IZABERITE
Korpa

INSTITUT JOSIF PANCIC

Bilax D je dodatak ishrani koji pomaže fiziološku funkciju i pražnjenje debelog creva.Zahvaljujući svojim aktivnim sastojcima, Bilax D omogućava pravilan rad organa za varenje, brži prolazak crevnog sadržaja i pražnjenje debelog creva u slučajevima akutnog zatvora. Deluje efikasno i brzo i ne ..
835,00 RSD
Čaj od artičoke se upotrebljava za sniženje nivoa holesterola i lipida u krvi.Sastav:  List artičoke sadrži do 1% flavonoida, organske kiseline, etarsko ulje, fitosterole, tanine, inulin, gorki seskviterpenski lakton cinaropikrin.Delovanje: Za olakšavanje izmokravanja, lučenja žuči, s..
143,21 RSD
Čaj bele imele se koristi kod povišenog krvnog pritiska, kod reume,. Takođe kao pomoćno sredstvo u terapiji tumora.Sastav: Herba bele imele sadrži lektine, proteine, polipeptide, fenilpropane, lignane, flavonoide, biogene amine i polisaharide.Delovanje:Lektini izolovani iz imele pokazali su citotoks..
237,04 RSD
Čaj od belog povoljno utiče na ublažavanje suvog kašlja. Sastav:  Koren belog sleza sadrži sluzi, asparagin, kalcijum oksalat, pektine, skrob, tanin, fenolne kiselineDelovanje: Koristi se i za oblaganje nadražene kože i sluzokože disajnih organa i organa za varenje, i kao sa..
427,20 RSD
Čaj od bokvice se koristi  kod upale bešike sa krvarenjem.  Kod hemoroida koji su skloni krvarenju, hroničnog bronhitisa, bolova u želucuSastav:  List ženske bokvice sadrži iridoidne glikozide, sluzi, tanine, aminokiseline, flavonoide, alkaloide, alantoinList muške bokvice sadrži..
355,00 RSD
Čaj od lista borovnice se koristi za sniženje nivoa šećera u krvi. Efikasan je za za prevenciju i lečenje bolesti organa za varenje, bubrega, organa za disanje, kod reumatizma i hemoroida, za čišćenje krvi. Plod se koristi kod proliva i blažih slučajeva enteritisa.Sastav:    List boro..
105,60 RSD
Čaj od bosiljka često se koristi za podsticanje apetit., Efikasan je i kao sredstvo za olakšavanje eliminacije gasova, olakšavanje izmokravanja. Koristi se i spolja, za ispiranje grla. Upotrebljava se i u parfimeriji i kozmetici a koristi se i kao začin.Sastav: Herba bosiljka sadrži do 0,7% eta..
262,50 RSD
Čaj kod šećerne bolesti veoma povoljno deluju na funkcije pankreasa. Takožđe i na urinarni sistem kao i na perifernu cirkulaciju.Sastav:Herba pelena (Absinthii herba)List breze (Betulae folium)List crnog duda (Mori nigrae folium)Herba borovnice (Myrtilli herba)Pasuljevina (Phaseoli legumen)List kopr..
520,00 RSD
 Delovanje čaja pokazuju protivupalno, antiseptično, antiviralno i imunostimulišuće dejstvo. Prisutne sluzi efikasno oblažu sluzokožu mokraćnih kanala, organa za varenje i disajnih organa.Sastav: Herba vranilovke (Origani herba)Herba rastavića (Equiseti herba)List koprive (Urticae folium)C..
420,00 RSD
Čaj broj 101  preporučuje se kod povišenog holesterola i triglicerida u krvi.Sastav: Koren koprive (Urticae radix)Seme piskavice (Foenugraeci semen)Plod anisa (Anisi fructus)Koren zečijeg trna (Ononidis radix)List artičoke (Cynarae folium)Cvet smilja (Helichrysi flos)Delovanje:&n..
384,00 RSD
Čaj broj 11 preporučuje se za ublažavanje iritacije disajnih organa i smirenje nadražajnog kašlja.Sastav: Koren belog sleza (Althaeae radix)Cvet kamilice (Chamomillae flos)Plod šipurka (Cynosbati fructus)List podbela (Farfarae folium)Plod morača (Foeniculi fructus)Herba miloduha (Hyssopi herba)..
597,00 RSD
 Čaj broj 12 se preporučuje preventivno ili u slučaju bolova, grčeva i otežanog mokrenja usled prisustva kamena ili peska u bubregu.Sastav: Plod mirođije (Anethi fructus)List breze (Betulae folium)Plod šipurka (Cynosbati fructus)Herba rastavića (Equiseti herba)Plod kleke (Juniperi fructus)..
400,00 RSD
Čaj broj 13 daje pozitivne efekte kada je u pitanju čišćenje (detoksikaciju) jetre posle dugotrajne medikamentozne terapije ili svakodnevne izloženosti toksičnim materijama, kod dugotrajne, preterane upotrebe alkohola i kao podrška fiziološkim funkcijama jetre.Sastav: Herba petrovca (Agrim..
505,00 RSD
Uvin čaj br 14 primenjuje se za olakšanje izmokravanja i ublažavanje bolova i grčeva prisutih kod upale mokraćnih kanala i bešike.Sastav: List medvežeg grožđa (Uvae ursi folium)Herba sitnice (Herniariae herba)Herba rastavića (Equiseti herba)List peršuna (Petroselini folium)List breze (Betulae f..
419,00 RSD
Čaja broj 15 kod zapaljenja debelog creva sa prolivom deluju antiseptično na bakterije izazivače crevnih infekcija.   Svojim adstringentnim efektom veoma povoljno i efikasno deluju na ublažavanje upale crevne sluzokože. Takođe, aktivni  sastojci lekovitog bilja koje ulazi u sastav ove..
360,00 RSD
Čaj broj 16 se preporučuje kod bolova i grčeva usled upale bubrega kao i za olakšavanje izmokravanja.Sastav: Seme lana (Lini semen)Plod šipurka (Cynosbati fructus)Herba rastavića (Equiseti herba)List medveđeg grožđa (Uvae ursi folium)List breze (Betulae folium)Cvet nevena (Calendulae flos)Koren..
301,60 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 140 (9 strana)