IZABERITE
Korpa

Grickalice

ACM bar cimet voli badem i voće je potpuno prirodna i zdrava užina u formi štanglice od sušenog voća.U ovom baru nema konzervanasa niti bilo kojih drugih aditiva, kao ni dodatog šećera, sadrži samo onaj šećer koji je prirodno prisutan u voću. Nema upotrebe masti niti ulja, pa ova štanglica može ..
105,00 RSD
ACM Bar Gođži je 100% prirodan proizvod na bazi gođži bobica.U ovom baru nema konzervanasa niti bilo kojih drugih aditiva, kao ni dodatog šećera, sadrži samo onaj šećer koji je prirodno prisutan u voću. Nema upotrebe masti niti ulja, pa ova štanglica može biti užina i za osobe koje poste kao i..
105,00 RSD
ACM Kakao voli lešniki je 100% prirodan proizvod.U ovom baru nema konzervanasa niti bilo kojih drugih aditiva, kao ni dodatog šećera, sadrži samo onaj šećer koji je prirodno prisutan u voću. Nema upotrebe masti niti ulja, pa ova štanglica može biti užina i za osobe koje poste kao i za one koji..
105,00 RSD
ACM bar sušena lubenica je 100% prirodan proizvod.U ovom baru nema konzervanasa niti bilo kojih drugih aditiva, kao ni dodatog šećera, sadrži samo onaj šećer koji je prirodno prisutan u voću. Nema upotrebe masti niti ulja, pa ova štanglica može biti užina i za osobe koje poste kao i za one koj..
70,00 RSD
ACM Bar Višnja voli lešnik je 100% prirodan proizvod.U ovom baru nema konzervanasa niti bilo kojih drugih aditiva, kao ni dodatog šećera, sadrži samo onaj šećer koji je prirodno prisutan u voću. Nema upotrebe masti niti ulja, pa ova štanglica može biti užina i za osobe koje poste kao i za one ..
105,00 RSD
ACM Bar Đumbir voli voće je 100% prirodan proizvod.U ovom baru nema konzervanasa niti bilo kojih drugih aditiva, kao ni dodatog šećera, sadrži samo onaj šećer koji je prirodno prisutan u voću. Nema upotrebe masti niti ulja, pa ova štanglica može biti užina i za osobe koje poste kao i za one ko..
105,00 RSD
Sušeni čips od cvekle sa sokom od jabuke je prirodan i jedinstveni proizvod na trzištu. Napravljen je od najkvalitetnije sušene cvekle i 100% prirodnog koncentrovanog  voćnog soka jabuke. Sama cvekla je sušena na niskim temperaturama kojom su očuvani svi vitamini i minerali. Proizvod ne s..
140,00 RSD
Sušeni čips od jabuke je prirodan i jedinstveni proizvod na trzištu. Napravljen je od najkvalitetnije sušene jabuke. Sama jabuka je sušena na niskim temperaturama kojom su očuvani svi vitamini i minerali. Proizvod ne sadrži  aditive, konzervanse, pojačivace ukusa, šećere, sirupe, ni boje...
125,00 RSD
Sušeni čips od tikvice je prirodan i jedinstveni proizvod na trzištu. Napravljen je od najkvalitetnije sušene tikvice. Sama tikvica je sušena na niskim temperaturama kojom su očuvani svi vitamini i minerali. Proizvod ne sadrži  aditive, konzervanse, pojačivace ukusa, šećere, sirupe, ni bo..
175,00 RSD
Prikazuje se 1 do 9 od 9 (1 strana)