IZABERITE
Korpa

Vitamini i minerali

Brend: ALKALOID
Acerola Alkaloid 40mg je dijetetski suplement namenjen deci.Prirodni i najbogatiji izvor vitamina c poreklom iz acerole(divlja višnja sa Barbadosa).Sastav:40mg 100%prirodnog vitamina c,poreklom iz Acerole.Delovanje:1.Pravilan rast i razvoj kostiju,kože,hrskavice,mišića i krvnih sudova,2.Pomaze održa..
690,00 RSD
Brend: ALKALOID
Acerola Alkaloid je dijetetski suplement koji sadrži prirodni vitamin c iz divlje višnje poreklom sa Barbadosa.Sastav:180mg vitamina c(mešavina acerola praška,askorbinske kiseline i natrijum-askorbata).Delovanje:1.Pomaže u pravilnom rastu i razvoju kostiju,kože,hrskavice,mišića i krvnih sudova,2.Uče..
600,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Active B complex sadrži kompleks B vitamina (vitamin B1, B2, B3, B5, B6, B12), kao i aktivni folat koji doprinosi maksimalnoj apsorpciji i iskoristljivosti kompleksa vitamina B u organizmu. Doprinosi redukciji zamora i iscrpljenosti, normalnom energetskom metabolizmu, metaboloizmu vitamin..
670,00 RSD
ALA600 SOD čini dodatak ishrani koji efikasno pomaže u tretiranju posledica oksidativnog stresa, komplikacije dijabetesa (efikasan kod periferne polineuropatije: smanjuje trnjenje, peckanje, grčeve), usporava prerano starenje,  oštećenja krvnih sudova, neuroloških poremećaja. Sas..
2.880,00 RSD
Brend: ALKALOID
ALKAKAPS COENZYME Q10 FORTE je dijetetski suplement koji pomaže kod srčanih tegoba,stresa i umora.Alkakaps coenzym Q10 forte je esencijalni vitamin neophodan za pravilan rad svake žive ćelije.Pomaže u stvaranju energije u svim ćelijama,posebno u srčanim i skeletnim.Sastav:30mg koenzima q10 (ubidekar..
890,00 RSD
Brend: ALKALOID
ALKAKAPS OMEGA 3 je dijetetski proizvod koji pomaže u snižavanju nivoa triglicerida u krvi i u zaštiti krvnih sudova.U svom sastavu sadrži vitamin E koji je jak antioksidans.Sastav:500mg prečišćenog ribljeg ulja sadrži 275 mg nezasićenih masnih kiselina EPA I DHA.Delovanje:1.Kao kardiovaskularna pre..
930,00 RSD
Brend: ALKALOID
ALKAKAPS SHARK OIL je dijetetski proizvod koji se koristi za jačanje imuniteta,kod čestih infekcija i iscrpljenosti.Preparat je najbolji izvor prirodnih stimulatora-alkilglicerola.Sastav:500 mg ajkuline jetre sadrži alkil-glicerol,omega 3 masne kiseline,glicerol etri,masni alkohol i vitamine A i D.D..
984,00 RSD
Astax+3 DIRECT je dodatak ishrani koji sadrži moćnu kombinaciju jednog od najjačeg antioksidansa astaksantina i tri dodatna sastojka (selen, cink i vitamin C) za jači imunitet i zaštitu od oksidativnog stresa. Naučno je dokazano da je astaksantin 6000 puta jači antioksidans od vitamina C, 80..
1.380,00 RSD
Aveflex preparat je kompleks za povrede i bolove u zglobovima i mišićima.Preparat je sadrži hijaluronsku kiselinu  koja sprečava degradaciju hrskavice u zglobovima čime smanjuje inflamaciju I bol. Glukozamin se koristi kao dodatak ishrani radi poboljšanja sportskih performansi I fizičke aktivno..
1.020,00 RSD
Sinergija sastojaka koje sadrži Aveflex strong obezbeđuje visoku efikasnost u prevenciji bola.Proizvod ne sadrži šećer, pogodan za osobe sa dijabetesom.SASTAV: U jednoj tableti: Glukozamin (glukozamin-sulfat)   750,0 mg Hondroitin (hondroitin-sulfat)   240,0 mg Hijalurons..
1.500,00 RSD
Avevit B complex je vitaminski dodatak ishrani za nadoknadu vitamina B grupe.Koristi se kada je potrebna prevencija nedostatka vitamina B, kao dodatni izvor vitamina iz B grupe, kod nedovoljnog unosa putem hrane. Izuzetno je važan za funkcionisanje mišića, srca I nervnog sistema. Pomaže kod mi..
432,00 RSD
AvevitAday je kompleks vitamina, minerala i oligoelemenata koji povećava otpornost organizma na virusne i bakterijske infekcije.Preparat uspostavlja imuno-balans organizma. SASTAV:Vitamin A, Vitamin C, Vitamin D3, Vitamin E, Vitamin B1, Vitamin B2, Vitamin B6, Vitamin B12, Pantotenska kiselina, N..
720,00 RSD
Brend: ANAFARM
Preparat B12 BIOVIT sadrži vitamin B12 u aktivnom obliku koji se brzo apsorbuje u ustima i odmah koristi u organizmu.Lingvalete B12 BIOVIT mogu biti zamena za injekcionu nadoknadu manjka vitamina B12.Sastav:Jedna lingvaleta sadrži: 1000 µg vitamina B12 (metilkobalamin).Ostali sastojci: sredstva za..
840,00 RSD
Brend: GALENIKA
Beviplex B predstavlja kompleks vitamina B grupe. Uloga ovog vitamina je u održavanju metaboličkih, hemijskih i fizioloških procesa neophodnih za normalno funkcionisanje organizma.  Povoljno deluju na nervni sistem, doprinose poboljšanju prokrvljenosti kože, sprečavaju njeno sasušenje i stvara..
390,00 RSD
Brend: GALENIKA
Vitamini B kompleksa veoma su bitni u održavanju metaboličkih, hemijskih i fizioloških procesa neophodnih za normalno funkcionisanje organizma. Beviplex B granule obezbeđuju dnevne potrebe organizma za vitaminima B grupe i nadoknađuje njihov nedostatak u ishrani.   Povoljno deluj..
492,00 RSD
Brend: BIOFAR
Biofar 12 vitamina + 12 minerala je jedinstven preparat na tržištu u obliku šumećih tableta koji ispunjava potrebe za dnevnim dozama vitamina i minerala. Preporučuje se za jačanja imuniteta, kao i za prilagođavanje organizma stresnim stanjima.Sastav:Jedna šumeća tableta sadrži: vitamine A, B1,..
418,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 272 (17 strana)