IZABERITE
Korpa

GALENIKA

Brend: GALENIKA
Beviplex B predstavlja kompleks vitamina B grupe. Uloga ovog vitamina je u održavanju metaboličkih, hemijskih i fizioloških procesa neophodnih za normalno funkcionisanje organizma.  Povoljno deluju na nervni sistem, doprinose poboljšanju prokrvljenosti kože, sprečavaju njeno sasušenje i stvara..
360,00 RSD
Brend: GALENIKA
 Vitamini B kompleksa veoma su bitni u održavanju metaboličkih, hemijskih i fizioloških procesa neophodnih za normalno funkcionisanje organizma. Beviplex B granule obezbeđuju dnevne potrebe organizma za vitaminima B grupe i nadoknađuje njihov nedostatak u ishrani.   Povoljno..
492,00 RSD
Brend: GALENIKA
Beviplex N granule obezbeđuju dnevne potrebe organizma za vitaminima B grupe i nadoknađuje njihov nedostatak u ishrani. Uloga vitamina B kompleksa se ogleda u održavanju metaboličkih, hemijskih i fizioloških procesa neophodnih za normalno funkcionisanje organizma. Povoljno deluju na nervni sistem, t..
288,00 RSD
Brend: GALENIKA
Bibilib instant čaj efikasno smanjuje gasove, grčeve i nadutost stomaka kod odojčadi i male dece.Sastav: ekstrakt morača, opuštaja mišiće creva i podstiče odstranjivanje gasova iz digestivnog trakta.Delovanje: Efikasno deluje na smanjenje grčeva, nadutosti i gasova.Primena: Sadržaj 1 kesice rastvor..
825,00 RSD
Brend: GALENIKA
Chymoral tablete se koriste kod otoka i krvnih podliva,, kod zapaljenjskih procesa gornjeg dela disajnih puteva (gust bronhijalni sekret, otežano iskašljavanje), kod poremećenog protoka krvi i limfne tečnosti.Sastav: tripsin, himotripsin, laktoza, anjonski metakrilat kopolimer, sredstvo za pov..
870,00 RSD
Brend: GALENIKA
Digestal  predstavlja  suplement sa digestivnim enzimima pankreasa i ekstraktom goveđe žuči.Sastav: pankreatin u prahu, saharoza, ekstrakt goveđe žuči, polivinil-pirolidon (stabilizator), anjonski polimeri metakrilne kiseline i njenih estara - Eudragit L 12,5 (sredstvo za poliranje), mik..
675,00 RSD
Brend: GALENIKA
Digestal  predstavlja  suplement sa digestivnim enzimima pankreasa i ekstraktom goveđe žuči.Sastav: pankreatin u prahu, saharoza, ekstrakt goveđe žuči, polivinil-pirolidon (stabilizator), anjonski polimeri metakrilne kiseline i njenih estara - Eudragit L 12,5 (sredstvo za poliranje), mikro..
750,00 RSD
Brend: GALENIKA
Flexogal flaster efikasno štiti rane od zagađenja, zaustavlja krvarenje, deluje baktericidno i ubrzava zarastanjeSastav :elastična perforirana traka na bazi poliestra koja je homogeno namazana hipoalergijskim lepkom. U srednjem delu trake je zalepljeno jastuče od netkanog materijala.Delovanje: ..
80,00 RSD
Brend: GALENIKA
Flonivin baby oralna suspenzija upotrebljava se kod odojčadi , dece i odraslih kod koji je potrebno lečenje u slučaju kolika, dispeptičnih poremećaja, gastroenteričnog meteorizma.Sastav: - 1 bočica od 20 ml sa kapaljkom sa poklopcem koja sadrži emulziju simetikona u vodenom rastvoru. Konzerva..
780,00 RSD
Brend: GALENIKA
Fonivin Boulardii pomaže normalnom funkcijonisanju digestivnog sistema sa akutnim, hroničnim i dijarejama posle upotrebe antibiotikaSastav :Saccharomyces boulardii, hidroksipropil-metilceluloza (zgušnjivač), titan-dioksid i žuti oksid gvožđa (boje), cink-oksid, holekalciferol, magnezijum-stearat (s..
660,00 RSD
Brend: GALENIKA
Flonivin Forte daje odlične rezultate kada je u piotanju funkcionisanje digestivnog sistema. On predstavlja sinbiotski suplement sa 10 milijardi korisnih bakterija i inulinom.Sastav: U jednoj kapsuli:-Lactobacillus acidophilus 8 milijardi-Lactobacillus rhamnosus  1 milijarda-Bifidobacterium lon..
720,00 RSD
Brend: GALENIKA
Flonivin Kids Immuno je prašak koji se koristi kod dece uzrasta iznad godinu dana. Namenjen je imunitetu, normalnom rastu, razvoju kostiju i digestivnoj mikroflori .Sastav: Maltodekstrin, inulin, Saccharomyces boulardii, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis, cink-oksid, holekalcif..
825,00 RSD
Brend: GALENIKA
Flonivin plus je probiotik koji predstavlja jedinstvenu kombinaciju probiotskih kultura i cinka. Upotrebljava se za smanjenje učestalosti i trajanju dijareje izazvane upotrebom antibiotika, kod putničke dijareje, opstipacije i nadutosti. Samim tim zahvaljujući cinku utiče na poboljšanje imunite..
685,00 RSD
Brend: GALENIKA
 Fluorogal rastvor se primenjuje za zaštitu zuba od karijesa u dece i odraslih.  Tokom svakodnevne primene, omogućava se konstantno održavanje nivoda fluorida na površinama zuba, što doprinosi preventivnoj zaštiti zuba od karijesa.Sastav:Natrijum-fluorid (223ppmF)crveni - uk..
420,00 RSD
Brend: GALENIKA
 Fluorogal rastvor se primenjuje za zaštitu zuba od karijesa u dece i odraslih.  Tokom svakodnevne primene, omogućava se konstantno održavanje nivoda fluorida na površinama zuba, što doprinosi preventivnoj zaštiti zuba od karijesa.Sastav:Natrijum-fluorid (223ppmF)zeleni  - u..
336,00 RSD
Brend: GALENIKA
 Fluorogal mite rastvor se primenjuje za zaštitu zuba od karijesa u dece i odraslih.  Tokom svakodnevne primene, omogućava se konstantno održavanje nivoda fluorida na površinama zuba, što doprinosi preventivnoj zaštiti zuba od karijesa. Upotrebljava se kod odraslih osoba sa ..
360,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 44 (3 strana)