IZABERITE
Korpa

ESENBAK PRO&BYO INTENS CPS A10

Esenbak Pro&Byo Intens Cps A10
ESENBAK PRO&BYO INTENS CPS A10

Esenbak Pro&Bio intens je probiotik koji sadrži najznačajnije probiotske kulture creva (bifidobakterija i laktobacila). Probiotik se koristi za zaštitu digestivnog trakta kao i za jačanje imunog sisitema čitavog organizma. Preparat je pogodan za decu stariju od 3 godina i odrasle.

Sastav:

Bifidobacrterium breve BB-G95, Bifidobacrterium bifidum BB-G95, Bifidobacrterium animalis subsp. lactis BL-G101, Bifidobacrterium longum subsp. logum BL-G301, Bifidobacrterium longum subsp infantis BL-G201, Lactobacillus acidophilus LA-G80, Lactobacillus plantarum Lp-G18, Lactobacillus rhamnosus Lr-G14, Lactobacillus paracasei LPC-G110 i Lactobacillus reuteri LR-G100
Delovanje:
Preparat se primenjuje kod dijareja, konstipacija, pada imuniteta, alergija i drugih stanja izazvanih poremećajem balansa mikroflore creva. Takođe, doprinosi ublažavanju simptoma kod sindroma iritabilnog kolona i inflamatornih bolesti creva.

Zahvaljujući svojim antimikrobnim, imunomodulatornim i antioksidativnim efektima, ovi probiotski sojevi pomažu u otklanjanju stomačnih tegoba i jačaju imunitet. Njihovom metaboličkom aktivnošću u crevima se poboljšava apsorpcija vitamina i ostalih hranljivih materija i dolazi do stvaranja sredine koja sprečava rast patogenih bakterija.

Primena:

Deca od 3 do 6 godina , kao i osobe koje imaju problema sa gutanjem 1 kapsula dnevno,kapsulu nakon otvaranja pomešati sa malo vode ili hrane i popiti.

Deca starija od 6 godina i odrasli 1 kapsula dnevno.

Pakovanje:

10 kapsula

Zemlja porekla:

Narodna Republika KinaNapišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
525,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 19639