IZABERITE
Korpa

Flašice, cucle, glodalice

Brend: AVENT
Cucle su izrađene od silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna koji smanjuje stomačne grčeve i osigurava miran san.Namenjene su za uzrast od 6+ meseci.Karakteristike:- Mleko teče brzinom koju odabere beba, čime se smanjuje prejedanje i vraćanje (bljuckanje) hrane.- Cucle su pogodne za sprečavanje grč..
984,00 RSD
Brend: AVENT
Cucle su izrađene od silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna koji smanjuje stomačne grčeve i osigurava miran san.Sadrže dva otvora i namenje su za bebe uzrasta od 1-6 meseci.Karakteristike:- Mleko teče brzinom koju odabere beba, čime se smanjuje prejedanje i vraćanje (bljuckanje) hrane.- Cucle su pog..
1.050,00 RSD
Brend: AVENT
Avent cucla classic namenjena je za novorođenčad i sadrži samo jedan otvor. Za decu uzrasta od 0 - 6 meseci.Karakteristike:- Izrađene su od silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna poput dojke, sa dvostrukim ventilom koji smanjuje stomačne grčeve.- Cucla je izuzetno meka i savitljiva.- Ima unapređen a..
351,99 RSD
Brend: AVENT
Cucle su izrađene od silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna koji smanjuje stomačne grčeve i osigurava miran san.Sadrže tri otvora, sa srednjim protokom i namenje su za bebe uzrasta od 3-6 meseci.Karakteristike:- Mleko teče brzinom koju odabere beba, čime se smanjuje prejedanje i vraćanje (bljuckanje..
856,00 RSD
Brend: AVENT
Cucle su napravljene sa prorezom i brzim protokom za gustu hranu. Izrađene su od silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna koji smanjuje stomačne grčeve i osigurava miran san.Karakteristike:- Mleko teče brzinom koju odabere beba, čime se smanjuje prejedanje i vraćanje (bljuckanje) hrane.- Cucle su ..
856,00 RSD
Brend: AVENT
Varijabilna cucla je cucla sa promenljivim protokom i prorezom, idealna je za gušće tečnost.Cucle su izrađene od silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna koji smanjuje stomačne grčeve i osigurava miran san.Namenjena je za bebe uzrasta od 3-6 meseci.Karakteristike:- Sadrže  dvostruki ventil koji..
336,01 RSD
Brend: AVENT
Avent cucla natural namenjena je za novorođenčad i sadrži samo jedan otvor. Za decu uzrasta od 0 - 6 meseciKarakteristike:- Izrađene su od silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna poput dojke, sa dvostrukim ventilom koji smanjuje stomačne grčeve.- Cucla je izuzetno meka i savitljiva.- Ima unapređen an..
459,98 RSD
Brend: AVENT
Avent cucla natural namenjena je za novorođenčad,za uzrast 0-6 meseci. Sadrži 2 otvora.Karakteristike:- Izrađene su od silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna poput dojke, sa dvostrukim ventilom koji smanjuje stomačne grčeve.- Cucla je izuzetno meka i savitljiva.- Ima unapređen anti colic sistem sa d..
360,00 RSD
Brend: AVENT
Avent Natural varijabilna cucla je široka cucla oblika dojke koja omogućava prirodno zahvatanje poput zahvatanja dojke i olakšava kombinovanje dojenja i flašice.Namenjena je za bebe 3+ meseca.Karakteristike:- Cucla ima promenljiv protok,za gustu hranu.- Izrađene su od silikona bez BPA, jedinstve..
295,99 RSD
Brend: AVENT
Avent Natural cucla sa prorezom i promenljivim protokom za bebe namenjena je za gušću hranu.Karakteristike:- Izrađene su od silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna poput dojke, sa dvostrukim ventilom koji smanjuje stomačne grčeve.- Cucla je izuzetno meka i savitljiva.- Prilikom hranjenja vazduh odlaz..
376,00 RSD
Brend: AVENT
Avent natural cucle Izrađene su od silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna poput dojke, sa dvostrukim ventilom koji smanjuje stomačne grčeve.Sadrži 2 otvora i namenjena je za bebe uzrasta od 1+ mesecKarakteristike:- Cucla pomaže da hranjenje flašicom bude što prirodnije za dete.- Cucla je izuzetno me..
1.059,00 RSD
Brend: AVENT
Avent natural cucle Izrađene su od silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna poput dojke, sa dvostrukim ventilom koji smanjuje stomačne grčeve.Sadrži 3 otvora i namenjena je za bebe uzrasta od 3-6 meseca.Karakteristike:- Cucla pomaže da hranjenje flašicom bude što prirodnije za dete.- Cucla je izuz..
880,00 RSD
Brend: AVENT
Avent cucla natural sa prorezom i promenljivim protokom za bebe pogodna je za gušću hranu.Cucle su izrađene od silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna poput dojke, sa dvostrukim ventilom koji smanjuje stomačne grčeve.Karakteristike:- Cucla pomaže da hranjenje flašicom bude što prirodnije za dete.- Cu..
936,00 RSD
Brend: AVENT
Avent plastična flašica ima silikonsku cuclu i namenjena je  za novorođenče.Olakšava hranjenje i mami i bebi. Ne sadrži BPA.Karakteristike:- Dodatni ventil na flašici je dizajniran tako da vašem detetu pomogne u gutanju manje količine vazduha, cucla ostaje puna mleka čak i u vodoravnom polo..
1.047,20 RSD
Brend: AVENT
Avent plastična flašica ima silikonsku cuclu i namenjena je  za bebe uzrasta 1+ mesec.Olakšava hranjenje i mami i bebi. Ne sadrži BPA.Karakteristike:- Dodatni ventil na flašici je dizajniran tako da vašem detetu pomogne u gutanju manje količine vazduha, cucla ostaje puna mleka čak i u vodor..
1.300,00 RSD
Brend: AVENT
Avent plastična flašica ima silikonsku cuclu sa promenljivim protokom i namenjena je  za bebe uzrasta 3+ meseci.Olakšava hranjenje i mami i bebi. Ne sadrži BPA.Karakteristike:- Dodatni ventil na flašici je dizajniran tako da vašem detetu pomogne u gutanju manje količine vazduha, cucla ostaje ..
1.183,20 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 76 (5 strana)