IZABERITE
Korpa

PHARMASWISS

Brend: PHARMASWISS
Multilac baby sadrži devet probiotskih sojeva i prebiotik koji doprinose zdravlju creva beba i dece.Multilac baby je sinbiotik što znači da je njegovo dejstvo poboljšano sa devet vrsta živih probiotika i prebiotikom koje sadrži.Proizvod ne sadrži mleko  ni kazein.Sastav:U jednoj kapsuli se nala..
980,00 RSD
Brend: PHARMASWISS
Multilac sadrži devet probiotskih sojeva i prebiotik koji doprinose zdravlju creva.Multilac je sinbiotik što znači da je njegovo dejstvo poboljšano sa devet vrsta živih probiotika i prebiotikom koje sadrži.Proizvod ne sadrži mleko  ni kazein.Sastav:1 kapsula sadrži: Devet različitih sojeva liof..
660,00 RSD
Brend: PHARMASWISS
Magnezijum 24 Swiss+ je dodatak ishrani koji sadrži troslojnu tabeltu sa postepenim oslobađanjem tokom 24h.Sastav:1 tableta sadrži:364mg magnezijumaDelovanje:- Magnezijum doprinosi normalnom funkcionisanju nervnog sistema, održavanju normalnih kostiju i zuba.- Doprinosi normalnoj sintezi proteina,..
825,00 RSD
Brend: PHARMASWISS
Multi 24  je dodatak ishrani koji sadrži troslojnu tabletu sa postepenim oslobađanjem tokom 24h. Sadrži odabrane vitamine i minerale koji su neophodni za normalno funkcionisanje organizma tokom života i optimalno odvijanje svih procesa koji se u telu dešavaju. * Brzi sloj - 5 minuta B vitam..
1.035,00 RSD
Brend: PHARMASWISS
Vitamin C 24 je dodatak ishrani koji sadrži troslojnu tabletu sa postepenim oslobađanjem tokom 24h.* Brzi sloj - 250 mg vitamina C se oslobađa nakon 5 minuta* Srednji sloj - 250 mg vitamina C se oslobađa nakon 45 minuta* Spori sloj - 500 mg vitamina C se oslobađa nakon 8 satiSastav:1 tableta sadrži:..
825,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)