IZABERITE
Korpa

Kosti i zglobovi

Krema je sa antioksidacionim delovanjem u topikalnoj formi. Efikasno povećava snagu pokreta i fizičke aktivnosti.Sastav: Molekul vodonika, mentaDelovanje: Proizvodi efekat hlađenja i opuštanja na mestu nanošenja preparata. Pogodan za sportsku masažu i relaksaciju. Hidrira, regeneriše i revitalizuje ..
1.015,20 RSD
Brend: Esensa
Arnibol Arnika je gel namenjen za tretiranje reumatskih tegoba, za smanjenje bola u zglobovim i mišićima različog uzroka. Gel se sastoji od biljaka koje su poznate po svom antiinflamatornom, antireumatskom,antiflogističkom i analgetskom delovanju.Sastav:Ekstrakt cveta arnike, ekstrakt korena đavolje..
600,00 RSD
Aveflex preparat je kompleks za povrede i bolove u zglobovima i mišićima.Preparat je sadrži hijaluronsku kiselinu  koja sprečava degradaciju hrskavice u zglobovima čime smanjuje inflamaciju I bol. Glukozamin se koristi kao dodatak ishrani radi poboljšanja sportskih performansi I fizičke aktivno..
1.020,00 RSD
Biovital kurkuma gel se preporučuje se za masiranje i  negu zglobova i mišića.Sastav:Ekstrakt kurkume, mentol, kamfor, arnikaDelovanje: Krem gel sa ekstraktom od kurkume, osvežavajućim mentolom i ostalim lekovitim biljkama. Preporučuje se za masiranje i za negu zglobova i mišića. Spec..
756,00 RSD
Original Osteo MaxK2 čini posebnu kombinaciju i prirodnu formulaciju za očuvanje i jačanje kostiju i krvnih sudova.Sastav:Kalcijum karbonat 600 mg, kalcijum citrat 100 mg, vitamin K2 (Menakonin-7), vitamin D3 (holekalciferol), želatin(omotač kapsula).Delovanje:- Preporučuje se svim osobama srednjeg ..
1.500,00 RSD
Brend: DACOM PHARMA
BisMag je dodatak ishrani koji sadrži magnezijum u obliku magnezijum-glicinat koji je idealan oblik magnezijuma i ima najveću bioraspoloživost.Preparat sadrži i vitamin D3.Sastav:Magnezijum bisglicinat 550mgHolekalciferol (vitamin D3) 8,33 mikrogramaDelovanje:- Preporučuje se kod grčeva u mišićima,..
1.930,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
BiVits ACTIVA Calcium  Vitamin D3 100IU  je dijetetski preparat koji predstavlja kombinaciju kalcijuma i vitamina D.Specifična kombinacija obezbeđuje njihov sinergistički efekat koji doprinosi normalnoj gustini i strukturi kostiju, pravilnoj funkciji mišića, kardiovaskularnog i imunolo..
1.440,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
BiVits Activa Vitamin C 1000, cink, vitamin D3 je dijetetski preprat i predstavlja  posebnu formulaciju koja u jednoj tableti obezbeđuje sinergistički efekat vitamina C, cinka i vitamina D3 u zaštiti imunog sistema.Kosuplementacija vitamina D, cinka i vitamina C obezbeđuje efikasnije anti..
1.782,34 RSD
Brend: ABELA PHARM
BiVits ACTIVA Vitamin D3 2000 IU je dijetetski i potpuno prirodan preparat čiji je uticaj na pravilan metabolizam kalcijuma i fosfora.Preparat doprinosi normalnoj funkciji i zdravlju kostiju i mišića, zdravlju i normalnoj funkciji imunološkog sistema, normalnom procesu rasta i razvoja kod dece, zdra..
1.068,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
BiVits ACTIVA Vitamin D3 400 IU je dijetetski i potpuno prirodan preparat čiji je uticaj na pravilan metabolizam kalcijuma i fosfora.Preparat doprinosi normalnoj funkciji i zdravlju kostiju i mišića, zdravlju i normalnoj funkciji imunološkog sistema, normalnom procesu rasta i razvoja kod dece, zdrav..
768,00 RSD
Bone Up tablete koje sadrže idealan odnos minerala, vitamina i mikroelemenata bitnih za zdravu izgradnju vaših kostiju. Korišćenjem mogu se značajno sprečiti sve štetne posledice osteoporoze.Sastav: Sastav po dozi (2 tablete):Kalcijum800 mgMagnezijum300 mgCink10 mgBakar1 mgSelen55 µgMangan..
1.710,00 RSD
Calcicare oralni rastvor predstavlja dobro izbalansiran vitaminsko - mineralni kompleks predviđen za poboljšanje imuniteta.Sastav: Kalcijum, magnezijum, cink, vitamin D.Delovanje: za pravilan rast i razvoj kostiju i pravilan rast zubića kod dece starije od 3 godinepogodan za žene u reprodu..
920,00 RSD
Capsagamma krema je preparat koji je prvenstveno namenjen osobama sa osteoartritisom i osobama koje boluju od neuropatije izazavane različitim uzrocima. Preparat deluje lokalno čime uspešno otklanja bolove na mestu primene.Sastav:1 g krema sadrži 0,53mg kapsaicinaDelovanje:Preparat se primenjuje lok..
876,00 RSD
Cartinorm+  BIOcollagen predstavlja jedinstvenu formulaciju koja sadrži glukozamin-sulfat, hondroitin-sulfat, Fortigel bioaktivni pepidi kolagena i vitamin C.Sastav: Jedna kesica (10 g) sadrži 1500 mg glukozamin-sulfata u kristalnoj formi poreklom iz ljuskara, 800 mg hondroitin-sulfata, 50..
2.340,00 RSD
Brend: DACOM PHARMA
Colafit akut pro je proizvod koji pomaže u regeneraciji zglobova, ligamenata i mišića te pozitivno deluje na zglobnu hrskavicu. Namenjen je za nanošenje na kožu na mišićima, lako se utrlja i ne ostavlja masni film.Akut Pro sadrži kolagen, hijaluronsku kiselinu, mentol, kamfor, bosveliju, glicerin i ..
1.380,00 RSD
Brend: ALKALOID
COLLACARE FLEXY  je dodatak ishrani koji je namenjen poboljšanju pokretljivosti i smanjenju bola u zglobovima.Pomaže u periodu oporavka i rehabilitacije.Sastav:Kolagen 5000 mgVitamin C  40 mgNatrijum-hijaluronat  27,5 mgDelovanje:Sastojci obezbeđuju pojačanu sintezu kolagena u organiz..
3.750,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 135 (9 strana)