IZABERITE
Korpa

NATURA LAB

Brend: NATURA LAB
Cannabol doprinosi zdravlju nervnog sistema i održavanju normalnog energetskog metabolizma.Cannabol ne izaziva zavisnost, ne intereaguje sa drugim lekovima i pogodan je kod pacijenata sa smanjenom funkcijom bubrega i jetre.Sastav:Palmitoiletanolamid (PEA); alfa-lipoinska kiselina; kapsula – že..
2.228,00 RSD
Brend: NATURA LAB
Osvežavajući gel koji sadrži ekstrakt kestena, ekstrakt kamilice, pantenol i aloe veru.Namenjen je nezi kože nogu sa proširenim kapilarima i venama i pacijentima koji imaju simptome Hronične venske bolesti: umorne i teške noge,otok, noćne grčeve i jutarnji umor nogu.Sastav:Aqua Purificata, Aes..
959,00 RSD
Brend: NATURA LAB
Flebodex kapsule su namenjene za ublažavanje tegoba nastalih kao posledica poremećaja venske cirkulacije u nogama, hronične venske insuficijencije (otok i bol, grčevi, parestezije, pucanje kapilara, i osećaj ,,teških nogu’’) i tegoba izazvanih hemoroidima (bol, svrab i krvarenje u analnoj regi..
1.199,00 RSD
Brend: NATURA LAB
Litorex je dijetetski suplement koji koji zahvaljujući svojim sastojcima efikasno deluje u sprečavanju kamena u mokraćnom sistemu i podstiče rad bubrega.Pruža svestranu podršku zdravlju urinarnog sistema, olakšava eliminaciju kristala soli, sprečava formiranje novog kamena i regeneriše uroep..
1.920,00 RSD
Brend: NATURA LAB
Naturasept je gel namenjen za negu usne duplje.Proizvod predstavlja kombinaciju biljaka koje deluju antiseptično, regenerišuće i analgetički na oralni epitel.Ne sadrži šećere,gluten i parabene.Sastav: Tečne ekstrakte vranilove trave, kantariona, majkine dušice i zelenog čaja, etarska ulja mente,..
1.215,00 RSD
Brend: NATURA LAB
NATURASEPT TEČNOST ZA ISPIRANJE USTA je kozmetičko sredstvo koje svojim delovanjem sprečavaju nastanak oboljenja u usnoj duplji i doprinose oralnom zdravlju.Proizvod sadrži žalfiju, majkinu dušicu, zeleni čaj, kantarion, neven i čajevac.Redovnom primenom doprinosi sprečavanju zubnog plaka i kamenca..
1.005,00 RSD
Brend: NATURA LAB
Orthofix je jedinstven proizvod iz grupe hondroprotektora koji je namenjen terapiji osteoartroza, degenerativnih oboljenja hrskavice, nakon povreda i jačeg opterećenja hrskavica kolena, kuka i lakta.Kombinacija aktivnih supstanci  u preparatu već nakon 10 dana ublažavaju tegobe izazvane..
3.600,00 RSD
Brend: NATURA LAB
Proctofiss krema je namenjena za lokalnu primenu kod tegoba nastalih kao posledica hemoroida,analnih fisura,perianalnih fistula kao što su bol,krvarenje i analni pruritus.Sastav:Krema  je jedinstven proizvod koji sadrži Hijaluronsku kiselinu, hamamelis,etarsko ulje nane, macrogol,mentol, ..
1.425,00 RSD
Brend: NATURA LAB
Aktivne komponente Prostarex kapsula (fitosteroli) deluju tako što blokiraju enzime koji aktiviraju muške polne hormone. Na taj način usporavaju dalji rast prostate i ublažavaju tegobe koje potiču od njenog uvećanja (učestalo mokrenje, otežano i bolno mokrenje, slab mlaz urina, nemogućnost p..
1.575,00 RSD
Brend: NATURA LAB
Serrax je dodatak ishrani koji sadrži enzim serapeptaza 60 000 spu koji efikasno uklanja bol I otoke u organizmu.Poboljšava dejstvo antibiotika, pospešuje razvodnjavanje i eliminaciju šlajma, gnoja i hematoma.Sastav:U jednoj kapsuli 60000 spu enzima serapeptaza.Delovanje:- Serapeptaza je enzim koji ..
1.390,00 RSD
Brend: NATURA LAB
Serrax forte je dodatak ishrani koji sadrži enzim serapeptaza 120000 spu koji efikasno uklanja bol I otoke u organizmu.Poboljšava dejstvo antibiotika, pospešuje razvodnjavanje i eliminaciju šlajma, gnoja i hematoma.Sastav:U jednoj kapsuli 120000 spu enzima serapeptaza.Delovanje:- Serapeptaza je enzi..
1.099,00 RSD
Brend: NATURA LAB
Serrax gel sadrži jedinstvenu kombinaciju Serapeptaze sa još pet aktivnih sastojaka. Preporučuje se kod upale, otoka i bolova u zglobova, kod otežane pokretljivosti zglobova i reumatskih tegoba. Nakon nanošenja na kožu najpre ispoljava efekat hlađenja, zatim efekat zagrevanja.Sastav:- Serapeptaz..
999,00 RSD
Brend: NATURA LAB
SERRAX ULTRA FORTE 250 efikasno uklanja bol, otoke i sve upalne procese u organizmu. Poboljšava dejstvo antibiotika, pospešuje razvodnjavanje i eliminaciju šlajma, gnoja i hematoma.Izuzetno je pogodna za sportiste jer  potpomaže proces zaceljivanja povreda, a preporučljiva je i za pacijen..
1.699,00 RSD
Brend: NATURA LAB
Uroseptic forte je uroantiseptik prirodnog porekla i pravo je rešenje za akutne i ponavljane urinarne infekcije.Aktivne komponente deluju direktno antimikrobno i bakteriostatski u urinarnom traktu.Daje se kod svih pacijenata koji imaju učestalo mokrenje, bolove i peckanje prilikom mokrenja i neprija..
899,00 RSD
Prikazuje se 1 do 14 od 14 (1 strana)