IZABERITE
Korpa

Bioteo kapi i ostale

Brend: MEILAB
Etarsko ulje bergamota se koristi za umirenje kože pogotovo masne i sklone aknama. Bergamot deluje i na smanjenje anksioznosti i nervene napetosti.Sastav:Etarsko ulje Bergamota predsavlja smešu aktivnih principa (limonena,linalola, terpinene i pinene) dobijenih hladnim ceđenjem ploda biljke Citrus b..
404,00 RSD
Brend: MEILAB
Etarsko ulje mente je proizvod koji ima višestruku namenu. Menta se može koristiti kao sredstvo protiv bolova, kao sredstvo za otklanjanje gastointestinalnih tegova,za poboljšanje mentalnih i fizičkih karakteristika, kod respiratornih tegova, kao repelent...Sastav:mentol (do 55%), menton (do 30%) i ..
308,00 RSD
Brend: MEILAB
Etarsko ulje bora ima širok spektar delovanja te tako deluje antiinflamatorno, antigljivično i antibakterijski. Ulje se koristi za ublažavanje respiratornih tegova i kašlja, u kremama za ublažavanje svraba i ekcema na koži. Bor je našao svoju primeni i u kozmetičkoj industiju pa se tako dodaje u kup..
260,00 RSD
Brend: MEILAB
Etarsko ulje Bosiljka se može koristiti kao repelent. A pored toga ulje osvažava i pomaže kod fizičkog i psihičkog zamora, deluje na simptome depresije i smanjuje napetost organizma. Ulje pokazuje i jak antiseptički efekat.Sastav:Estragol (do 50%), linalol (do 45%), eugenol, citronelol, kamforDelova..
288,00 RSD
Brend: MEILAB
Etarsko ulje eukaliptusa ima izraženo protivupalno i antibakterijsko delovanje. A kada se inhalira pokazuje značajne efekte u smanjenu simptoma prehlade i gripa. Kao dodatak biljnim uljima koristi se za masažu bolnih mišića i zlobova. Ulje se može koristi i kao dodatak dentalnim preparatima gde zbog..
261,60 RSD
Brend: MEILAB
Etarsko ulje Lavande pruža umirujući i opuštajući efekat te se stoga koriste kod naptosti a svoju primenu nalazi i kod respiratornih tegova kao i za problematičnu kožu sklonu aknama. Lavanda kao i njeno etarsko ulje se može koristiti kao sredstvo za teranje komaraca i moljaca.Sastav:Linalilacetat (d..
372,00 RSD
Brend: MEILAB
Etarsko ulje limuna pokazuje široku paletu delovanja, a zbog svog osvežavajućeg citrusnog mirisa cenjeno je u aromaterapiji i kozmetici pa se koristi za negu i čišćenje lica zbog svog antiinflamatornog i antibakterijskog delovanja.Sastav:Limonen (do 78%), beta-pinen (do 14%), gama-terpinen (do 12%),..
216,01 RSD
Brend: MEILAB
Etarsko ulje mente je proizvod koji ima višestruku namenu. Menta se može koristiti kao sredstvo protiv bolova, kao sredstvo za otklanjanje gastointestinalnih tegova,za poboljšanje mentalnih i fizičkih karakteristika, kod respiratornih tegova, kao repelent...Sastav:mentol (do 55%), menton (do 30%) i ..
364,00 RSD
Brend: MEILAB
Etarsko ulje pomordže se koristi kod probavnih tegoba, nervne napetosti kao i za regeneraciju kože. Preparat se može koristit i kao dodatak sprejevima za osvežavanje prostorija i vazduha.Sastav:Limone (do 97%) , beta-micren (do 2,5%), sabinene (do 1%)Delovanje:Etarsko ulje pomorandže:-deluje kao ant..
236,00 RSD
Brend: MEILAB
Etarsko ulje ruzmarina ima široku paletu delovanja. Pokazuje stimulativno delovanje na rad limfnog sistema i cirkulaciju, takođe pokazuje antiinflamatorno delovanje kao i antibakterijsko delovanje.Sastav:1,8-cineol (do 38%), camphor (do 25%), alfa-pinen (do 25%), borneol i limonenDelovanje:Etarsko u..
336,00 RSD
Brend: MEILAB
Etarsko ulje timijana deluje podsticajno na mentalne i fizičke osobine organizma. A pored ovih ima još i antiseptično i antibakterijsko delovanje.Sastav:Timol (do 45%), karvakrol (do30%), linalol (do 8%),para-cimen, gama-terpinenDelovanje:Etarsko ulje Timijana:-je jak antioksidant-koristi se za olak..
292,80 RSD
Brend: MEILAB
Ulje Bršljana je namenjeno za masažu i pre svega je namenjeno za tretirnje regija koje su zahvaćene celulitom.Takođe bršljen nalazi svoju primenu i za anti-age tretmane a zbog svog antibakterijskog delovanja pogodan je i za primenu na otvorenim ranama.Sastav:Hederakozid C, Escin,Kofein, Limonen, Eta..
435,00 RSD
Brend: MEILAB
Ulje eukaliptusa za masažu se koristi za ublažavanje bolova u mišićima i zglobovima koji je nastao kao posledica reume, lumbaga, problemima sa ligamentima i tetivama. Sastav:Mentol, kamfor, metil salicilat, etarsko ulje eukaliptusaDelovanje:Mentol-deluje lokalno ublažavajući svrabKamfor-deluje kao r..
376,00 RSD
Brend: MEILAB
Ulje Lavande za masažu je namenjeno za opuštanje tj smanjenje napetosti, a samim tim i snižavenje krvnog pritiska uzrokovanim stresom. Ulje Lavande još i umiruje simptome reume pa je pogodan za primenu kod reumatskih bolesnika.Sastav:Etarsko ulje lavande, geranijuma i bergamotaDelovanje:Etarsko ulje..
535,00 RSD
Brend: MEILAB
Ulje ruzmarina namenjeno je za negovanje kože.Ruzmarin pospešuje cirkulaciju i limfnu drenažu delujući povoljno na kožu, a povećava i proizvodnju kolagena.Sastav:Etarsko ulje ruzmarina, uljni ekstrakt ruzmarinaDelovanje:Etarsko ulje ruzmarina-deluje kao analgetik i ima opuštajući efekat na ceo organ..
391,20 RSD
Brend: Esensa
Propomel kapi su preparat na bazi propolisa namenjen smanjenju tegoba nastalih kod infekcija gornjeg respiratornog trakta. Pored toga preparat pokazuje i blagotvorno delovanje na jačanje imuniteta.Kapi se mogu korisiti i za ispiranje usta. Preparat ne sadrži alkohol pa je pogodan i za primenu kod od..
485,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 19 (2 strana)