosti i reprodukciji.Biljni je afrodizijak i doprinosi boljem seksualnom zdravlju.Muški sterilitet često nastaje usled nedovoljne proizvodnje semene tečnosti i problema u ..
1.752,07 RSD
Brend: ALKALOID
ALKAKAPS COENZYME Q10 FORTE je dijetetski suplement koji pomaže kod srčanih tegoba,stresa i umora.Alkakaps coenzym Q10 forte je esencijalni vitamin neophodan za pravilan rad svake žive ćelije.Pomaže u stvaranju energije u svim ćelijama,posebno u srčanim i skeletnim.Sastav:30mg koenzima q10 (ubidekar..
890,00 RSD
Brend: ALKALOID
ALKAKAPS OMEGA 3 je dijetetski proizvod koji pomaže u snižavanju nivoa triglicerida u krvi i u zaštiti krvnih sudova.U svom sastavu sadrži vitamin E koji je jak antioksidans.Sastav:500mg prečišćenog ribljeg ulja sadrži 275 mg nezasićenih masnih kiselina EPA I DHA.Delovanje:1.Kao kardiovaskularna pre..
930,00 RSD
Brend: ADOC BEOGRAD
Arterinorm kapsule su prirodan preparat koji reguliše nivo holesterola i triglicerida i time utiče na poboljšanje zdravlja kardiovaskularnog sistema.Sastav:Vitamin B3, Folna kiselina, Vitamin E, Vitamin B6, Vitamin B12,Oleuropein, Ekstrakt fermentisanog crvenog pirinča, Ekstrakt čaja (Camellia sinen..
1.275,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Arteroprotect Forte  je dijetetski preparat čiji osnovni sastojak,suvi ekstrakt crvenog pirinča,sadrži niz sastojaka koji mogu pomoći u regulaciji nivoa holesterola. Čak 14 različitih monakolina, od kojih je najznačajniji monakolin K iz crvenog pirinča može značajno uticati na smanjenje u..
1.215,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Arteroprotect Forte  je dijetetski preparat čiji osnovni sastojak,suvi ekstrakt crvenog pirinča,sadrži niz sastojaka koji mogu pomoći u regulaciji nivoa holesterola. Čak 14 različitih monakolina, od kojih je najznačajniji monakolin K iz crvenog pirinča može značajno uticati na smanjenje u..
2.430,00 RSD
Osnovni sastojak proizvoda B17 Apricarc je mleveno sušeno jezgro kajsije.U sastav ulaze i Bukovača,Reiši i Pasiji trn.Preparat je idealno rešenje za jačanje imuniteta i regulaciju krvnog pritiska.Sastav:Jedna želatinasta kapsula sadrži 400mg smese B17 APRICARC - prašak od jezgra kajsija, praš..
3.008,40 RSD
Brend: Esensa
Betavitevit Folna kiselina sa dodatkom vitamina B6 je preparat koji je namenjen za period planiranja trudnoće kao i trudnicama za pravilan rast i razvoj bebe.A Vitamin B6 ima i ulogu u smanjenju osećaja mučnine kod trudnica.Sastav:Folna kiselina, pivski kvasac i Vitamina B6Delovanje:Folna kiselina -..
276,00 RSD
Brend: ALKALOID
Biokrill Active formulacija Omega 3 masnih kiselina poreklom iz ulja antarktičkog račića - krila, za zaštitu srca i krvnih sudova od arteroskleroze.Kril ulje je bogаt izvor dugo-lаnčаnih polinezаsićenih mаsnih kiselinа i moćnog prirodnog аntioksidаnsа – аstаksаntinа.Sastav:Dve kapsule (preporuče..
1.585,00 RSD
Brend: PHARMALIFE
Biostatine forte tablete se preporučuju kao dodatak ishrani osobama sa povišenim holesterolom i trigliceridima u krvi, kao i pacijentima koji imaju neželjene efekte na terapiji hemijskim statinima.Poboljšava lipidni status, štiti srce i krvne sudove. Biostatine forte je dodatak ishrani sa f..
1.165,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
BiVits Vitamin K2 MK-7 je dijetetski preparat sa posebnom formulom koja u jednoj tableti obezbedjuje 180µg vitamina K2 .Svojom specifičnom formulacijom doprinosi očuvanju elestičnosti krvnih sudova i zdravlju srca.SASTAV:Vitamin K2 180µgDELOVANJE: - Sprečava taloženje kalcijuma na zidovima krvnih s..
2.141,20 RSD
Cardiovasc plus je dodatak ishrani sa jedinstvenom formulacijom od 10 aktivnih sastojaka koji se koriste u tretmanu kardiovaskularnih i cerebrovaskularnih oboljenja.Primenjuje se kod pacijenata sa izraženim poremećajem lipida,na terapiji statinima ili betablokatorima,kod pacijenata sa miokardiopat..
3.300,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Cardiovitamin FD3 je dijetetski suplement u čijem sastavu je jedinstvena kombinacija vitamina sa povećanim dozama folne kiseline I vitamina D3.Doprinose  smanjenju rizika od ozbiljnih kardiovaskularnih oboljenja. CARDIOvitamin FD3, uz pomoć folne kiseline, koje ima u većoj dozi, značajnije sn..
1.332,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Cardiovitamin kapsule su dijetetski suplement (dodatak ishrani) i predstavljaju idealnu kombinaciju za smanjenje rizika od oboljenja krvnih sudova, moždanog i srčanog udara.Posebno se preporučuje uz antiagregacionu terapiju (Acetilsalicilna kiselina) koju pacijenti već koristite jer zajedničkim de..
220,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Cardiovitamin kapsule su dijetetski suplement (dodatak ishrani) i predstavljaju idealnu kombinaciju za smanjenje rizika od oboljenja krvnih sudova, moždanog i srčanog udara.Posebno se preporučuje uz antiagregacionu terapiju (Acetilsalicilna kiselina) koju pacijenti već koristite jer zajedn..
765,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 109 (7 strana)