IZABERITE
Korpa

JADRAN GALENSKI LABORATORIJ

Aqua maris hipertonični sprej je preparat namenjen tegobama izazvanih prehladom i gripom u vidu zapušenog nosa. Preparat je potpuno prirodan i mogu ga koristiti i trudnice.Sastav:Morska voda i prečišćena vodaDelovanje:Morska voda je bogata solima i oligoelementimaMorska voda u ovom preparatu sadrži ..
624,00 RSD
Aqua Maris 4allergy sprej za nos je preparat koji na efikasan način ublažava simptome alergijskog rinitisa.Preprat ne sadrži aditive i konzervanse, te ga mogu koristiti deca od najranijeg uzrasta i odrasli.Sastav:Ectoin, morska voda i pečišćena vodaDelovanje:Rastvor ectoina ubrizgan u nos stvara zaš..
1.165,00 RSD
Aqua Maris sprej za bebe je  preparat namenjen za održavanje higijene nosa, eliminaciju alergena, sekreta i nečistoća iz nozdrva beba. Sprej ima aplikator koji je prilagođen nozdrvama beba.Sastav:Morska voda i prečišćena voda.Delovanje:Morska voda je bogata solima i oligoelementima.Morska voda ..
760,00 RSD
Aqua maris sprej je preparat namenjen za svakodnevno održavanje higijene nosa.Preparat je potpuno prirodan i pogodan za trudnice.Sastav:Morska voda i prečišćena voda.Delovanje:Morska voda je bogata solima i oligoelementima.Morska voda u ovom preparatu je izotonična te vlaži sluzokožu nosa.Oligoele..
529,00 RSD
Aqua maris sprej je hipertonični preparat namenjen tegobama izazvanih prehladom i gripom u vidu zapušenog nosa. Preparat je potpono prirodan i mogu ga koristiti i trudnice, odrasli i deca starija od 3 godine.Sastav:Morska vodaDelovanje:Morska voda je bogata solima i oligoelementima.Morska voda..
615,00 RSD
Feminal je preaparat koji sadrži fitoestrogene (biljne estrogene) koji nadoknađuju manjak hormona koji je naročito naglašen u menopauzi. Sastav:Suvi ekstrakt Trifolium pratense L.,želatin, mikrokristalna celuloza, silicijum dioksid, magnezijumove soli masnih kiselinaDelovanje:Preparat se preporuču..
1.265,00 RSD
Lactogyn gel je preparat koji je namenjen za otklanjanje suveće i nelagodnosti prilikom intimnih odnosa. Pogodan je za primenu i kod žena i kod muškaraca.Sastav:prečišćenja voda , propilenglikol,hidroksietilceluloza,kalijum sorbat, mlečna kiselinaDelovanje:Mlečna kiselina ima ulogu u smanjenju pH vr..
760,12 RSD
Lactogyn kapsule su preparat namenjen za oralnu upotrebu koje u sebi sadrže probiotske kulture namenjene za vaginalnloj mikroflori. Kapsule su namenjen za devojke, žene, trudnice i žene u menopauzi.Sastav:Kapsule sadrže dva probiotska soja Lactobactillus rhamnosus G1 i Lactobacillus rhamnosus RC-14D..
1.395,00 RSD
Lactogyn vaginalete su preparat koji je namenjen za hidratacju sluzokože intimne regije izazvanih infekcijama ili  atrofičnim vaginitisom.Sastav:Natrijum-hijaluronat, polikarbofil, mlečna kiselina, vitamin E, vitamin A, 18-beta-gliciretinska kiselina, ulje čajevca, fosfatidilholin, polusint..
1.208,00 RSD
Prolife je bezglutenski probiotik.Ovo je probiotik koji u svom sastavu pored probiotika sadrži i prebiotik.Prebiotik je ugljeni hidrat koji u debelom crevu predstavlja hranu kojom se hrane korisne bakterije.Sastav:probiotske kulture: Lactobacillus Sporogenes, Bacillus coagulans BC4, vitamini B grupe..
996,00 RSD
Prolife je bezglutenski probiotik sa dodatkom digestivnih enzima za lakše varenje.Ovo je probiotik koji u svom sastavu pored probiotika sadrži i prebiotik.Prebiotik je ugljeni hidrat koji u debelom crevu predstavlja hranu kojom se hrane korisne bakterije.Sastav:probiotske kulture: Lactobacillus Plan..
1.108,00 RSD
Prolife suspenzija je probiotik u tečnom obliku,pogodan za one koji ne vole ili ne mogu da progutaju tabletu.Preparat je probiotik koji u svom sastavu pored probiotika sadrži i prebiotik.Prebiotik je ugljeni hidrat koji u debelom crevu predstavlja hranu kojom se hrane korisne bakterije.Suspenzija je..
1.440,00 RSD
Prolife je bezglutenski probiotik.Ovo je probiotik koji u svom sastavu pored probiotika sadrži i prebiotik.Prebiotik je ugljeni hidrat koji u debelom crevu predstavlja hranu kojom se hrane korisne bakterije.Pastile su pogodan oblik za putovanja jer su upakovanje zasebno i prijatnog kremastog ukusa.S..
1.425,00 RSD
Reflustat je bezglutenski preparat koji deluje na simptome gorušice i želudačnog refluksa kao i osećaja bola i punoće u želucu koji je izazvan refluksom. Želudačni refluks predstavlja poremećaj koji se opisuje nemogućnošću zatvaranja sfingtera jednjaka usled čega dolazi do vraćanja kiselog želudačno..
1.170,00 RSD
Visol S kapi za oči su namenjene za smanjenje simptoma alergijskog konjuktivitisa.Kapi ne sadrže konzervans i pogodne su za primenu kod dece i odraslih sa osetljivim očima kao i kod osoba sa kontaktnim sočivima.Sastav:1 ml rastvora sadrži 20 mg Ectoina, ostali sastojci hidroksietilceluloza,natrijum ..
0,00 RSD
Visol S intensive kapi za oči se primenjuju kod suvoće oka izazvane različitim uzrocima.Stoga su pogodne nakon hirurških intervencija, dugotrajnog rada za računaranom, mehaničkih povreda oka.Sastav:1ml rastvora sadrži 1,51mg natrijum hijaluronata i 20,12mg dekspantenola, natrijum hlorid,natrijum dih..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 18 (2 strana)