IZABERITE
Korpa

AVE PHARMACEUTICAL

Ave brusnica je preparat koji je prirodni antibiotik.Njeno dejstvo se ispoljava tako što sprečavaju prijanjanje bakterija za zidove sluznica u organizmu. Koristi se kod urinarnih infekcija, a potvrđeno je I njeno dejstvo protiv Ešerihije coli I drugih patogenih bakterija koje izazivaju ..
744,00 RSD
Ave Calamina cream deluje tako što olakšava tegobe kod različitih iritacija kože, uz efekat blagog hlađenja, uklanja svrab i poboljšava stanje kože. Dermatološki je testirana, bez parabena, alkohola i konzervansa, bezbedna za upotrebu kod dece i trudnica.SASTAV:Calamine, glicerin, cink oksid, Boswel..
1.320,00 RSD
AVE CALAMINA LOSION svojim protektivnim, astringentnim i antiseptičnim svojstvima olakšava tegobe kod različitih iritacija kože. Uz efekat blagog hlađenja, uklanja svrab i poboljšava stanje kože.Losion se može primenjivati samostalno, u nastavku terapije kortikosteroidnim preparatima i prevent..
1.140,00 RSD
Ave Dent je gel čija jedinstvena formulacija pažljivo odabranih prirodnih sastojaka blagotvorno deluje na oralnu sluzokožu. Gel je prijatnog  ukusa i mirisa, namenjen nezi oralne sluzokože.Održava prirodnu elastičnost sluzokože, smiruje tegobe i zapaljenja, ublažava bol, ubrzava epitelizacij..
348,00 RSD
Ave malina preparat jedini je proizvod lista maline na našem tržištu.Lekovitost listova maline je mnogo veća od lekovitosti plodova. Malinu zovemo „ženskom biljkom“, jer leči mnoge tegobe ženskih organa.Prijatelj je žene pre, u toku trudnoće i nakon porodjaja. List maline (raspberry leaf) sadrži..
480,00 RSD
Venolit Ave gel sadrži specifičnu kombinaciju harmoničnih i sinergičnih biljnih sastojaka koji se primenjuju kod proširenih vena i kapilara, kao i kod povreda mekih tkiva nogu (udarci i istegnuća), koje su praćene otokom, bolom i pojavom modrica. SASTAV:Ekstrakt divljeg kestena, mentol, Bo..
528,00 RSD
Aveflex preparat je kompleks za povrede i bolove u zglobovima i mišićima.Preparat je sadrži hijaluronsku kiselinu  koja sprečava degradaciju hrskavice u zglobovima čime smanjuje inflamaciju I bol. Glukozamin se koristi kao dodatak ishrani radi poboljšanja sportskih performansi I fizičke aktivno..
1.020,00 RSD
Sinergija sastojaka koje sadrži Aveflex strong obezbeđuje visoku efikasnost u prevenciji bola.Proizvod ne sadrži šećer, pogodan za osobe sa dijabetesom.SASTAV: U jednoj tableti: Glukozamin (glukozamin-sulfat)   750,0 mg Hondroitin (hondroitin-sulfat)   240,0 mg Hijalurons..
1.500,00 RSD
Aveglicerin su supozitorije  sa glicerinom u podlozi od želatina,za pomoć kod blažih oblika opstipacije(zatvora).Koristi se i gde nije potrebna dugotrajna terapija i kada nije moguće primeniti oralne laksative iz nekog razloga. SASTAV:Aveglicerin supozitorije sa glicerinom u podlozi od žela..
312,00 RSD
Aveintima plus vaginalete sadrže kombinaciju 6 vrsta biljaka.Ekstrakti ovih biljaka ispoljavaju antimikrobno,antiseptično,adstrgentno i antiflogistično dejstvo.Time one ublažavaju upale različitog porekla,obnavljaju sluzokožu vagine i grlića  materice čime dolazi do smanjenja neugodnih simptoma..
360,00 RSD
Aveintima-vaginalete sa kantarionom,čiji aktivni princip(ekstrakt kantariona) sadrži veliki broj jedninjenja koje imaju prirodno antimikrobno,antiseptično,antiflogistično i adstrigentno dejstvo.Zahvaljujući tom svojstvu Aveintima ima povoljno dejstvo na veliki broj bakterijskih,virusnih i gljivičnih..
348,00 RSD
Avepanthenol premium krem-gel 10%  je preparat koji sadrži jedinstvenu formulu sa veoma visokom koncentracijom efikasnih aktivnih sastojaka D-pantenola 10%, aloe verom, nevenom i vitaminima A i E. Pogodan je za svakodnevnu negu Vaše kože, štiti je od spoljnih uticaja. Nanosi se na kožu br..
372,00 RSD
Avepanthenol premium 8% rastvor je jedini rastvor pantenola koji se primenjuje za inhalacije.Takođe se primenjuje kod iritirane kože,opekotina,oderotina i drugih povreda kože i sluzokože.Preporučuje se i kod zapaljenja kože usled prekomernog sunčanja,poremećaja rasta kose i kose bez sjaja.Primena ov..
312,00 RSD
Aveprostatan ima blagotvorno dejstvo na probleme sa prostatom. Ublažava tegobe kod uvećane prostate: učestalo i otežano mokrenje ( posebno noćno mokrenje ) i česte urinarne infekcije zbog dužeg zadržavanja mokraće u bešici.Preparat se preporučuje  muškarcima posle 40 - te godine života.SA..
828,00 RSD
Averelief  supozitorije sa  kombinacijom ekstrakata kantariona, nevena i gaveza.Njihova formulacija služi za ublažavanje i olakšavanje procesa nastalih zbog hemoroida.DELOVANJE:Otklanja otok, bol i svrab u anorektalnom predelu.Pomaže kod neugodnih stanja - hemoroidi, ragade i fisure anusa...
344,00 RSD
Avesept žalfija oriblete predstavljaju kombinaciju ekstrakta žalfije, vitamina C i pantotenske kiseline.Avesept su namenjene olakšanju simptoma upale gornjih respiratornih puteva i promuklosti. Ekstrakt žalfije deluje antiseptično i ispoljava antibakterijsko, fungicidno i antivirusno dejstvo. Zb..
392,02 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 23 (2 strana)