IZABERITE
Korpa

KINGSUN BABY PRODUCTS CO.LTD

Nosni aspirator ukloniće bebinu sluz bez puno buke, tako da beba može lakše da diše i mirno spava. Ovaj nosni aspirator na baterije pomaže u usisavanju sekreta za bebu kako bi im omogućio lakše disanje u roku od nekoliko sekundi.Karakteristike:- Električni aspirator za nos za bebe dizajniran..
2.400,00 RSD
Flašica je napravljena od materijala koji je otporan na temperaturu do 180°C.Sadrži mekanu,silikonsku, izdržljivu cuclu i anti colic sistem.Poseduje i plastične ručke koje se po potrebi mogu skidati.V-oblik flašice sprečava curenje.Zemlja porekla:Kina..
680,00 RSD
Flašica je napravljena od materijala koji je otporan na temperaturu do 180°C.Sadrži mekanu,silikonsku, izdržljivu slamčicu i anti colic sistem.Poseduje i plastične ručke koje se po potrebi mogu skidati.V-oblik flašice sprečava curenje.Zemlja porekla:Kina..
760,00 RSD
Kadica je dizajnirana po najvišim bezbednosnim standardima,a napravljena je od najkvalitetnijeg plastičnog materijala.Ova kadica za kupanje poseduje digitalni toplomer koji meri temperaturu vode za kupanje.Kadica se moze prilagoditi uzrastu vašeg deteta i idealna je za uzrast od 0-2 godine.Kadica je..
4.800,00 RSD
Digitalni termos je napravljen od kvalitetnog nerđajućeg čelika (SUS 304).Poseduje ekran na vrhu poklopca koji, na dodir, pokazuje trenutnu temperaturu tečnost/hrane.Termos je pogodan za vodu, mleko, dohranu, sokiće, čajeve, kašice.Uputstvo za upotrebu:Pre prvog korišćenja termosa oprati donji (skla..
1.760,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)