IZABERITE
Korpa

Respiratorni sistem

Brend: Esensa
Altal forte beli slez oribІete formulisane su na bazi belog sleza i hijaluronske kiseline. Preporučuje se upotreba kod suvog kašlja,kod promuklosti i upale grla i osobama koje naprežu glasnice (predavači, spikeri..) Sastav:Aktivni sastojci sadržani u dnevnoj dozi (3 oriblete): Suvi ekstrakt..
585,00 RSD
Brend: PHARMALIFE
Apis Gola sprej za grlo brzo i efikasno smanjuje crvenilo sluzokože grla, bol, grebanje otežano gutanje a ukoliko su prisutne Afte ubrzava njihovo zarastanje. Takodje sprečava rast bakterija i gljivica u usnoj duplji.Dodatak ishrani za decu sa sokom acerole, ekstraktom propolisa, etarskim ul..
970,00 RSD
Aqua maris hipertonični sprej je preparat namenjen tegobama izazvanih prehladom i gripom u vidu zapušenog nosa. Preparat je potpuno prirodan i mogu ga koristiti i trudnice.Sastav:Morska voda i prečišćena vodaDelovanje:Morska voda je bogata solima i oligoelementimaMorska voda u ovom preparatu sadrži ..
624,00 RSD
Aqua Maris 4allergy sprej za nos je preparat koji na efikasan način ublažava simptome alergijskog rinitisa.Preprat ne sadrži aditive i konzervanse, te ga mogu koristiti deca od najranijeg uzrasta i odrasli.Sastav:Ectoin, morska voda i pečišćena vodaDelovanje:Rastvor ectoina ubrizgan u nos stvara zaš..
1.165,00 RSD
Aqua Maris sprej za bebe je  preparat namenjen za održavanje higijene nosa, eliminaciju alergena, sekreta i nečistoća iz nozdrva beba. Sprej ima aplikator koji je prilagođen nozdrvama beba.Sastav:Morska voda i prečišćena voda.Delovanje:Morska voda je bogata solima i oligoelementima.Morska voda ..
760,00 RSD
Aqua maris sprej je preparat namenjen za svakodnevno održavanje higijene nosa.Preparat je potpuno prirodan i pogodan za trudnice.Sastav:Morska voda i prečišćena voda.Delovanje:Morska voda je bogata solima i oligoelementima.Morska voda u ovom preparatu je izotonična te vlaži sluzokožu nosa.Oligoele..
529,00 RSD
Aqua maris sprej je hipertonični preparat namenjen tegobama izazvanih prehladom i gripom u vidu zapušenog nosa. Preparat je potpono prirodan i mogu ga koristiti i trudnice, odrasli i deca starija od 3 godine.Sastav:Morska vodaDelovanje:Morska voda je bogata solima i oligoelementima.Morska voda..
615,00 RSD
Brend: PHARMALIFE
Broncamil sirup namenjen je deci i odraslima, a sadrži biljne ekstrakte važne za normalnu funkciju gornjih disajnih puteva. Aktivni sastojci iz šest prečišćenih biljnih ekstrakata i biljnih ulja, udruženim dejstvom, na prirodan način, efikasno razređuju gust i nag..
1.130,00 RSD
Brend: HEMOFARM AD
Bronhoklir sirup beli slez pomaže kod upornog, suvog i nadražajnog kašlja.  Umirujuće deluje na grlo, glasne žice i ždrelo.Sastav:Koren belog sleza u obliku macerata 2,6 g/100 g vode, konzervans natrijum benzoat, vodenoetanolni ekstrakt cvasti kamilice, prečišćena voda, saharozaDelov..
360,00 RSD
Brend: HEMOFARM AD
Bronhoklir sirup jagorčevina i timijan pomaže kod produktivnog kašlja i upale grla i ždrela.Jagorčevina i timijan razređuju gust bronhijalni sekret i olakšavaju proces iskašljavanja.Takođe ovaj sirup pomaže kod jačanja imuniteta i održava zdravlje respiratornih organa. Sastav:Etanoln..
404,00 RSD
Brend: HEMOFARM AD
Bronhoklir sirup za pušače pomaže kod hroničnog pušačkog kašlja. Olakšava iskašljavanje tako što razređuje nakupljenu sluz. Takođe smanjuje nadražaj sluzokože disajnih puteva i podstiče lokalne i sistemske mehanizme odbrane.Sastav:Ekstrakti jagorčevine, timijana i ehinacee, vitamini A, C i E..
480,00 RSD
Brend: HAMAPHARM
BronhoMax KIDS Lizalice za grlo sadrže ekstrakt islandskog lišaja i kao takve su spas za kašalj i grlobolju.Ekstrakt islandskog lišaja sadrži polisaharide koji oblažu grlo, smanjuju nadražaj na kašalj delujući kao antitusik tako što dodatno vlaži i oporavlja nadraženu i oštećenu sluzokožu..
75,00 RSD
Brend: HAMAPHARM
BronhoMax je proizvod koji sadrži biljne ekstrakte belog sleza, timijana i jagorčevine. Sirup olakšava disanje jer smiruje nadražaj i razređuje i čisti sluz. Blagog je ukusa, sa aromom jagode.Sastav:Maltitol, pročišćena voda, tekući ekstrakt korena jagorčevine 1:3 (Primula veris), ekstrakt korena ..
572,00 RSD
Brend: HAMAPHARM
BronhoMax je proizvod koji sadrži biljne ekstrakte belog sleza, timijana i jagorčevine. Sirup olakšava disanje jer smiruje nadražaj i razređuje i čisti sluz. Blagog je ukusa, sa aromom jagode.Sastav:Maltitol, pročišćena voda, tekući ekstrakt korena jagorčevine 1:3 (Primula veris), ekstrakt korena ..
824,00 RSD
Brend: RAZNO
Chymolit forte se primnjuje za smanjenje  otoka koji su  izazvani apcesima, čirevima, operacijom. Takođe olakšavaju izbacivanje sluzi kod astme, bronhitisa, bolesti pluća i oboljenja sinusa.Sastav: 1 tableta sadrži 100000 USPj tripsina i himotripsina.Delovanje: Forma gastror..
735,00 RSD
Brend: GALENIKA
Chymoral tablete se koriste kod otoka i krvnih podliva,, kod zapaljenjskih procesa gornjeg dela disajnih puteva (gust bronhijalni sekret, otežano iskašljavanje), kod poremećenog protoka krvi i limfne tečnosti.Sastav: tripsin, himotripsin, laktoza, anjonski metakrilat kopolimer, sredstvo za pov..
900,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 110 (7 strana)