IZABERITE
Korpa

Zdrava hrana i čajevi

ACM bar cimet voli badem i voće je potpuno prirodna i zdrava užina u formi štanglice od sušenog voća.U ovom baru nema konzervanasa niti bilo kojih drugih aditiva, kao ni dodatog šećera, sadrži samo onaj šećer koji je prirodno prisutan u voću. Nema upotrebe masti niti ulja, pa ova štanglica može ..
105,00 RSD
ACM Bar Gođži je 100% prirodan proizvod na bazi gođži bobica.U ovom baru nema konzervanasa niti bilo kojih drugih aditiva, kao ni dodatog šećera, sadrži samo onaj šećer koji je prirodno prisutan u voću. Nema upotrebe masti niti ulja, pa ova štanglica može biti užina i za osobe koje poste kao i..
105,00 RSD
ACM Kakao voli lešniki je 100% prirodan proizvod.U ovom baru nema konzervanasa niti bilo kojih drugih aditiva, kao ni dodatog šećera, sadrži samo onaj šećer koji je prirodno prisutan u voću. Nema upotrebe masti niti ulja, pa ova štanglica može biti užina i za osobe koje poste kao i za one koji..
105,00 RSD
ACM Bar Kakao voli naranđžu je 100% prirodan proizvod.U ovom baru nema konzervanasa niti bilo kojih drugih aditiva, kao ni dodatog šećera, sadrži samo onaj šećer koji je prirodno prisutan u voću. Nema upotrebe masti niti ulja, pa ova štanglica može biti užina i za osobe koje poste kao i za one..
105,00 RSD
ACM bar sušena lubenica je 100% prirodan proizvod.U ovom baru nema konzervanasa niti bilo kojih drugih aditiva, kao ni dodatog šećera, sadrži samo onaj šećer koji je prirodno prisutan u voću. Nema upotrebe masti niti ulja, pa ova štanglica može biti užina i za osobe koje poste kao i za one koj..
70,00 RSD
ACM Bar Višnja voli lešnik je 100% prirodan proizvod.U ovom baru nema konzervanasa niti bilo kojih drugih aditiva, kao ni dodatog šećera, sadrži samo onaj šećer koji je prirodno prisutan u voću. Nema upotrebe masti niti ulja, pa ova štanglica može biti užina i za osobe koje poste kao i za one ..
105,00 RSD
ACM Bar Đumbir voli voće je 100% prirodan proizvod.U ovom baru nema konzervanasa niti bilo kojih drugih aditiva, kao ni dodatog šećera, sadrži samo onaj šećer koji je prirodno prisutan u voću. Nema upotrebe masti niti ulja, pa ova štanglica može biti užina i za osobe koje poste kao i za one ko..
105,00 RSD
Sušeni čips od cvekle sa sokom od jabuke je prirodan i jedinstveni proizvod na trzištu. Napravljen je od najkvalitetnije sušene cvekle i 100% prirodnog koncentrovanog  voćnog soka jabuke. Sama cvekla je sušena na niskim temperaturama kojom su očuvani svi vitamini i minerali. Proizvod ne s..
140,00 RSD
Sušeni čips od jabuke je prirodan i jedinstveni proizvod na trzištu. Napravljen je od najkvalitetnije sušene jabuke. Sama jabuka je sušena na niskim temperaturama kojom su očuvani svi vitamini i minerali. Proizvod ne sadrži  aditive, konzervanse, pojačivace ukusa, šećere, sirupe, ni boje...
125,00 RSD
Sušeni čips od tikvice je prirodan i jedinstveni proizvod na trzištu. Napravljen je od najkvalitetnije sušene tikvice. Sama tikvica je sušena na niskim temperaturama kojom su očuvani svi vitamini i minerali. Proizvod ne sadrži  aditive, konzervanse, pojačivace ukusa, šećere, sirupe, ni bo..
175,00 RSD
Brend: ADONIS
Čaj kantariona je veoma efikasan kod opekotina (kao obloge). Koristi se za lečenje hemoroida i za zarašćivanje rana i kao antiseptik. Takođe daje se u obliku čajeva kod obolele jetre, želudca i kod dijareje.Sastav: Cvetni deo kantariona 100%.Delovanje:  Etarsko ulje kantariona de..
112,00 RSD
Brend: ADONIS
Čaj koprive veoma povoljno deluje na organizam. Koristi se kod anemije, kao diuretik, antihemoragik. Prisustvo glikokinina opravdava upotrebu koprive kod šećerne bolesti.Sastav: List koprive 100%.Delovanje: kopriva je veoma bogata hranjivim sastojcimaPrimena: Filter kesicu preliti sa ..
64,00 RSD
Brend: ADONIS
Kukuruzna svila delotvorna je kod različitih bolesti.  Veoma je efikasna kao diuretik, kod peska u bubregu, hroničnog cicstita, nefrita i sl. Sastav: Svila kukuruza 100%Delovanje:  Prisustvo salicilne kiseline omogućava upotrebu kod reumatičnih tegoba.Primena: ..
150,00 RSD
Brend: ADONIS
Čaj lipe veoma je efikasan protiv malokrvnosti, vodene bolesti, prehlade disajnih organa i hroničnog kašlja.  Efikasan je i za izlučivanje znoja i mokraće, za ublažavanje bolova pri mokrenju. Sastav: Cvet lipe 100%.Delovanje: Dijaforetik, laksans, spazmolitik, seda..
216,00 RSD
Brend: ADONIS
Čaj majčine dušice veoma je efikasan kao lek protiv kašlja, bronhitisa i uopšte za lečenje organa za disanje. Takođe se koristi se i u čajevima protiv dijarejeSastav: Herba majkine dušice 100%.Delovanje: Blagi ekspektorans, bronhospazmolitik i antiseptik. Primena: Filter kesicu p..
64,00 RSD
Brend: ADONIS
Čaj majčine dušice veoma je efikasan kao lek protiv kašlja, bronhitisa i uopšte za lečenje organa za disanje. Takođe se koristi se i u čajevima protiv dijarejeSastav: Herba majkine dušice 100%.Delovanje: Blagi ekspektorans, bronhospazmolitik i antiseptik. Primena: kafenu kašičicu..
120,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 57 (4 strana)