IZABERITE
Korpa

Toplomeri

Brend: ARTSANA
PIC THERMO DIARY  BESKONTAKTNI TOPLOMER ZA ČELOThermoDiary Head je infracrveni beskontaktni toplomer za čelo koji se može sinhronizovati sa vašim pametnim telefonom ili koristiti kao običan toplomer.Meri telesnu temperaturu vašeg deteta, temperaturu hrane, pića ili sobnu temperaturu:..
6.580,00 RSD
Brend: ARTSANA
PIC TOPLOMER VEDO CLEAR DIGITALNIPraktičan i konforan, novi elektronski toplomer sa velikim displejom za lako i jednostavno očitavanje rezultata. Zahvaljujući fleksibilnom vratu toplomera koji omogućava lako prilagođavanje mestu merenja , ovaj toplomer nudi maksimalnu udobnost prilikom merenja..
762,00 RSD
Brend: ARTSANA
PIC TOPLOMER VEDO COLOR DIGITALNIPic Vedo colour toplomeri se proizvode sa najnaprednijom tehnologijom. Pružaju maksimalan kvalitet i preciznost, podvrgnuti izuzetno strogim kontrolama kvaliteta u skladu sa normama Evropske unije. Karakteristike:• Toplomer za celu porodicu• Odličan odnos cene i..
570,00 RSD
Brend: ARTSANA
PIC TOPLOMER VEDO ECO GALIJUMSKIToplomer bez žive je stakleni medicinski toplomer namenjen za merenje telesne temperature. Tečnost pomoću koje se meri temperatura ne sadrži živu, već mešavinu drugih tečnih metala: galijuma, indijuma, kalaja. Navedene materije su u potpunosti netoksične, kako ..
1.050,00 RSD
Brend: ARTSANA
PIC TOPLOMER VEDO FAMILY DIGITALNINovi elektronski toplomer sa rigidnom sondom je praktičan, pouzdan i lak za upotrebu.Namenjen za oralno, rektalno i aksilarno merenje temperature.Karakteristike:trajanje merenja: 2-3 minutarigidna sondazvučni signal koji označava kraj merenjaalarm koji označava post..
570,00 RSD
IHealth PT3 toplomer je medicinski uređaj. Toplomer je veoma jednostavan za upotrebu. Tačan u samo 1 sekundi iHealth PT3 poseduje 3 ugrađena senzora. Ultra osetljivi infracrveni senzor koji meri infracrvenu energiju koju emituje čelo i skuplja više od 100 podataka u sekundi. Senzor udaljenosti koji ..
7.840,13 RSD
Brend: MEDISANA
TOPLOMER DIGITALNI FLEXI Toplomer FTF sa fleksibilnim vrhom je moderan toplomer za merenje temperature (ispod jezika (oralno), ispod pazuha (aksilarno), u rektumu (rektalno)). Jednostavan i pogodan za kucnu primenu. Jedno merenje traje približno 60 sekundi. Automatski se isključuje..
990,00 RSD
Brend: MEDISANA
MEDISANA FTC toplomer Vam omogućava da brzo i precizno odredite telesnu temperaturu. Uobičajene greške, kao što je prekratak period merenja mogu se gotovo potpuno eliminisati. Merenje temperature se može obaviti na sledećim delovima tela: ispod jezika (oralno) , ispod pazuha (aksilarno) i u ..
660,00 RSD
Prikazuje se 1 do 8 od 8 (1 strana)