IZABERITE
Korpa

Suplementi

Vagisan krema je preparat koji je namenjen hidrataciji osetljive kože i sluzokože intimne regije bez dodataka estrogena.Krema  pored lipida koji koži i sluzokoži  daju vlažnost sadrži i mlečnu kiselinu koja održava vaginalnu sredinu kiselom, čime se prevenira pojava infekcija.Sastav:Voda, ..
1.920,00 RSD
Brend: INPHARM
5-BIOTIK SIMBIOTIK je probiotik koji nam pomaže da održimo ravnotežu crevne flore.5-BIOTIK je simbiotik jedinstvene formulacije koji sadrži 5 bakterijskih sojeva i prebiotik inulin.Zbog pažljivo dizajnirane smeše, uz dodatak Lactobacillus rhamnosus GG i inulina, 5-BIOTIK se preporučuje u..
600,00 RSD
5-HTP i SAMe je dodatak ishrani koji ima klinički dokazane pozitivne efekte kod blažih depresivnih stanja i nesanice, koji doprinosi mentalnoj ravnoteži za opušten i srećan dan, povećavajući nivo hormona sreće, seratonina.Preparat sa 5-HTP i SAMe, vitaminom B6 i B12 za podizanje raspoloženja č..
1.492,00 RSD
Brend: PHARMANOVA
A-Lixir 400 Protect je najsnažniji prirodni antioksidant u jednoj bočici.Preparat sadrži polifenole iz tečnog ekstrakta ploda sibirske aronije. Sibirska aronija je biljka koja svojim sastavom jača imuni sistem i otpornost organizma.Sastav:400mg/30ml polifenola poreklom iz tečnog ekstrakta ploda sibi..
3.645,00 RSD
Brend: ALKALOID
Acerola Alkaloid 40mg je dijetetski suplement namenjen deci.Prirodni i najbogatiji izvor vitamina c poreklom iz acerole(divlja višnja sa Barbadosa).Sastav:40mg 100%prirodnog vitamina c,poreklom iz Acerole.Delovanje:1.Pravilan rast i razvoj kostiju,kože,hrskavice,mišića i krvnih sudova,2.Pomaze održa..
690,00 RSD
Brend: ALKALOID
Acerola Alkaloid je dijetetski suplement koji sadrži prirodni vitamin c iz divlje višnje poreklom sa Barbadosa.Sastav:180mg vitamina c(mešavina acerola praška,askorbinske kiseline i natrijum-askorbata).Delovanje:1.Pomaže u pravilnom rastu i razvoju kostiju,kože,hrskavice,mišića i krvnih sudova,2.Uče..
600,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Active B complex sadrži kompleks B vitamina (vitamin B1, B2, B3, B5, B6, B12), kao i aktivni folat koji doprinosi maksimalnoj apsorpciji i iskoristljivosti kompleksa vitamina B u organizmu. Doprinosi redukciji zamora i iscrpljenosti, normalnom energetskom metabolizmu, metaboloizmu vitamin..
670,00 RSD
Krema je sa antioksidacionim delovanjem u topikalnoj formi. Efikasno povećava snagu pokreta i fizičke aktivnosti.Sastav: Molekul vodonika, mentaDelovanje: Proizvodi efekat hlađenja i opuštanja na mestu nanošenja preparata. Pogodan za sportsku masažu i relaksaciju. Hidrira, regeneriše i revitalizuje ..
1.015,20 RSD
Brend: ABELA PHARM
Afrička šljiva Forte predstavlja dijetetski preparat sa suvim esktraktom kore afričke šljive i aminokiseline S adenozil L metionina (SAMe) .Beta-sitosteroli iz kore afričke sljive doprinose smanjenju upale, otoka i veličine prostate. Dodatak SAMe utiče na dobro raspoloženje jer dobro raspoloženje..
1.560,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
Afrička šljiva  je dijetetski preprat tradicionalno ima primenu kod problema sa prostatom i otežanim mokrenjem.Proizvod je namenjen i održavanju pravilne seksualne funkcije muškarca, pravilnog funkcionisanja prostate i organa urinarnog trakta. Primenjuje se u  simptomatskoj terapiji po..
1.365,00 RSD
Brend: ACTIV PHARM
After X Drinks je potpuno prirodan proizvod, dodatak ishrani, koji se upotrebljava protiv mamurluka i neželjenih efekata alkohola kao što su glavobolja i mučnina. Proizvod predstavlja kombinaciju biljnih ekstrakata,amino-kiselina,vitamina i minerala.Sastav:Dihydromyricetin 0,075 g Suvi ekstrakt..
595,00 RSD
Brend: Esensa
Aftin Gel je preparat na bazi propolisa namenjen smanjenju bola i upale usne duplje, kao i dodatak terapiji blažih oblika gingivitisa i angularnog heilitisa (žvala). Preparat se zahvaljujući svom sastavu oslobađa postepeno čime se postiže duže i efikasnije delovanje. Gel je namenjen deci i odraslima..
525,00 RSD
ALA600 SOD čini dodatak ishrani koji efikasno pomaže u tretiranju posledica oksidativnog stresa, komplikacije dijabetesa (efikasan kod periferne polineuropatije: smanjuje trnjenje, peckanje, grčeve), usporava prerano starenje,  oštećenja krvnih sudova, neuroloških poremećaja. Sas..
2.880,00 RSD
Brend: LO.LI.PHARMA
Aleract je prepart namenjen trudnicama, ali i ženama i devojkama sa bolnim menstruacijama (dismenoreja). Preparat sadrži kombinaciju alfa-lipoinske kiseline,magnezijuma i vitamina B6 koji kontrolišu kontrakcije materice čime se smanjuje mogućnost prevremenog porođaja i spontanog pobačaja.Preparat ne..
1.965,00 RSD
Brend: HERBA SVET
ALFA AKTIV HS je dijetetski proizvod koji koriste muškarci zbog održavanja normalnog nivoa testosterona u krvi,normalnoj plodnosti i reprodukciji.Biljni je afrodizijak i doprinosi boljem seksualnom zdravlju.Muški sterilitet često nastaje usled nedovoljne proizvodnje semene tečnosti i problema u ..
1.752,07 RSD
Brend: ALKALOID
Beta Carotene je snažan antioksidans koji može štititi od mnogih bolesti. . On je provitamin vitamina A, a važan je za zdravlje oka i kože.Alkakaps Beta Caroten štiti od UV zračenja, od alergija na sunce i podstiče prirodno tamnjenje kože.Sastav:1 kapsula sadrži 6,67 mg beta-karotena 30%(30mg čistog..
1.020,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 982 (62 strana)