IZABERITE
Korpa

Trudnoća

Brend: LO.LI.PHARMA
Aleract je prepart namenjen trudnicama, ali i ženama i devojkama sa bolnim menstruacijama (dismenoreja). Preparat sadrži kombinaciju alfa-lipoinske kiseline,magnezijuma i vitamina B6 koji kontrolišu kontrakcije materice čime se smanjuje mogućnost prevremenog porođaja i spontanog pobačaja.Preparat ne..
1.965,00 RSD
Brend: LO.LI.PHARMA
Andrositol Plus je preparat namenjen muškarcima kod kojih je dokazana smanjena plodnost uzrokovana različitivm faktorima (spoljašnjih: okruženje, stil života... ali i  genetskih) koji uzrokuju poremećaj spremograma (smanjena pokretljivost, poremećaj građe,smanje broj...). Preparat sadrži kombin..
2.745,00 RSD
Brend: Esensa
Betavitevit Folna kiselina sa dodatkom vitamina B12 je preparat koji je namenjen za period planiranja trudnoće kao i trudnicama za pravilan rast i razvoj bebe. Takođe kombinacija Folne kiseline i vitamina B12 utiče na povećanje energije te smanjuje umor i iscrpljenost.Sastav:400mcg Folne kiseline i ..
570,00 RSD
Brend: Esensa
Betavitevit Folna kiselina sa dodatkom vitamina B6 je preparat koji je namenjen za period planiranja trudnoće kao i trudnicama za pravilan rast i razvoj bebe.A Vitamin B6 ima i ulogu u smanjenju osećaja mučnine kod trudnica.Sastav:Folna kiselina, pivski kvasac i Vitamina B6Delovanje:Folna kiselina -..
276,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
BiVits Activa ActiFolic je dijetetski preparat koji u jednoj tableti obezbeđuje formulu koja sadrži aktivni oblik folne kiseline.Preparat poseduje sedam puta bolju iskoristljivost u organizmu u odnosu na običnu folnu kiselinu.Preporučuje u periodu planiranja začeća, tokom trudnoće i u period..
2.385,00 RSD
Brend: MERCK
Femibion se preporučuje ženama koje planiraju trudnoću . Takođe i trudnicama do kraja trećeg meseca trudnoće.Sastav: Folna kiselina, Metafolin®, holin, vitamin D3, jod, vitamin B1, B2 i biotin, vitamin B6, B12, niacin i pantotenska kiselina, vitamin C i selen, vitamin E, gvožđe.Delova..
2.100,00 RSD
Brend: MERCK
Femibion 2 je  odabrana kombinacija vitamina i minerala za žene u periodu trudnoće. Sastav:Tableta sadrži: Folati 400 µg,folna kiselina (200 µg), L-metilfolat, kalcijumova so (208 µg), Vitamin B1(1,2 mg), Vitamin B2 (1,6 mg), Vitamin B6 (1,9 mg), Vitamin B12 (3,5 µg), Biotin (60 µg), Nikotinami..
2.625,00 RSD
Brend: MERCK
Femibion 2 je namenjen za trudnoću od 13.- 40. nedelje i period dojenja.Sastav: Folat 400 μg (200 μg Folna kiselina i 208 μg L-Metilfolat), Vitamin B1 1,4 mg, Vitamin B2 1,4 mg, Vitamin B6 1,9 mg, Vitamin B12 4,5 μg, Niacin 15 μg, Biotin 40 μg, Pantotenska kiselina 6 mg, Vitamin E 4,8 mg, ..
4.590,00 RSD
Brend: Esensa
Ferifolik direct je preparat gvožđa koji se nalazi u obliku praška i namenjen je za direktnu upotrebu, čime se postiže njegova brža apsorpcija pa i delovanje.Ferifolik pored gvožđa sadrži i folnu kiselinu i vitamine B6,B12 i C. Preparat je prijatnog ukusa šumskog voća, ne sadrži šećere pa je pogodan..
900,00 RSD
Brend: HEMOFARM AD
Ferona kapsule su kompleks vitamina za trudnice.Pozitivno deluju na tok i ishod trudnoće.Sastav:1 kapsula sadrži alfa-lipoinsku kiselinu 300 mg, magnezijum 225 mg  i vitamin B6 1,3 mg Delovanje:Ferona kapsule- Doprinose regulaciji hormonske aktivnosti i normalnoj funkciji mišića i imaju ulogu ..
1.320,00 RSD
Brend: PHARMALIFE
FITOLAT TABLETE je dodatak ishrani koji se koristi kod smanjene laktacije i postporodjajnog stresa.PREPORUČUJE SE SVIM MAMAMA SA SMANJENOM KOLIČINOM MLEKA USLED NAPORA I POSTPOROÐAJNOG STRESA. Primenom standardizovanih ekstrakata lekovitog bilja koje se tradicionalno koriste za stimulaciju laktaci..
1.070,00 RSD
Brend: SALUS HAUS
Floradix tonik je preparat na bazi gvožđa sa dodatkom biljnih, voćnih sokova čime se postiže bolja apsorpcija gvožđa i samnjuju neželjeni efekti uzrokovani uzimanjem preparata gvožđa.Sastav:Razvodnjeni ekstrakt (54%) od: šargarepe,lišća koprive,spanaća, korena pirevine, divlje mirođije,morskih algi,..
1.800,00 RSD
Brend: LO.LI.PHARMA
Inofolic Combi HP je preparat u obliku soft gel kapsula koja obezbeđuje 3 puta jači efekat u odnosu na prašak ili tablete, a i moguća je njegova primena nezavisno od obroka. Preparat sadrži folnu kiselinu i  mio-inozitol i d-chiro inozitol u odnosu 40:1, ovaj odnos se pokazao kao najdelotvornij..
2.745,00 RSD
Brend: LO.LI.PHARMA
Inofolic HP je preparat u obliku praška, namenjen osobama koje imaju problem sa nivoom insulina, sa dijagnozom policističnih jajnika, ženama koje planiraju trudnoću i trudnicama. Preparat sadrži mio-inozitol, alfa-laktalbumin i folnu kiselinu.Proizvod ne sadži aditive, gluten ni laktozu pa je pogod..
1.810,00 RSD
Brend: LO.LI.PHARMA
Inofolic Plus je preparat u obliku soft gel kapsula koja obezbeđuje 3 puta jači efekat u odnosu na tablete ili prašak. Preparat sadrži melatonin, mio-inozitol i folnu kiselinu i namenjen je ženama starijim od 35 godina, ženama koje planiraju trudnoću nakon tridesete godine i ženama u perimenopauzi i..
2.235,00 RSD
Magnofit je preparat namenjen osobama koje su izložene stresu, koje konzumiraju jednoličnu hranu,koje se bave sportskim aktivnostima koje su praćene pojačanom perspiracijom i zahtevnim fizičkim radom kao i hroničnim bolesnicima. Magnezijum je mineral koji učestvuje u mnogobrojnim procesima u organiz..
450,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 30 (2 strana)