IZABERITE
Korpa
Baner Sredina
Baner Sredina

O nama

O nama

APOTEKA BIOFARM je počela sa radom 2010. godine u Titelu. Osnovna delatnost preduzeća je prodaja lekova, medicinskih sredstava, kozmetike i dijetetskih sredstava. Prilagođavajući se rastućim zahtevima tržišta i naših klijenata apoteke BIOFARM svake godine otvore novu apoteku prateći domaće i svetsko tržište prodaje lekova.

Apoteke Biofarm se nalaze na ključnim lokacijama u Novom Sadu i okolini sa jedinstvenim i prepoznatljivim vizuelnim identititetom koji nas izdvaja.

U prijatnoj atmosferi naših apoteka od naših ljubaznih farmaceuta dobićete korisne informacije i stručne savete na sva Vaša pitanja, tu smo da pomognemo pri odabiru pravog proizvoda za Vas i Vašu porodicu. Ako niste u mogućnosti da posetite naše apoteke omogućili smo online komunikaciju sa našim farmaceutima.

Sve lekove u našim apotekama možete podići na recepte civilnih osiguranika radnim danom, vikendom i praznicima u Novom Sadu.

U našim apotekama možete besplatno izmeriti krvni pritisak ili prisustvovati raznim edukacijama i promocijama vezanih za zdravlje.
Dobra snabdevenost
U našim apotekama osim lekova možete naći opremu za bebe i porodilje, dijetetske suplemente, kozmetičke preparate, dekorativnu kozmetiku, dečje igračke…
Visok kvalitet usluge
Tim zaposlenih stručnjaka nudi iskustvo, znanje i ljubaznost. Vrhunska usluga, prijatna atmosfera i iznad svega širok spektar proizvoda su naš koncept uspešnog posovanja.
Posvećenost svakom pacijentu
Stručan, odgovoran i posvećen odnos prema svakom pacijentu svih zaposlenih. Na taj način težimo ka inovativnom i individualnom pristupu svakom pojedincu.
Inovativnost i usavršavanje
Radimo na stalnoj edukaciji i usavršavanju svih zaposlenih u cilju usklađivanja i praćenja kvaliteta svetske farmaceutske prakse i tehnologije.
Lekovi sa liste D
Osim dostupnosti lekova sa D liste, sve lekove u našim apotekama možete podići putem elektronskih recepata fonda.
Merenje krvnog pritiska
U svim našim apotekama možete besplatno da izmerite krvni pritisak uz stručni nadzor naših zaposlenih koji će Vas posavetovati vezano za dobijen rezultat merenja.