IZABERITE
Korpa

Dojenje

Brend: AMER PROM
Melem se preporučuje se kod zapaljenskih procesa dojki kod majki dojilja i kod zastoja mleka u dojkama.Jedinstvena formula sastojaka polena i lekovitog bilja.Sastav:Čist pčelinji vosak, suncokretovo ulje i lekovito bilje (Sambucus nigra flos).Delovanje:- Zapaljenskih procesa dojki kod majki dojilja ..
1.235,00 RSD
Brend: AVENT
Veštačke bradavice napravljene su od ultratankog, mekog, nežnog silikona, bez ukusa, koji ne upija mirise, Namenjene su da štite upaljene i bolne bradavice tokom dojenja.Bradavice su BPA Free.Pakovanje:Veličina M2 komadaZemlja porekla:Velika Britanija..
1.099,20 RSD
Brend: AVENT
Veštačke bradavice napravljene su od ultratankog, mekog, nežnog silikona, bez ukusa, koji ne upija mirise, Namenjene su da štite upaljene i bolne bradavice tokom dojenja.Bradavice su BPA Free.Pakovanje:2 komadaZemlja porekla:Velika Britanija..
959,21 RSD
Brend: AVENT
Veštačke bradavice napravljene su od ultratankog, mekog, nežnog silikona, bez ukusa, koji ne upija mirise, Namenjene su da štite upaljene i bolne bradavice tokom dojenja.Bradavice su BPA Free.Pakovanje:Veličina S2 komadaZemlja porekla:Velika Britanija..
919,98 RSD
Brend: AVENT
Avent kese za odlaganje majčinog mleka pružaju pouzdan i bezbedan način za odlaganje mleka.Kese su jednostavne za korišćenje jer poseduju širok,izdržljiv otvor. Karakteristike:- Čvrst dizajn ovih kesica omogućava da same stoje na čvrstoj podlozi. - Kese ne sadrže BPA.- Mogu da se drže u frižideru il..
1.150,05 RSD
Brend: AVENT
Avent električna pumpa za izmuzavanje inspirisana je prirodnim načinom na koji bebe sisaju.Poseduje jedinstvenu kombinaciju uvlačenja i stimulacije bradavica za brži protok mleka.Karakteristike:- Omogućava protok mleka pravo iz dojke u bočicu i kada sedite uspravno.- Nežno se prilagođava obliku i ve..
12.799,20 RSD
Brend: AVENT
Pumpa za izmuzavanje je mehanička i poseduje jedinstveni dizajn koji omogućava protok mleka direktno iz dojki u flašicu.Zahvaljujući jedinstvenom dizajnu,položaj tela prilikom pumpanja je mnogo udobniji,jer nije potrebno naginjati se unapred.Karakteristike:- Mekani jastučići za bradavice koji masir..
5.279,20 RSD
Brend: AVENT
Tuferi su specijalno napravljeni tako da ostanete suvi i da vam bude prijatno dok spavate.Napravljeni su od propustljivog prirodnog materijala.Karakteristike:- Ultra upijajući materijal sa troslojnim gnezdom.- Nevidljivi su ispod odeće.- Dermatološki su ispitani.Pakovanje :24 komadaZemlja porekla:Ve..
624,00 RSD
Brend: AVENT
Tuferi su specijalno napravljeni tako da ostanete suvi i da vam bude prijatno dok spavate.Napravljeni su od propustljivog prirodnog materijala.Karakteristike:- Ultra upijajući materijal sa troslojnim gnezdom.- Nevidljivi su ispod odeće.- Dermatološki su ispitani.Pakovanje :60 komadaZemlja porekla:Ve..
900,00 RSD
Brend: PHARMALIFE
FITOLAT TABLETE je dodatak ishrani koji se koristi kod smanjene laktacije i postporodjajnog stresa.PREPORUČUJE SE SVIM MAMAMA SA SMANJENOM KOLIČINOM MLEKA USLED NAPORA I POSTPOROÐAJNOG STRESA. Primenom standardizovanih ekstrakata lekovitog bilja koje se tradicionalno koriste za stimulaciju laktaci..
1.070,00 RSD
NW.PRENATAL TBL.A100 Ženama koje planiraju trudnoću kao i trudnicama i dojiljama. Način upotrebe: Uzimati jednu (1) t..
2.296,80 RSD
Prikazuje se 1 do 11 od 11 (1 strana)