IZABERITE
Korpa

AVENT

Brend: AVENT
Avent Bebi Alarm 3505 je uređaj sa osnovnim funkcijama za audio nadzor bebe. Karakteristike:- Odlikuje ga kristalno čist zvuk, sa podesivom jačinom. - Domet do pedeset metara u kući, i do 300 metara spolja.- Poseduje ECO opciju za uštedu baterije.Zemlja porekla:EU..
5.040,00 RSD
Brend: AVENT
Veštačke bradavice napravljene su od ultratankog, mekog, nežnog silikona, bez ukusa, koji ne upija mirise, Namenjene su da štite upaljene i bolne bradavice tokom dojenja.Bradavice su BPA Free.Pakovanje:Veličina M2 komadaZemlja porekla:Velika Britanija..
1.099,20 RSD
Brend: AVENT
Veštačke bradavice napravljene su od ultratankog, mekog, nežnog silikona, bez ukusa, koji ne upija mirise, Namenjene su da štite upaljene i bolne bradavice tokom dojenja.Bradavice su BPA Free.Pakovanje:2 komadaZemlja porekla:Velika Britanija..
959,21 RSD
Brend: AVENT
Veštačke bradavice napravljene su od ultratankog, mekog, nežnog silikona, bez ukusa, koji ne upija mirise, Namenjene su da štite upaljene i bolne bradavice tokom dojenja.Bradavice su BPA Free.Pakovanje:Veličina S2 komadaZemlja porekla:Velika Britanija..
919,98 RSD
Brend: AVENT
Zahvaljujući zaobljenom vrhu četke i posebno oblikovanoj drški, možemo dopreti do svih delova flašice i cucle.Prikladna je za sve tipove flašica, cucli i pribora za hranjenje.Pakovanje:1 komad.Zemlja porekla:Velika Britanija..
991,20 RSD
Brend: AVENT
Cucle su izrađene od silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna koji smanjuje stomačne grčeve i osigurava miran san.Namenjene su za uzrast od 6+ meseci.Karakteristike:- Mleko teče brzinom koju odabere beba, čime se smanjuje prejedanje i vraćanje (bljuckanje) hrane.- Cucle su pogodne za sprečavanje grč..
984,00 RSD
Brend: AVENT
Cucle su izrađene od silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna koji smanjuje stomačne grčeve i osigurava miran san.Sadrže dva otvora i namenje su za bebe uzrasta od 1-6 meseci.Karakteristike:- Mleko teče brzinom koju odabere beba, čime se smanjuje prejedanje i vraćanje (bljuckanje) hrane.- Cucle su pog..
1.050,00 RSD
Brend: AVENT
Avent cucla classic namenjena je za novorođenčad i sadrži samo jedan otvor. Za decu uzrasta od 0 - 6 meseci.Karakteristike:- Izrađene su od silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna poput dojke, sa dvostrukim ventilom koji smanjuje stomačne grčeve.- Cucla je izuzetno meka i savitljiva.- Ima unapređen a..
351,99 RSD
Brend: AVENT
Cucle su izrađene od silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna koji smanjuje stomačne grčeve i osigurava miran san.Sadrže tri otvora, sa srednjim protokom i namenje su za bebe uzrasta od 3-6 meseci.Karakteristike:- Mleko teče brzinom koju odabere beba, čime se smanjuje prejedanje i vraćanje (bljuckanje..
856,00 RSD
Brend: AVENT
Cucle su napravljene sa prorezom i brzim protokom za gustu hranu. Izrađene su od silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna koji smanjuje stomačne grčeve i osigurava miran san.Karakteristike:- Mleko teče brzinom koju odabere beba, čime se smanjuje prejedanje i vraćanje (bljuckanje) hrane.- Cucle su ..
856,00 RSD
Brend: AVENT
Varijabilna cucla je cucla sa promenljivim protokom i prorezom, idealna je za gušće tečnost.Cucle su izrađene od silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna koji smanjuje stomačne grčeve i osigurava miran san.Namenjena je za bebe uzrasta od 3-6 meseci.Karakteristike:- Sadrže  dvostruki ventil koji..
336,01 RSD
Brend: AVENT
Avent cucla natural namenjena je za novorođenčad i sadrži samo jedan otvor. Za decu uzrasta od 0 - 6 meseciKarakteristike:- Izrađene su od silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna poput dojke, sa dvostrukim ventilom koji smanjuje stomačne grčeve.- Cucla je izuzetno meka i savitljiva.- Ima unapređen an..
1.100,00 RSD
Brend: AVENT
Avent cucla natural namenjena je za novorođenčad,za uzrast 0-6 meseci. Sadrži 2 otvora.Karakteristike:- Izrađene su od silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna poput dojke, sa dvostrukim ventilom koji smanjuje stomačne grčeve.- Cucla je izuzetno meka i savitljiva.- Ima unapređen anti colic sistem sa d..
360,00 RSD
Brend: AVENT
Avent Natural varijabilna cucla je široka cucla oblika dojke koja omogućava prirodno zahvatanje poput zahvatanja dojke i olakšava kombinovanje dojenja i flašice.Namenjena je za bebe 3+ meseca.Karakteristike:- Cucla ima promenljiv protok,za gustu hranu.- Izrađene su od silikona bez BPA, jedinstve..
295,99 RSD
Brend: AVENT
Avent Natural cucla sa prorezom i promenljivim protokom za bebe namenjena je za gušću hranu.Karakteristike:- Izrađene su od silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna poput dojke, sa dvostrukim ventilom koji smanjuje stomačne grčeve.- Cucla je izuzetno meka i savitljiva.- Prilikom hranjenja vazduh odlaz..
376,00 RSD
Brend: AVENT
Avent natural cucle Izrađene su od silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna poput dojke, sa dvostrukim ventilom koji smanjuje stomačne grčeve.Sadrži 2 otvora i namenjena je za bebe uzrasta od 1+ mesecKarakteristike:- Cucla pomaže da hranjenje flašicom bude što prirodnije za dete.- Cucla je izuzetno me..
1.100,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 72 (5 strana)