IZABERITE
Korpa

ALKALOID

Brend: ALKALOID
Acerola Alkaloid 40mg je dijetetski suplement namenjen deci.Prirodni i najbogatiji izvor vitamina c poreklom iz acerole(divlja višnja sa Barbadosa).Sastav:40mg 100%prirodnog vitamina c,poreklom iz Acerole.Delovanje:1.Pravilan rast i razvoj kostiju,kože,hrskavice,mišića i krvnih sudova,2.Pomaze održa..
690,00 RSD
Brend: ALKALOID
Acerola Alkaloid je dijetetski suplement koji sadrži prirodni vitamin c iz divlje višnje poreklom sa Barbadosa.Sastav:180mg vitamina c(mešavina acerola praška,askorbinske kiseline i natrijum-askorbata).Delovanje:1.Pomaže u pravilnom rastu i razvoju kostiju,kože,hrskavice,mišića i krvnih sudova,2.Uče..
600,00 RSD
Brend: ALKALOID
Beta Carotene je snažan antioksidans koji može štititi od mnogih bolesti. . On je provitamin vitamina A, a važan je za zdravlje oka i kože.Alkakaps Beta Caroten štiti od UV zračenja, od alergija na sunce i podstiče prirodno tamnjenje kože.Sastav:1 kapsula sadrži 6,67 mg beta-karotena 30%(30mg čistog..
1.020,00 RSD
Brend: ALKALOID
ALKAKAPS COENZYME Q10 FORTE je dijetetski suplement koji pomaže kod srčanih tegoba,stresa i umora.Alkakaps coenzym Q10 forte je esencijalni vitamin neophodan za pravilan rad svake žive ćelije.Pomaže u stvaranju energije u svim ćelijama,posebno u srčanim i skeletnim.Sastav:30mg koenzima q10 (ubidekar..
890,00 RSD
Brend: ALKALOID
ALKAKAPS OMEGA 3 je dijetetski proizvod koji pomaže u snižavanju nivoa triglicerida u krvi i u zaštiti krvnih sudova.U svom sastavu sadrži vitamin E koji je jak antioksidans.Sastav:500mg prečišćenog ribljeg ulja sadrži 275 mg nezasićenih masnih kiselina EPA I DHA.Delovanje:1.Kao kardiovaskularna pre..
930,00 RSD
Brend: ALKALOID
ALKAKAPS SHARK OIL je dijetetski proizvod koji se koristi za jačanje imuniteta,kod čestih infekcija i iscrpljenosti.Preparat je najbolji izvor prirodnih stimulatora-alkilglicerola.Sastav:500 mg ajkuline jetre sadrži alkil-glicerol,omega 3 masne kiseline,glicerol etri,masni alkohol i vitamine A i D.D..
984,00 RSD
Brend: ALKALOID
Becutan Kids Vits anticolic kapi su oralne kapi namenje za nadutost,grčeve,gastrointestinalne tegobe i dispeptičke tegobe kod odojčadi i dece.Preparat se nalazi u praktičnom pakovanju sa kapaljkom koja omogućava lako i brzo doziranje kapi.Sastav:20kapi(1ml)sadrži 40mg simetikona u maslinovom ulju.Si..
660,00 RSD
Brend: ALKALOID
Becutan Kids Vits aspirator nasal je medicinsko sredstvo koje se koristi u slučajevima prekomernog lučenja sekreta iz nosa.Koristi se kod beba i male dece u svakodnevnoj higijeni nosne šupljine.Delovanje:Sprečava prekomerno lučenje sekreta i njegovog ponovnog nakupljanja.Dizajniran da bezbedno i lak..
0,00 RSD
Brend: ALKALOID
Becutan Kids Vits multiimuno kesice su dodatak ishrani koji vašem detetu pružaju kombinaciju vitamina i minerala sa dodatkom probiotika.Koriste se za jačanje imuniteta.Imaju ukus pomorandže.Sastav:1 kesica:Vitamin C 12,5 mgVitamin E 3,35 mgVitamin A 275 mgVitamin D 2,5 mgVitamin B1 0,3 mgVitamin B2 ..
910,00 RSD
Brend: ALKALOID
Becutan Kids Vits nasal je izotonični sprej,bez konzervansa.Namenjen je za svakodnevnu higijenu nosne šupljine.Povećana produkcija,nakupljanje sekreta i začepljen nos ometaju svakodnevne aktivnosti beba i male dece.Usled akutnih infekcija gornjih disajnih puteva dolazi do stvaranja veće količine sek..
570,00 RSD
Brend: ALKALOID
Becutan Kids Vits sirup B kompleks je dodatak ishrani namenjen deci sa ukusom ananasa.U sebi sadrži kombinaciju 7 vitamina iz grupe B kompleksa.Namenjen je za povećanje apetita kod dece.B vitamini predstavljaju esencijalne hranljive mikroelemente,koji su neophodni za normalno funkcionisanje ljudskog..
615,00 RSD
Brend: ALKALOID
Multi Omega 3 sirup je tečni dodatak ishrani koji ima ukus tropskog voća.Bogat je Omega 3 kiselinama,esencijalnim vitaminima i mineralima.Neophodan je za pravilan rast i razvoj dece.Sastav:5 ml sirupa (1 kašičica) sadrži:EPA 188 mgDHA 125 mgCink 1,5 mgJod 22,5 μgVitamin B1 0,27 mgVitamin B2 0,3 mgNi..
1.043,00 RSD
Brend: ALKALOID
Becutan KIds Vits sirup Multivitamin je dodatak ishrani koji sadrži kombinaciju 9 vitamina.Ukusa je tropskog voća.Namenjen je kao dodatak ishrani koji doprinosi rastu i razvoju dece.Sastav - 2,5 mL (1/2 kašičice)Vitamin C 13,3 mgVitamin E 3 mgVitamin A 133 μgVitamin D 1,25 μgVitamin B1 0,18 mgVitami..
620,00 RSD
Brend: ALKALOID
Becutan krem dečiji preporučuje se kao proizvod za negu nežne i osetljive kože.PH vrednost je prilagodjena PH vrednosti kože.U sebi sadrži visoko kvalitetne sastojke koji daju intenzivnu negu za kožu deteta.Prirodno maslinovo ulje,ulje od groždjanih semenki,sojino,bademovo i suncokretovo ulje obogać..
490,00 RSD
Brend: ALKALOID
Becutan krem dečiji preporučuje se kao proizvod za negu nežne i osetljive kože.PH vrednost je prilagodjena PH vrednosti kože.U sebi sadrži visoko kvalitetne sastojke koji daju intenzivnu negu za kožu deteta.Prirodno maslinovo ulje,ulje od groždjanih semenki,sojino,bademovo i suncokretovo ulje obogać..
244,80 RSD
Brend: ALKALOID
Becutan dečija kupka je blagi proizvod namenjen svakodnevnoj higijeni beba i male dece.Namenjen je za kupanje i negu nežne bebine kože.Preporučuje se od prvog dana posle rodjenja.Temeljno čisti i hrani kožu pritom ne iritira kožu i ne izaziva suze.Preporučuje se kao proizvod za negu kože za sve uzra..
256,74 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 45 (3 strana)