IZABERITE
Korpa

MEDISANA

Brend: MEDISANA
ADAPTER MEDISANA za digitalne merače krvnog pritiska.Za modele merača krvnog pritiska:MTV,MTC,MTS,MTD,BU510. Priključuje se na standardnu, kućnu električnu mrežu.Namenjen isključivo za navedene modele merača.Način upotrebe:Adapter uključiti u struju i u aparat za merenje pritiska.Zemlja porekla:Ne..
2.250,00 RSD
Brend: MEDISANA
MEDISANA MERAČ PRITISKA DIGITALNI ČLANAK je medicinsko sredstvo pomoću kog merimo pritisak,postavljajući ga na članak.Delovanje: Pouzdano merenje krvnog pritiska na članku rukePrikaz sistolnog i dijastolnog pritiska, pulsa, datuma i vremenaDetektuje aritmijuRezultati merenja klasifikovani prema kr..
5.025,00 RSD
Brend: MEDISANA
MEDISANA MERAČ PRITISKA DIGITALNI NADLAKTICA je medicinsko sredstvo pomoću kojeg merimo pritisak,postavljajući ga na nadlakticu.Delovanje: Precizno merenje krvnog pritiska na nadlakticiVelika manžetna (za obim nadlaktice 22 – 36 cm)2 x 90 memorijaPrikaz sistolnog i dijastolnog pritiska, pulsa, dat..
6.630,00 RSD
Brend: MEDISANA
MEDISANA MERAČ PRITISKA DIGITALNI NADLAKTICA  je medicinsko sredstvo pomoću kojeg merimo pritisak,postavljajući ga na nadlakticu.Delovanje:Registrovan kod Agencije za lekove i medicinska sredstva Srbije kao medicinsko sredstvoGarantni rok 3 godineServis obezbeđen Velika manžetna (obim nadlakt..
7.750,00 RSD
Brend: MEDISANA
MEDISANA MERAČ PRITISKA SA STETOSKOPOM Aneroidni merač krvnog pritiska je opštepoznat instrument za merenje krvnog pritiska. Jednostavan je za upotrebu i ima visoku tačnost izmerenih rezultata. Koristi se kao samomerač za merenje krvnog pritiska kod kuće.Način upotrebe:Aneroidni, odnosno, ručn..
3.199,97 RSD
Brend: MEDISANA
MERAČ PRITISKA ZGLOBNI HGF je merač krvnog pritiska koji se postavlja na zglob ruke, Na širokom ekranu aparata prikazuje se sistolni i dijastolni pritisak, puls srca, kao i datum i vreme, Aparat za krvni pritisak detektuje aritmiju, Prikaz sistolnog i dijastolnog pritiska, pulsa, datuma i vr..
0,00 RSD
Brend: MEDISANA
MERAČ PRITISKA ZGLOBNI HGVMerač pritiska za članak ruke sa tačnim merenjem krvnog pritiska i pulsa sa dijagnostičkom funkcijom, detektuje aritmiju, Ima 120 memorija za 2 različita Tačno merenje sa dijagnostičkom funkcijomDetektuje aritmijuNOVO: govorna funkcija na srpskom i još četiri svetska je..
0,00 RSD
Brend: MEDISANA
TOPLOMER DIGITALNI FLEXI Toplomer FTF sa fleksibilnim vrhom je moderan toplomer za merenje temperature (ispod jezika (oralno), ispod pazuha (aksilarno), u rektumu (rektalno)). Jednostavan i pogodan za kucnu primenu. Jedno merenje traje približno 60 sekundi. Automatski se isključuje..
990,00 RSD
Brend: MEDISANA
MEDISANA FTC toplomer Vam omogućava da brzo i precizno odredite telesnu temperaturu. Uobičajene greške, kao što je prekratak period merenja mogu se gotovo potpuno eliminisati. Merenje temperature se može obaviti na sledećim delovima tela: ispod jezika (oralno) , ispod pazuha (aksilarno) i u ..
660,00 RSD
Prikazuje se 1 do 9 od 9 (1 strana)