IZABERITE
Korpa

UFAR

Brend: UFAR
Diamel je prehrambeni proizvod koji se koristi kao sredstvo za zaslađivanje,kao zamena za konzumni šećer.Namenjeno je dijabetičarima i osobama na specijalnim režimima ishrane.Sastav:- Fruktoza- Sorbitol Delovanje:- Fruktoza i sorbitol ne dovode do naglog skoka šećera u krvi nakon primene ,jer njihov..
316,00 RSD
Brend: UFAR
Kombinovana kalijumova so je proizvod sa smanjenim sadržajem natrijuma i povežanim sadržajem kalijuma.Posebno se preporučuje upotreba kod osoba sa povišenim krvnim pritiskom i osobama na specijalnim režimima ishrane.Sastav:- Natrijum 270 mg/g- Kalijum160 mg/gDelovanje:- Redukcija natrijuma i povećan..
67,57 RSD
Brend: UFAR
Magnezijum je mineral koji je naophodan za održavanje dobrog zdravlja ljudskog organizma.Preporučuje se kod grčeva i bolova u mišićima,umora i pojačanog fizičkog napora,neuropatskih bolova.Magnezijum se smatra i  eliksirom podmladjivanja i zdravlja, jer sprečava kalcifikaciju mekih tkiva, održa..
276,00 RSD
Brend: UFAR
Soda bikarbona bez aluminijuma je naročito pogodna za oralnu (unutrašnju) upotrebu, izuzetne hemijske čistoće proizvedena po najvišim farmaceutskim standardima, prirodno bez sadržaja aluminijuma.Opšte je poznato da zbog svoje osobine soda bikarbona stvara baznu sredinu,pa može da se koristi u ra..
175,24 RSD
Brend: UFAR
Zincum forte je dodatak ishrani na bazi cinka,vitamina D3 i vitamina C.Preporučuje se upotreba kod pada imuniteta i sklonosti ka infekcijama,kod sporog zarastanja rana, kod gubitka čula ukusa i mirisa, kod smanjenog seksualnog nagona, kod opadanja kose, kod depresije i razdražljivosti.Sastav:Jed..
360,00 RSD
Brend: UFAR
Zincum 5mg je dodatak ishrani na bazi cinka,vitamina D3 i vitamina C,namenjen deci.Preporučuje se upotreba kod pada imuniteta i sklonosti ka infekcijama,kod sporog zarastanja rana, kod gubitka čula ukusa i mirisa, kod slabog i zakasnelog razvoja, kod sporog zarastanja rana.Sastav:Jedna kesica sa..
372,00 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)