IZABERITE
Korpa

LO.LI.PHARMA

Brend: LO.LI.PHARMA
Aleract je prepart namenjen trudnicama, ali i ženama i devojkama sa bolnim menstruacijama (dismenoreja). Preparat sadrži kombinaciju alfa-lipoinske kiseline,magnezijuma i vitamina B6 koji kontrolišu kontrakcije materice čime se smanjuje mogućnost prevremenog porođaja i spontanog pobačaja.Preparat ne..
1.965,00 RSD
Brend: LO.LI.PHARMA
Andrositol Plus je preparat namenjen muškarcima kod kojih je dokazana smanjena plodnost uzrokovana različitivm faktorima (spoljašnjih: okruženje, stil života... ali i  genetskih) koji uzrokuju poremećaj spremograma (smanjena pokretljivost, poremećaj građe,smanje broj...). Preparat sadrži kombin..
2.745,00 RSD
Brend: LO.LI.PHARMA
Delphys je prirodan preparat namenjen prevenciji i tretmanu mioma materice. Preparat sadrži kombinaciju epigalokatehin-galata, vitamina B6 i D koji deluju tako što zaustavljaju rast mioma, ublažavajući njegove simptome i uspostavljajući hormonski balans. Tablete ne stupaju u interakciju sa drugim le..
1.560,00 RSD
Brend: LO.LI.PHARMA
Inofolic Combi HP je preparat u obliku soft gel kapsula koja obezbeđuje 3 puta jači efekat u odnosu na prašak ili tablete, a i moguća je njegova primena nezavisno od obroka. Preparat sadrži folnu kiselinu i  mio-inozitol i d-chiro inozitol u odnosu 40:1, ovaj odnos se pokazao kao najdelotvornij..
2.745,00 RSD
Brend: LO.LI.PHARMA
Inofolic HP je preparat u obliku praška, namenjen osobama koje imaju problem sa nivoom insulina, sa dijagnozom policističnih jajnika, ženama koje planiraju trudnoću i trudnicama. Preparat sadrži mio-inozitol, alfa-laktalbumin i folnu kiselinu.Proizvod ne sadži aditive, gluten ni laktozu pa je pogod..
1.810,00 RSD
Brend: LO.LI.PHARMA
Inofolic Plus je preparat u obliku soft gel kapsula koja obezbeđuje 3 puta jači efekat u odnosu na tablete ili prašak. Preparat sadrži melatonin, mio-inozitol i folnu kiselinu i namenjen je ženama starijim od 35 godina, ženama koje planiraju trudnoću nakon tridesete godine i ženama u perimenopauzi i..
2.235,00 RSD
Brend: LO.LI.PHARMA
Tiroxil je namenjen osobama sa dijagnostifikovnom subkliničkom hipotireozom i Hašimotovim tireoiditisom.Preparat sadrži kombinaciju mio-inozitola i selena koji su odgovorni za pravilno funkcionisanje štitine žlezde. Svoje pozitivne efekte preparat pokazuje unutar 3 meseca od početka primene a optima..
1.725,00 RSD
Prikazuje se 1 do 7 od 7 (1 strana)