IZABERITE
Korpa

Prostata

Brend: ABELA PHARM
Afrička šljiva Forte predstavlja dijetetski preparat sa suvim esktraktom kore afričke šljive i aminokiseline S adenozil L metionina (SAMe) .Beta-sitosteroli iz kore afričke sljive doprinose smanjenju upale, otoka i veličine prostate. Dodatak SAMe utiče na dobro raspoloženje jer dobro raspoloženje..
1.560,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Afrička šljiva  je dijetetski preprat tradicionalno ima primenu kod problema sa prostatom i otežanim mokrenjem.Proizvod je namenjen i održavanju pravilne seksualne funkcije muškarca, pravilnog funkcionisanja prostate i organa urinarnog trakta. Primenjuje se u  simptomatskoj terapiji po..
1.365,00 RSD
Aveprostatan ima blagotvorno dejstvo na probleme sa prostatom. Ublažava tegobe kod uvećane prostate: učestalo i otežano mokrenje ( posebno noćno mokrenje ) i česte urinarne infekcije zbog dužeg zadržavanja mokraće u bešici.Preparat se preporučuje  muškarcima posle 40 - te godine života.SA..
828,00 RSD
Brend: AMER PROM
Amer čaj je proizvod za zaštitu zdravlja i daje izuzetno dobre rezultate na upale hemoroida, prostate i bubrega, virusne i bakterijske infekcije (Escherichia coli) uroge-nitalnog trakta.Ima snažno protivupalno dejstvo na tkivo prostate, pa na taj način delotvorno poboljšava protok mokraće.Sastav..
624,00 RSD
Čaj broj 6 namenjen je muškarcima, kod otežanog mokrenja usled upale prostate.Sastav: List breze (Betulae folium)Herba rastavića (Equiseti herba)List medveđeg grožđa (Uvae ursi folium)Koren koprive (Urticae radix)Seme lana (Lini semen)Delovanje: Aktivni sastojci lekovitog bilja koje u..
545,00 RSD
Brend: ADONIS
Čaj svilovine efikasno  inhibira oslobađanje prostaglandina. Primenjuje se u lečenju prostate. Prijatne arome.Sastav: Herba svilovine 100%.Delovanje: Izolovani egalni tanini enotein A i enotein B inhibitorno deluju na enzime 5-alfa-reduktazu i aromatazu, koji su uključeni u metab..
156,00 RSD
Brend: HEMOFARM AD
Cink je mineral koji je potreban za normalno funkcionisanje organizma. Jača imunitet, pomaže kod zarastanja rana nakon povreda, regulacije hormonskog statusa, benignog uvećanja prostate i problema sa ekcemom i aknama. Takođe i omogućava pravilnu raspodelu insulina i reguliše krvni pritisak i srčani ..
840,00 RSD
Brend: FIDIFARM
Uroprostal je dodatak ishrani s ekstraktima plodova sabal palme i korena koprive, cinkom, likopenom i selenom.Namenjen je za olakšavanje simptoma koji se javljaju kod muškaraca sa uvećanom prostatom.Efikasan je i za poboljšanje funkcije prostate i kod učestalog,otežanog u nepotpunog pražnjenja mokra..
1.235,00 RSD
HTM Prosto je namenjen održavanju zdravlja prostate. Koristi se i za potrebe ishrane kod osoba sa benignom hiperplazijom prostate (BHP) i u određenim stadijumima maligne hiperplazije prostate (CaP).Sastav: Suvi ekstrakt lista zelenog čaja (Camellia sinensis (L.) Kuntze,Theaceae) 150 mg (Sa..
1.860,00 RSD
Mediprost  predstavlja prirodni preparat. On je namenjen osobama sa benignom hiperplazijom prostate, erektilnom disfunkcijom i akutnim i hroničnim nebakterijskim prostatitisom.Sastav: Suvi ekstrakt ploda sabal palme (Serenoa repens) 320mg, suvi ekstrakt kore afričke šljive (Pygeum africanu..
2.070,00 RSD
NW ZINC CHELATED tabl. 100x10mgCink je esencijalni mineral prisutan u svim organima i tkivima, kao i telesnim tečnostima. Ljudsko telo sadrži 2 do 3 g cinka, najviše u skeletnim mišićima i kostima, a u manjoj meri i u bubrezima, jetri, mrežnjači oka, koži, prostati. Zahvaljujući činjenici da..
916,00 RSD
Brend: ACTAVIS
Prostanormal kapsule se koristi kod tegoba izazvanih dobroćudnim uvećanjem prostate (benigna hiperplazija prostate). Njihovim korišćenjem tegobe se značajno smanjuju.Sastav:1 kapsula sadrzi 208 mg ekstrakta testeraste palme (Saw palmetto)Ostali sastojci: ulje soje, želatin, voda, a od adit..
744,00 RSD
Brend: NATURA LAB
Aktivne komponente Prostarex kapsula (fitosteroli) deluju tako što blokiraju enzime koji aktiviraju muške polne hormone. Na taj način usporavaju dalji rast prostate i ublažavaju tegobe koje potiču od njenog uvećanja (učestalo mokrenje, otežano i bolno mokrenje, slab mlaz urina, nemogućnost p..
1.575,00 RSD
Brend: HEMOFARM AD
Selen je mineral koji je potreban za normalno funkcionisanje organizma. Jača imunitet, sastavni je deo enzima koji učestvuju u reakcijama kojima se uklanjaju toksična jedinjenja, pa se time sprečava nastanak oštećenih ćelija.Doprinosi usporavanju procesa starenja, razvoja bolesti (posebno malignitet..
696,00 RSD
Brend: PHARMANOVA
UtiBHP je preparat koji se preporučuje pacijentima sa benignom hiperplazijom prostate.Benigna hiperplazija prostate predstavlja poremećaj urinarnog trakta najčešće osoba muškog pola starijih od 45 godina.Sastav:Standardizovna mešavima suvog ekstrakt polena raži i beta-sitosterola iz kore bora 300mg ..
1.850,00 RSD
VITALON PROSTATIN je dijetetski suplement koji se koristi za poboljšanje rada prostate.PROSTATIN je potpuno prirodni preparat sa ekstraktima testeraste palme, semena bundeve, koprive i vrbovice. Smanjuje tegobe koje izaziva uvećana prostata, pomaže kod otežanog i učestalog mokrenja. Doprinosi norm..
1.922,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 16 (1 strana)