IZABERITE
Korpa

PAR PAK D.O.O.

Proizvod je namenjen za negu kože zahvaćene celulitom i kože koja je izgubila tonus, elastičnost, vlažnost i mladalački izgled. Gel je formulisan na bazi kofeina, uree, arganovog i bademovog ulja, bršljana i koenzima Q10. Gel se lako razmazuje, a zahvaljujući prisustvu mentola, ostavlja prijatan os..
1.648,00 RSD
Max Medica good bye kilogrami sastoji se iz 5 aktivnih sastojaka koji sinergistički doprinose regulaciji telesne težine i gubitku viška kilograma.Ova pažljivo odabrana kombinacija biološki aktivnih jedinjenja uz pravilnu ishranu i redovnu fizičku aktivnost može doprineti kontroli telesne težine..
1.920,00 RSD
Osteo Prevent Forte predstavlja preparat na bazi kalcijum citrata, vitamina D3 i vitamina K2, koji sinergistički doprinose očuvanju strukture kostiju i prevenciji osteoporoze.Preparat sadrži optimalnu koncentraciju kalcijuma, vitamina D3 i vitamina K2 u dnevnoj dozi.Sastav:2 kapsule sadrže:..
1.672,50 RSD
Rehidro Max je glukozno-elektrolitni prašak sa dodatkom probiotika Saccharomyces boulardii namenjen za pripremu rastvora za rehidraciju dece i odraslih i obnovu crevne mikroflore.Preporučuje se njegova primena kod lakšeg i srednje teškog stepena dehidracije, praćenog prolivom i/i..
1.230,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)