IZABERITE
Korpa

DR. VITON

Brend: DR. VITON
Dr Viton Bronzan je preparat koji pomaže da postignete prirodan bronzani ten sa ili bez izlaganja sunčevoj svetlosti u bilo kojem periodu godine. Sadrži prirodne pigmente i jedinstven spoj vitamina, minerala, antioksidanata, aminokiselina, i ekstrakte biljaka.Sastav:Beta-karoten – 7mgLikopen – 3mg..
1.399,00 RSD
Brend: DR. VITON
Dr. Viton Hyaluronic Acid Serum je pravi izbor ako je vašoj koži potrebna kompletna dubinska hidratacija i podmlađivanje.Kao rezultat upotrebe seruma sa hijaluronskom kiselinom,koža će izgledati mlađe bez potrebe za skupim i potencijalno rizičnim kozmetičkim tretmanima.Dr Viton serum sa hijaluronsko..
1.599,00 RSD
Brend: DR. VITON
Dr. Viton Omega 3 junior su tablete za žvakanje namenjene deci koja imaju više od 3 godine. Upotrebom samo jedne tablete za žvakanje, unosi se preporučena dnevna doza omega – 3 masnih kiselina i vitamina D3. Dr. Viton Omega 3 junior tablete za žvakanje su ukusne, prirodne, bez šećera i veštački..
1.657,00 RSD
Brend: DR. VITON
Dr Viton Omega 3 kapsule sadrže polinezasićene Omega 3 esencijalne masne kiseline: EPA i DHA koje ljudsko telo ne može sintetizovati, a ova formula je obogaćena vitaminima E i D3. Vitamin E doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Vitamin D doprinosi normalnom održavanju kostiju.Sastav:R..
790,00 RSD
Brend: DR. VITON
Dr Viton RETINOX serum sadrži retinol u koncentraciji od 2,5%.Retinol ima status najefikasnijeg sastojka u borbi protiv bora i nepravilnosti kože.Smatra se zlatnim standardom za negu kože.Sastav:Aktivni sastojci: Retinol (2.5%) Botanical Hyaluronic Acid Organic Jojoba oil Organic Green Tea Ext..
1.599,00 RSD
Brend: DR. VITON
Dr Viton Vitamin C serum ublažava linije,bore,podočnjake,promene boje kože i pigmentaciju.Jedna od glavnih prednosti ovog seruma je to što visoka koncentracija vitamina C  pomaže da se poveća proizvodnja kolagena, a na taj način dobijamo sjajnu i lepu kožu bez bora.Sastav:Vitamin C,organska..
1.599,00 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)