IZABERITE
Korpa

HAUS RABENHORST

RABENHORST SET 5-DNEVNA DIJETAPredstavlja 5-dnevnu dijetu i program za čišćenje organizma organskim sokovima vrhunskog kvaliteta bez konzervansa i boja.Pakovanje sadrži pet boca od po 750ml.Ovaj 5-dnevni program možete, takođe, koristiti i kao početni korak za uspešno regulisanje telesne težine...
2.475,00 RSD
RABENHORST SOK MULTIVITAMINSKI 11+11 CRVENI 750MLSok sadrži belo grožđe, jabuku, krušku, trešnua, aroniju, zovu, borovnicu, nar, brusnicu, kupinu, sok od crne ribizle, vitamin D3, vitamin B1, B2, B6, B12, C, E, niacin, pantotenat, folnu kiselinu, biotin.Ako nemate vremena da unesete u Vaš orga..
495,00 RSD
RABENHORST SOK MULTIVITAMINSKI 11+11 ŽUTI 750MLMultivitaminski sok 11+11, mutni voćni sok bez dodatnog šećera, 10 vitamina i provitaminom A. 11+11 je jedini je multivitaminski sok koji je proizveden od 100% soka i pulpe. Sastav: kruška, jabuka, sok narandže i marakuje, pulpa manga, banane, guave..
480,24 RSD
RABENHORST SOK MULTIVITAMINSKI ANTIOKSIDANT 750MLAntioksidansi su nutrijenti u našoj hrani koji mogu sprečiti ili usporiti oksidativnu štetu na telu. Kada naše ćelije koriste kiseonik, one proizvode slobodne radikale koji mogu prouzrokovati štetu. Antioksidansi deluju kao čistači slobodnih r..
540,08 RSD
RABENHORST SOK MULTIVITAMINSKI SA PŠENIČNOM TRAVOM 750MLAko se osećate umorno, teško i dekoncentrirano, čišćenje organizma pšeničnom travom vam može pomoći da vratite energiju i poboljšate zdravlje.Čiščenje organizmaPoboljšanje krvne slikeUbrzavanje metabolizmaPoboljšanje probaveDetoksikacija/..
620,00 RSD
RABENHORST SOK OD ANANASA 750MLSok od ananasa posebno je osvežavajući napitak tokom letnjih meseci, ali zbog nutritivnih sastojaka kojima obiluje odličan je izbor tokom cele godine. Potpuno je prirodan, ne sadrži konzervanse, bez dodatka vode i šećera. Ovo sočno, tropsko voće smatra se jedno..
535,22 RSD
RABENHORST SOK OD ARONIJE 750MLAronija je bobičasto voće koje predstavlja moćno prirodno oružje u prevenciji bolesti, ali i kad je bolest već prisutna. Zbog visokog procenta antioksidanata i vitamina C i E, aronija deluje antivirusno, antibakterijski i antiupalno.Bogata je antioksidantom antocijanom..
930,00 RSD
RABENHORST SOK OD BOROVNICE 750MLBorovnice štite mozak od oksidativnog stresa, poboljšavaju učenje, koncentraciju i obrađivanje informacija. Konzumiranje borovnica će vam dati energiju i pospešiti kognitivne funkcije, i to na zdrav način, za razliku od stimulansa.Sok od borovnica ima never..
1.410,00 RSD
RABENHORST SOK OD BRUSNICE 750MLHaus Rabenhorst sok od brusnica može se koristiti za sprečavanje infekcije urinarnog sistema.Ne sadrži dodate boje, šećere, arome ili konzervanse. Radi se o 100% prirodnom soku koji u sebi sadrži samo najbolje birane sastojke flaširane u strogo kontrolisanim usl..
1.167,48 RSD
RABENHORST SOK OD CVEKLE 750MLCvekla je poznata po svom učinku kod problema malokrvnosti, dobra je za potrebe detoksikacije organizma, podizanje imuniteta, povećava izdržljivost kod vežbanja. Ima visok sadržaj antikancerogenih materija i karotenoida. ..
470,00 RSD
RABENHORST SOK OD NARA 750MLČisti 100%-tni sok na suncu dozrelog nara.Nar je odličan izvor vitamina B5, prirodnih fenola i flavonoida. Sadrži fito elemente koji posttiču stvaranje serotonina za bolje raspoloženje i estrogena za održavanje koštane mase. Koristi soka od nara i kome je namen..
1.165,00 RSD
RABENHORST SOK RELAKSACIJA SA MAGNEZIJUMOM 750MLUkus crvenog grožđa, kupina i borovnica u harmoniji sa ekstraktom cveta pasiflore (0,1%), sa magnezijumom i vitaminom B6. Sok je namenjen za relaksaciju i opuštanje organizma.Pasiflora je korisna za smanjenje uznemirenosti, napetosti, razdražlji..
637,36 RSD
RABENHORST SOK ZA IMUNI SISTEM 750MLDoprinosi normalnoj funkciji imunog sistema, deluje kao snažan antioksidans, doprinosi normalnoj psihološkoj funkciji, metabolizmu stvaranje energije, smanjenju umora i iscrpljenosti. ..
600,00 RSD
Prikazuje se 1 do 13 od 13 (1 strana)