IZABERITE
Korpa

GLAXOSMITHKLINE

Aquafresh četkica little teeth je proizvod sa neklizajućom ručkom radi bolje kontrole hvatanja.Takođe imaju savitljivi vrat  specijalno dizajniran od strane stomatoloških stručnjaka,koji se savija da bi apsorbovao višak pritiska tokom četkanja i mekim dlačicam koje čiste zube kako bi desni..
268,00 RSD
Aquafresh milk teeth četkica za zube za decu do 2 godine,je specijalno dizajnirana od strane dečijih zubara.Svojim specifičnim dizajnom omogućava čišćenje svih površina dragocenih prvih zubića. Meka četkica za zube ima nežna vlakna koja pod različitim uglovima obuhvataju svaki zub. Fleksibilni..
297,60 RSD
Aquafresh Little Teeth Kids dečija pasta za zube predstavlja proizvod za oralnu higijenu koji je speciajalno razvijen za decu uzrasta od 0 to 6 godina.Gleđ na zubima vaše dece je 50% tanja nego kod odraslih osoba.Trobojna formulacija sa trostrukom zaštitom pruža odgovarajuću negu i z..
297,60 RSD
Aquafresh fresh&minty pasta za zube je proizvod namenjen za oralnu higijenu.Pasta ima svež ukus mente i pruža trostruku zaštitu: jaki zubi, zdravi desni i svež dah. Omogućava zaštitu od kiselina iz šećera, zahvaljujući fluoridu koji pomaže u zaštiti od kiselina koje se javljaju u plaku, ..
240,00 RSD
Corega Comfort je krema čija je namena pričvršćivanje proteza i deluje na osnovu tzv. Adaptagrip tehnologije. Nakon njihovog  kontakta sa pljuvačkom, ona se pretvara u gel trenutnog delovanja koji pomaže da se obezbedi celodnevni zaštitni i umirujući sloj. Krema nudi udobnost tokom celo..
784,44 RSD
Corega Neutral krem je namenjena i može se primenjivati  za totalne i parcijalne  proteze.Njeno osnovno dejstvo je pričvršćivanje zubnih proteza.Pored navednog ona efikasno sprečava sakupljanje hrane ispod proteze i osigurava čvrsto prianjanje tokom celog dana. Ne sadrži veštačke boje ..
685,00 RSD
 Corega  Extra Strong Mint krem pruža snažno, celodnevno držanje sa ciljem da Vam pomogne da osećate sigurnost da će Vaša zubna proteza ostati na mestu kao i sigurnost da uživate u hrani koju volite. Pomaže u sprečavanju nakupljanja hrane ispod zubne proteze. Prim..
650,00 RSD
 Corega Max Seal krem za pričvršćivanje totalnih i parcijalnih proteza.Sadrži inovativni aplikator koji omogućuje nanošenje kreme u tanjim linijama i time preciznije prekrivanje celokupne površine zubne proteze.Time  pruža vrhunsku površinsku pokrivenost i zaštitu od nakupljanja hrane i ..
729,00 RSD
Corega BioFormula tablete upotrebljavaju se za čišćenje totalnih proteza.U odnosu na obične paste za zube,tablete nemaju abrazivnu formulu tako da one nežnije čiste nego obične paste za zube i ostavljaju manje mesta za neželjene bakterije i ostale mikroorganizme da se razvijaju i ne oštećuje..
490,00 RSD
Corega Parts tablete upotrebljavaju se za čišćenje parcijalnih proteza i zubnih aparatića.Imaju vrlo učinkovito dejstvo protiv zubnog kamenca i veoma je nežan prema metalu.Sadrže dva sloja jedan za efikasno uklanjanje ostataka hrane i drugi za takođe efikasno uklanjanje zubnog plaka.Čisti mesta na k..
490,00 RSD
Corega  Extra Strong Mint krem pruža snažno, celodnevno držanje sa ciljem  da Vam pomogne da osećate sigurnost da će Vaša zubna proteza ostati na mestu kao i sigurnost da uživate u hrani koju volite. Pomaže u sprečavanju nakupljanja hrane ispod zubne proteze. Pr..
1.010,00 RSD
Parodontax Extra Soft četkica za zube predstavlja jedinstveni proizvod za oralnu higijenju,jednostavnog za upotrebu koji pomaže u otklanjaju plaka pomoću mekanih čekinja koje su nežne prema  Vašim desnima. Proizvod ima malu glavu, sa vlaknima dve različite dužine, za lakše čišćenje zuba...
560,00 RSD
Parodontax Herbal pasta za zube namenjena ja za svakodnevnu upotrebu.U njihov sastav ulazi čak 67% natrijum bikarbonata i klinički dokazano je 4 puta efikasnija u odnosu na običnu pastu za zube u uklanjanju plaka i bakterija - glavnog uzroka krvarenja desni.Predstavlja jedinstvenu ..
463,20 RSD
Parodontax classic je pasta za zube namenjena za svakodnevnu upotrebu.Svojom specijalnom formulacijom sa natrijum bikarbonatom koji prodire u zubni plak i olakšava njegovo uklanjanje.Deluje tako što ublažava simptome gingivitisa, uključujući crvenilo desni, otok i krvarenje, a vremenom i povlače..
660,00 RSD
Parodontac complete protection je proizvod namenjen za svakodnevnu upotrebu.Svojom specifičnom formulacijom omogućava osam prednosti specijalno kreiranih za jače zube i zdravije desni. Osvežava dah, jaka zubna gleđ, temeljno čišćenje, efekat izbeljivanja, problemi sa desnima, osećaj čistoće, u..
624,00 RSD
 Parodontax Extra Fresh  pasta predstavlja jedinstveni proizvod sa rashlađujućim efektom koji pomaže u zaustavljanju krvarenja desni i čini Vaš dah intenzivno svežim, istovremeno stvarajući višečasovni osećaj čistoće usta i svežeg daha. Pasta ima jedinstvenu formulaciju specifičnog u..
516,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 26 (2 strana)