IZABERITE
Korpa

VITALON CIMET+HROM+JABUKOVO SIRĆE tbl A30

Vitalon Cimet+Hrom+Jabukovo Sirće Tbl A30
VITALON CIMET+HROM+JABUKOVO SIRĆE tbl A30

VITALON CIMET,HROM I JABUKOVO SIRĆE je dijetetski suplement koji se koristi kod regulisanja dijabetesa,snižava holesterol i masne naslage.

Sadrži kombinaciju biološki aktivnih jedinjenja koja sprečavaju nastanak dijabetesa, stabilizuje šećer u krvi, smanjuje nivo glukoze, sagoreva masne naslage, snižava holesterol, povoljno deluje kod tretmana mršavljenja.

Sastav:

Ekstrakt kore cimeta, Jabukovo sirće, Hrom pikolinat

Delovanje:

Sprašena kora cimeta i njeni ekstrakti se koriste kao sredstvo za sniženje nivoa šećera, triglicerida i LDL-a u krvi. Kineski cimet doprinosi metabolizmu glukoze i održavanju normalnog nivoa glukoze u krvi, lakšem varenju i zdravlju digestivnog trakta.

* Hrom je značajan faktor u procesu regulisanja sadržaja glukoze u krvi. Nedostatak hroma dovodi se u vezu sa nastankom diabetesa kod starijih ljudi.

* Jabukovo sirće se koristi za regulaciju dijabetesa tipa 2. Sirćetna kiselina iz jabukovog sirća ubrzava i olakšava varenje proteina, pa je zbog ove osobine jabukovo sirće posebno popularno kod osoba na redukcionim djetama u cilju smanjenja telesne težine i gojaznosti.

Način upotrebe:

2 puta na dan po 1 tableta uz obrok.

Pakovanje:

30 tableta.

Zemlja porekla:

Srbija


Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
499,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 17764