IZABERITE
Korpa

PHARMALIFE

Brend: PHARMALIFE
Apis Gola sprej za grlo brzo i efikasno smanjuje crvenilo sluzokože grla, bol, grebanje otežano gutanje a ukoliko su prisutne Afte ubrzava njihovo zarastanje. Takodje sprečava rast bakterija i gljivica u usnoj duplji.Dodatak ishrani za decu sa sokom acerole, ekstraktom propolisa, etarskim ul..
970,00 RSD
Brend: PHARMALIFE
APPETITO SIRUP  se koristi kao dopuna ishrani u cilju poboljšanja apetita kod dece.Appetito sirup sadrži jedinstvenu kombinaciju lekovitih biljka, ekstrakta pšeničih klica i polena u koncentrovanom soku jabuke, tako da ga dete rado uzima.Sastav: Fruktoza, koncentrovani sok jabuke, demineral..
1.130,00 RSD
Brend: PHARMALIFE
Biostatine forte tablete se preporučuju kao dodatak ishrani osobama sa povišenim holesterolom i trigliceridima u krvi, kao i pacijentima koji imaju neželjene efekte na terapiji hemijskim statinima.Poboljšava lipidni status, štiti srce i krvne sudove. Biostatine forte je dodatak ishrani sa f..
1.165,00 RSD
Brend: PHARMALIFE
Broncamil sirup namenjen je deci i odraslima, a sadrži biljne ekstrakte važne za normalnu funkciju gornjih disajnih puteva. Aktivni sastojci iz šest prečišćenih biljnih ekstrakata i biljnih ulja, udruženim dejstvom, na prirodan način, efikasno razređuju gust i nag..
1.130,00 RSD
Brend: PHARMALIFE
CORTINAT KREM je krema koju koristimo u terapiji ekcema,raznih osipa kože,svraba i koprivnjače.Cortinat krema ima trostruko dejstvo: 1. Smanjuje svrab, suvoću ispucale i nadražene kože. 2. Štiti od ponovne pojave simptoma. 3. Vraća koži neophodnu vlažnost i elastičnost. Preporučuje se za ubl..
1.480,00 RSD
Brend: PHARMALIFE
FERRO C SIRUP je dodatak ishrani koji se koristi kod dece u terapiji nedostatka gvožđa.Ferro C sirup nadoknadjuje i reguliše deficit gvoždja,poboljšava krvnu sliku,preporučlivo ga je uzimati u kontinuitetu 3 meseca.Sastav:FERRO C sirup je prijatnog ukusa i originalnog potpuno prirodnog sastava jer..
1.128,00 RSD
Brend: PHARMALIFE
FITOBALM BALZAM GEL je gel koji se koristi u terapiji otežanog disanja i zapušenog nosa.Fitobalm balzam gel sadrži jedinstvenu kombinaciju visoko prečišćenih biljnih ulja Srebrne jele,Bora i Mirte .Koristiti se za olakšavanje tegoba otežanog disanja(zapušeni nosići dece ) kod prehlade i drugih ..
886,50 RSD
Brend: PHARMALIFE
FITOLAT TABLETE je dodatak ishrani koji se koristi kod smanjene laktacije i postporodjajnog stresa.PREPORUČUJE SE SVIM MAMAMA SA SMANJENOM KOLIČINOM MLEKA USLED NAPORA I POSTPOROÐAJNOG STRESA. Primenom standardizovanih ekstrakata lekovitog bilja koje se tradicionalno koriste za stimulaciju laktaci..
1.070,00 RSD
Brend: PHARMALIFE
GAS BIMBI KAPI su kapi koje koristimo u terapiji gasova i grčeva.Dodatak ishrani za decu sa ekstraktima ploda komorača, cveta kamilice, ploda kima i ulja nane za poboljšanje varenja i eliminaciju intestinalnih gasova. Plodovi komorača i kima i etarsko ulje nane doprinose normalnoj funkciji dig..
756,00 RSD
Brend: PHARMALIFE
GENESTIN FORTE je dodoatak ishrani koji se koristi u terapiji menopauze.Prirodno rešenje problema u menopauzi: Talasi vrućine, umor, nesanica, glavobolja, razdražljivost, noćno znojenje, krvni pritisak, oslabljen kvalitet kose i noktiju, osteoporoza, depresivnost....Sastav: Soja Detelina ..
1.171,20 RSD
Brend: PHARMALIFE
GENESTIN INTIMNI KREM je krem koji se koristi za intimnu regiju u toku i pred menopauzu.Genestin krem zbog svog prirodnog, jedinstvenog, složenog sastava efikasno otklanja simptome (crvenilo, svrab, suvoća) intimne regije žena u periodu pre i za vreme menopauze. GENESTIN krem se preporučuje žen..
908,40 RSD
Brend: PHARMALIFE
IMMUNO TABLETE su dodatak ishrani koji koristimo za podizanje i održavanje imuniteta.Immuno A 24 je dodatak ishrani na bazi prečišćenih ekstrakata Astragalusa i Acerole, mikroelemenata cinka i bakra, vitamina B6, C, E koji doprinose održavanju odbrambene funksije organizma. Astragalus je biljk..
1.112,00 RSD
Brend: PHARMALIFE
IMMUNO SIRUP  je sirup za decu na biljnoj bazi koji koristimo za poboljšanje imuniteta.Prirodna formula za jak imunitet i zdravlje dece od 1 godine. Redovna upotreba Immuno sirupa se preporučuje deci sa oslabljenim imunitetom, kod čestih respiratornih infekcija (virusne i bakterijske), infe..
1.130,00 RSD
Brend: PHARMALIFE
ISILAX SIRUP je dodatak ishrani koji se koristi u terapiji dijareje kod dece.Prirodno rešenje kod opstipacije (zatvora), neredovnih i tvrdih stolica - kod dece i odraslih.Isilax sirup je prijatnog ukusa, složenog prirodnog sastava i predstavlja jedinstvenu kombinaciju prečišćenih biljnih ekstrakat..
1.128,00 RSD
Brend: PHARMALIFE
KALMACOL je dijetetski suplement koji se koristi u terapiji gasova. Kalmacol tablete su dodatak ishrani na bazi vitamina, biljnih ekstrakata i etarskog ulja. Sastav:Suvi ekstrakt cveta kamilice (Matricaria recutita), min 1,2% apigenina Suvi ekstrakt cvasti pasiflore (Passiflora incarnata), min 3..
720,00 RSD
Brend: PHARMALIFE
LIVOREX FORTE je dijetetski suplement koji se koristi u terapiji bolesne jetre. Livorex forte tablete su prirodni dijetetski proizvod sa 12 aktivnih sastojaka, namenjen za detoksikaciju, zaštitu i obnovu jetre. Sadrži visoko prečišćene ekstrakte mlečnog čkalja (badelj, sikavica), slatkog kor..
1.182,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 19 (2 strana)