IZABERITE
Korpa

Dijabetes

ALA600 SOD čini dodatak ishrani koji efikasno pomaže u tretiranju posledica oksidativnog stresa, komplikacije dijabetesa (efikasan kod periferne polineuropatije: smanjuje trnjenje, peckanje, grčeve), usporava prerano starenje,  oštećenja krvnih sudova, neuroloških poremećaja. Sas..
2.880,00 RSD
Alphalipoin forte kapsule imaju funkciju u očuvanju tkiva i ćelija kao antioksidans. Ishranjuju periferne nerve i svoju primenu imaju u stanjima degenerativnih promena na nervima. Koriste se kao dodatak ishrani kod spondiloze i dijabetesne neuropatije.SASTAV (1 kapsula): - Alfa-lipoinska kisl..
1.140,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
BiVits Hrom je dijetetski proizvod koji u jednoj tableti obezbeđuje 200 mikrograma hroma. Organski oblik hroma iz kvasca obogaćenog hromom obezbeđuje bolju apsorpciju i biološku raspoloživost minerala u organizmu. SASTAV: Posebna formulacija koja obezbedjuje 200µg hroma u jednoj tableti.DELOVA..
1.320,00 RSD
Čaj kod šećerne bolesti veoma povoljno deluju na funkcije pankreasa. Takožđe i na urinarni sistem kao i na perifernu cirkulaciju.Sastav:Herba pelena (Absinthii herba)List breze (Betulae folium)List crnog duda (Mori nigrae folium)Herba borovnice (Myrtilli herba)Pasuljevina (Phaseoli legumen)List kopr..
520,00 RSD
Capsagamma krema je preparat koji je prvenstveno namenjen osobama sa osteoartritisom i osobama koje boluju od neuropatije izazavane različitim uzrocima. Preparat deluje lokalno čime uspešno otklanja bolove na mestu primene.Sastav:1 g krema sadrži 0,53mg kapsaicinaDelovanje:Preparat se primenjuje lok..
876,00 RSD
Brend: Esensa
Cimet cimisens je preparat koji je dopunska terapija osobama obolelim od Diajebetes melitusa tipa 2. Ovaj preparat se kože koristiti i kod gastrointestinalnih tegoba kao što su nadutost, grčevi i gasovi.Sastav:Cimet u prahuDelovanje: Cimet-povećava preuzimanje glukoze u ćelije i sintezu glikoge..
520,02 RSD
Cimet  forte protect poseduje protektivno dejstvo na kardiovaskularni sistem. On doprinosi snižavanju nivoa glukoze i holesterolau krvi. Dodatak Hrom-pikolinata ima značajnu ulogu u regulaciji nivoa glukoze i holesterola.Sastav: Cimet u prahuDelovanje:  Kao pomoć regulaciji nivoa..
576,00 RSD
Combinerv je preparat namenjen olakšavanju simptoma neuropatskog bola. Preparat sadrži kombinaciju četiri sastojka od koga su dva antioksidansi. Preparat se uzima nezavisno od hrane.Sastav:Alfa- lipoinska kiselina-antioksidans koji neutrališe multiple funkcije raznih slobodnih radikala sa dokazani..
3.120,00 RSD
Preparat je veoma efikasan u lečenju dijabetesa. Takođe reguliše nivo šećera u krvi, ima antiupalno dejstvo i iznad svega, ima sposobnost prevencije dijabetskih kardiovaskularnih oboljenja. Ima zaštitni efekat na Langerhansova ostrva (ćelije koje produkuju hormone u pankreasu).Uspešno se koristi i u..
1.255,16 RSD
Brend: UFAR
Diamel je prehrambeni proizvod koji se koristi kao sredstvo za zaslađivanje,kao zamena za konzumni šećer.Namenjeno je dijabetičarima i osobama na specijalnim režimima ishrane.Sastav:- Fruktoza- Sorbitol Delovanje:- Fruktoza i sorbitol ne dovode do naglog skoka šećera u krvi nakon primene ,jer njihov..
316,00 RSD
Brend: Esensa
Stevia je prirodni zaslađivač na bazi glikozida iz biljke Stevia Rebaudiana, koja u sebi sadrži pektin, vitamine i minerale. Preparat se koristi kao  zamena za šećer kako bismo zasladili napitak a može se koristiti i za kuvanje jer je termostabilan.Sastav:Ekstrakt Stevia standardizovan na 95% s..
795,00 RSD
Brend: MEILAB
Etarsko ulje limuna pokazuje široku paletu delovanja, a zbog svog osvežavajućeg citrusnog mirisa cenjeno je u aromaterapiji i kozmetici pa se koristi za negu i čišćenje lica zbog svog antiinflamatornog i antibakterijskog delovanja.Sastav:Limonen (do 78%), beta-pinen (do 14%), gama-terpinen (do 12%),..
216,01 RSD
Brend: ADOC BEOGRAD
Nuronorm je preparat koji se preporučuje osobama koje pate od polineuropatije, oštećenja perifernih nerava.Preparat deluje na poboljšanje metabolizma masti, ugljenih hidrata i proteina, usporava starenje ćelija i deluje antioksidativno.Sastav:Alfa lipoinska kiselina 600mg, L-karnozin 165 mg, Cink 7,..
2.175,00 RSD
NW HROM PIKOLINAT TABL x100Hrom doprinosi normalnom metabolizmu ugljenih hidrata, masti i proteina, kao i održavanju normalnog nivoa glukoze u krvi. Koristi se kod posebnih fizioloških stanja vezanih za nedostatak hroma.Sastav:Jedna tableta sadrži 200mcg hroma (hrom-pikolinat) Delovanje: Osobam..
2.152,00 RSD
Brend: GALENIKA
Oligogal Cr kapsule regulišu nivo šećera i holesterola u krvi. Sastav: sredstvo za povećanje zapremine: mikrokristalna celuloza; želatin; kukuruzni skrob; stabilizator: polivinilpirolidon; sredstva protiv zgrudvavanja: magnezijum-stearat; koloidni silicijum-dioksid; hrom(III)-hlorid; boj..
675,00 RSD
Brend: INPHARM
POLICISTIN KESICE su dodatak ishrani namenjeni osobama sa sindromom policističnih jajnika(PCOS) i osobama sa insulinskom rezistencijom.Sastav:Vitamin D, liposolubilni vitamin koji učestvuje u ćelijskoj deobi i usporava proces starenja jer smanjuje broj promena DNK. - Folna kiselina u aktivnom obli..
2.028,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 26 (2 strana)