IZABERITE
Korpa

DACOM PHARMA

Brend: DACOM PHARMA
BisMag je dodatak ishrani koji sadrži magnezijum u obliku magnezijum-glicinat koji je idealan oblik magnezijuma i ima najveću bioraspoloživost.Preparat sadrži i vitamin D3.Sastav:Magnezijum bisglicinat 550mgHolekalciferol (vitamin D3) 8,33 mikrogramaDelovanje:- Preporučuje se kod grčeva u mišićima,..
1.930,00 RSD
Brend: DACOM PHARMA
Colafit akut pro je proizvod koji pomaže u regeneraciji zglobova, ligamenata i mišića te pozitivno deluje na zglobnu hrskavicu. Namenjen je za nanošenje na kožu na mišićima, lako se utrlja i ne ostavlja masni film.Akut Pro sadrži kolagen, hijaluronsku kiselinu, mentol, kamfor, bosveliju, glicerin i ..
1.380,00 RSD
Brend: DACOM PHARMA
Hyalfit gel je preparat za masažu koji ima umirujuće dejstvo na mišiće, ligamente i zglobove.Preparat ima efekat hlađenja pri čemu veoma brzo i dugotrajno dovodi do olakšanja simptoma. Sastav:Ekstrakt indijskog tamjana (Bowelia serrata), ekstrakt korena gaveza, ekstrakt divljeg kestena, mentol..
1.199,00 RSD
Brend: DACOM PHARMA
Hyalfit gel je preparat za masažu koji ima umirujuće dejstvo na mišiće, ligamente i zglobove. Otklanja bol kod reumatkih oboljenja, artritisa, bolova u vratu i leđima, išijasa, lumbaga, sportskih povreda. Sastav: - Capsicum ..
1.199,00 RSD
Brend: DACOM PHARMA
HYALFIT je dodatak ishrani koji brzo i efikasno ublažava bolove, upale i otoke (edeme) zglobova.Prednost ovog preparata je što pokazuje terapijski efekat već nakon sedam dana korišćenja.Preporučuje se kod osteoartritisa, degenerativnih bolesti zglobova, artritisa kolena, lakta, ramena, kuka, šake ..
3.199,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)