IZABERITE
Korpa

Jetra

Čaj broj 13 daje pozitivne efekte kada je u pitanju čišćenje (detoksikaciju) jetre posle dugotrajne medikamentozne terapije ili svakodnevne izloženosti toksičnim materijama, kod dugotrajne, preterane upotrebe alkohola i kao podrška fiziološkim funkcijama jetre.Sastav: Herba petrovca (Agrim..
505,00 RSD
Cardiovasc plus je dodatak ishrani sa jedinstvenom formulacijom od 10 aktivnih sastojaka koji se koriste u tretmanu kardiovaskularnih i cerebrovaskularnih oboljenja.Primenjuje se kod pacijenata sa izraženim poremećajem lipida,na terapiji statinima ili betablokatorima,kod pacijenata sa miokardiopat..
3.300,00 RSD
Brend: TG PHARM
Bevit + C utiču na  jačanje imuniteta organizma, pravilnog rasta i razvoja dece, starijih osoba, osoba koje imaju probleme sa kožom, umanjenim apetitom, osoba koje konzumiraju alkohol i cigarete. Takođe regulacije rada jetre, poboljšanja krvne slike, reumatskih bolova, boljeg rada probave.Sasta..
192,00 RSD
Brend: PHARMAS
Hartikol plus je dodatak ishrani koji svoje delovanje  bazira na ekstraktima fermentiranog crvenog pirinča i lista artičoke.Zahvaljujući svom prirodnom sastavu,Hartikol plus se odlično pokazao u borbi protiv povišenog holesterola u krvi.Sastav:Suvi ekstrakt fermentisanog crvenog pirinča- mona..
1.265,00 RSD
Hepanoklin tablete namenjene su ya o;uvanje i pobolj[anje funkcija jetre. Indikacije:-oboljenja jetre virusne etiologije-steatoza jetre-ciroza jetre-alkoholno oštećenje jetre-medikamentozno oštećenje jetre-holestazaSastav: Ekstrakti 8 biljaka, najznačajniji:Bhumyamalaki (Phyllanthus niruri..
900,00 RSD
Hepatoprotect namenjen za očuvanje i regenaeraciju jetre.HepatoProtect obnavlja funkciju i tkivo jetre, efikasno  utiče na ublažavanje simptoma poremećaja funkcije jetre uzrokovanih alkoholizmom, infektivnim zapaljenjima jetre (hepatitis).Sastav:  Suvi standardizovani ekstrakt semena ..
951,98 RSD
Lagosa tablete su preparat koji ispoljava hepatoprotektivno, regenerišuće, antiupalno i antioksidativno delovanje na jetru.Sastav:1 tableta sadrži 150mg silimarina iz ekstrakta ploga mlečnog čkalja (Silybum marianum)Delovanje:Preparat deluje tako što štiti ćelije jetre i ubrzava detoksikaciju, stimu..
1.500,00 RSD
Brend: PHARMALIFE
LIVOREX FORTE je dijetetski suplement koji se koristi u terapiji bolesne jetre. Livorex forte tablete su prirodni dijetetski proizvod sa 12 aktivnih sastojaka, namenjen za detoksikaciju, zaštitu i obnovu jetre. Sadrži visoko prečišćene ekstrakte mlečnog čkalja (badelj, sikavica), slatkog kor..
1.182,00 RSD
RABENHORST SOK OD ARONIJE 750MLAronija je bobičasto voće koje predstavlja moćno prirodno oružje u prevenciji bolesti, ali i kad je bolest već prisutna. Zbog visokog procenta antioksidanata i vitamina C i E, aronija deluje antivirusno, antibakterijski i antiupalno.Bogata je antioksidantom antocijanom..
930,00 RSD
Brend: GALENIKA
Sant-E-Gal tablete se upotrebljavaju u terapiji kardiovaskularnih bolesti, dijabetesa, oboljenja jetre i štitne žlezde, malignih bolesti. Unosom može se doprineti povećanju vitalnosti i poboljšavanju opšteg zdravstvenog stanja. Vitamin E u Sant-E-Gal tabletama štiti ćelije od propadanja tokom proces..
780,00 RSD
Brend: HAMAPHARM
Silymarin Protect doprinosi održavanju normalne funkcije jetre kao i normalnom metabolizmu lipida. Jetra je poznata kao "čistač organizma" i njena funkcija je presudna u održavanju zdravlja.Kapsule sadrže ekstrakt sikavice, holin, ekstrakt lista artičoke, ekstrakt crnog bibera, vitamin E, cink ..
749,00 RSD
Silymill kapsule se primenjuju za poboljšanje funkcionisanja jetre i varenja. Sastav:  Suvi ekstrakt ploda badelja (Silybum marianum) 20-25:1 (80% silimarina)Suvi ekstrakt herbe hajdučke trave (Achillea millefolium) 6-7:1       Delovanje: SILYMILL je dodatak ishran..
995,00 RSD
Brend: TERRANOVA
Zadatak jetre je da neutrališe toksičnie materije. Sinergija za jetru sadrži  kombinaciju liofilizovanih biljaka kao što su maslačak, list artičoke, kurkume i šizandre koje pomažu očuvanju zdravlja jetre a samim tim i čitavog organizma. Prirodno smanjuju akumulaciju masti u jetri i tako podstič..
2.840,00 RSD
Prikazuje se 1 do 13 od 13 (1 strana)