IZABERITE
Korpa

Artikli do 200 dinara

ACM bar cimet voli badem i voće je potpuno prirodna i zdrava užina u formi štanglice od sušenog voća.U ovom baru nema konzervanasa niti bilo kojih drugih aditiva, kao ni dodatog šećera, sadrži samo onaj šećer koji je prirodno prisutan u voću. Nema upotrebe masti niti ulja, pa ova štanglica može ..
105,00 RSD
ACM Bar Gođži je 100% prirodan proizvod na bazi gođži bobica.U ovom baru nema konzervanasa niti bilo kojih drugih aditiva, kao ni dodatog šećera, sadrži samo onaj šećer koji je prirodno prisutan u voću. Nema upotrebe masti niti ulja, pa ova štanglica može biti užina i za osobe koje poste kao i..
105,00 RSD
ACM Kakao voli lešniki je 100% prirodan proizvod.U ovom baru nema konzervanasa niti bilo kojih drugih aditiva, kao ni dodatog šećera, sadrži samo onaj šećer koji je prirodno prisutan u voću. Nema upotrebe masti niti ulja, pa ova štanglica može biti užina i za osobe koje poste kao i za one koji..
105,00 RSD
ACM Bar Kakao voli naranđžu je 100% prirodan proizvod.U ovom baru nema konzervanasa niti bilo kojih drugih aditiva, kao ni dodatog šećera, sadrži samo onaj šećer koji je prirodno prisutan u voću. Nema upotrebe masti niti ulja, pa ova štanglica može biti užina i za osobe koje poste kao i za one..
105,00 RSD
ACM bar sušena lubenica je 100% prirodan proizvod.U ovom baru nema konzervanasa niti bilo kojih drugih aditiva, kao ni dodatog šećera, sadrži samo onaj šećer koji je prirodno prisutan u voću. Nema upotrebe masti niti ulja, pa ova štanglica može biti užina i za osobe koje poste kao i za one koj..
70,00 RSD
ACM Bar Višnja voli lešnik je 100% prirodan proizvod.U ovom baru nema konzervanasa niti bilo kojih drugih aditiva, kao ni dodatog šećera, sadrži samo onaj šećer koji je prirodno prisutan u voću. Nema upotrebe masti niti ulja, pa ova štanglica može biti užina i za osobe koje poste kao i za one ..
105,00 RSD
ACM Bar Đumbir voli voće je 100% prirodan proizvod.U ovom baru nema konzervanasa niti bilo kojih drugih aditiva, kao ni dodatog šećera, sadrži samo onaj šećer koji je prirodno prisutan u voću. Nema upotrebe masti niti ulja, pa ova štanglica može biti užina i za osobe koje poste kao i za one ko..
105,00 RSD
Sušeni čips od cvekle sa sokom od jabuke je prirodan i jedinstveni proizvod na trzištu. Napravljen je od najkvalitetnije sušene cvekle i 100% prirodnog koncentrovanog  voćnog soka jabuke. Sama cvekla je sušena na niskim temperaturama kojom su očuvani svi vitamini i minerali. Proizvod ne s..
140,00 RSD
Sušeni čips od jabuke je prirodan i jedinstveni proizvod na trzištu. Napravljen je od najkvalitetnije sušene jabuke. Sama jabuka je sušena na niskim temperaturama kojom su očuvani svi vitamini i minerali. Proizvod ne sadrži  aditive, konzervanse, pojačivace ukusa, šećere, sirupe, ni boje...
125,00 RSD
Sušeni čips od tikvice je prirodan i jedinstveni proizvod na trzištu. Napravljen je od najkvalitetnije sušene tikvice. Sama tikvica je sušena na niskim temperaturama kojom su očuvani svi vitamini i minerali. Proizvod ne sadrži  aditive, konzervanse, pojačivace ukusa, šećere, sirupe, ni bo..
175,00 RSD
ANTINIKOTEA SUPER STOP MUŠTIKLA  je muštikla koju koristimo u zaštiti i ostavljanju pušenja. Napravljena je od plastike i laka je za upotrebu.Antinicotea je preventivni medicinski program za zaštitu i odvikavanje od pušenja, na zdrav i prirodan način.Antinicotea pruža 70% zaštite i ne menja a..
156,00 RSD
Brend: HEMIGAL
Antiperspirantna deodorantna krema “Whisper” pruža jedinstvenu, efikasnu zaštitu od razvoja neprijatnog mirisa tela.Ne sadrži alkohol i ne boji tkaninu odeće sa kojom može doći u kontakt.Sastav:Aqua, Glycerin, Paraffinum Liquidum, Stearic Acid, Palmitic Acid, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, I..
199,99 RSD
Brend: HEMIGAL
Ova krema na bazi bademovog ulja se koristi za dnevnu ili noćnu negu kože.Pogodna je za sve tipove kože,pa čak i onu osetljivu.Sadrži vitamin E i ekstrakt kamilice.Sastav:Aqua, Cetearyl Alcohol, Dicaprylyl Ether, Glycerin, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Stearic Acid, Ceteareth-20, Palmitic Acid, Phe..
176,00 RSD
Brend: ALKALOID
Becutan dečija kupka je blagi proizvod namenjen svakodnevnoj higijeni beba i male dece.Namenjen je za kupanje i negu nežne bebine kože.Preporučuje se od prvog dana posle rodjenja.Temeljno čisti i hrani kožu pritom ne iritira kožu i ne izaziva suze.Preporučuje se kao proizvod za negu kože za sve uzra..
192,00 RSD
Brend: ALKALOID
Becutan sapun toaletni je  proizvod zasvakodnevnu negu kože.Sadrži visoko kvalitetne i pažljivo odabrane materije koji daju trajnu zaštitu i intenzivnu negu.Sastav je u potpunosti prilagodjen potrebama najosetljjivije kože beba i male dece.Blag je i ugodnog mirisa.Proizvod je klinički i dermato..
130,00 RSD
Brend: ALKALOID
Becutan vlažne maramice kamilica imaju blaga antiseptička  svojstva.Umiruju crvenilo i sprečava njegovo širenje.Sadrži hidrantni losion koji štiti kožu od zapaljenja.Imaju neutralnu PH vrednost,ne sadrže alkohol.Ostavljaju tanak zaštitni sloj koji hrani kožu i zadržava je čistom i zdravom.Maram..
155,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 379 (24 strana)