IZABERITE
Korpa

VITALON BIOPHARM

VITALON AKTIV je dijetetski suplement koji koristimo kod bolova u zglobovima.Poboljšava pokretljivost hrskavice.Sastav:Glukozamin sulfat (500mg- jedna tbl), MSM(150mg – 1 tbl) i hijaluronska  kiselina(3,34mg=1 tbl).Delovanje:Glukozamin deluje osteoprotektivno jer ima povoljan uticaj..
650,00 RSD
VITALON ALKON je dijetetski suplement koji se preporučuje kod problema izazvanih alkoholom. Preparat vremenom stvara osećaj odbojnosti, povračanja i mučnine prema alkoholu. Direktno deluje na izazivanje neugodnih senzacija kod lečenja alkoholizma. Takođe deluje na pojačanu psihičku stabilnost,..
995,00 RSD
VITALON CAPSIL tablete su  kombinacija biološki aktivnih sastojaka za regulisanje telesne mase uz pravilnu ishranu i redovnu fizičku aktivnost.Vitalon Capsil sadrži komponente čiji se fiziološki aktivni principi tradicionalno koriste kao dijetetski suplementi. Aktivni sastojak crvene paprik..
630,00 RSD
VITALON CIMET,HROM I JABUKOVO SIRĆE je dijetetski suplement koji se koristi kod regulisanja dijabetesa,snižava holesterol i masne naslage.Sadrži kombinaciju biološki aktivnih jedinjenja koja sprečavaju nastanak dijabetesa, stabilizuje šećer u krvi, smanjuje nivo glukoze, sagoreva masne nasl..
670,00 RSD
VITALON LEXOVAL je dijetetski suplement koji se koristi kod depresivnih stanja.Skup sastojaka Lexovala doprinosi smanjenju razdražljivosti,nervoze i regulisanju sna.Zahvaljujući kompleksnom sastavu smiruje, smanjuje nervozu i napetost i doprinosi boljem snu. Prirodni sastav isključuje mogućnost stv..
510,40 RSD
VITALON LEXOVAL FORTE je dijetetski suplement koji se koristi za regulaciju sna i smanjenje razdražljivosti.Vitalon Lexoval forte sadrži komponente čiji se fiziološki aktivni principi tradicionalno koriste kao dijetetski suplementi. Valerijana ispoljava sedativno i spazmolitičko dejstvo. Koristi..
640,00 RSD
VITALON PROSTATIN je dijetetski suplement koji se koristi za poboljšanje rada prostate.PROSTATIN je potpuno prirodni preparat sa ekstraktima testeraste palme, semena bundeve, koprive i vrbovice. Smanjuje tegobe koje izaziva uvećana prostata, pomaže kod otežanog i učestalog mokrenja. Doprinosi norm..
1.922,00 RSD
VITALON ZELENA KAFA I ZELENI CAJ je dijetetski suplement koji se koristi za smanjenje telesne mase.Potpuno prirodan preparat koji smanjuje apetit, podstiče potrošnju masnih naslaga, a proces mršavljenja ide lakše.Sastav:Seme zelene kafe sadrži fenolna jedinjenja sa antioksidantnom aktivnoš..
600,00 RSD
Prikazuje se 1 do 8 od 8 (1 strana)