IZABERITE
Korpa

DR. VITON

Brend: DR. VITON
Dr. Viton Omega 3 junior su tablete za žvakanje namenjene deci koja imaju više od 3 godine. Upotrebom samo jedne tablete za žvakanje, unosi se preporučena dnevna doza omega – 3 masnih kiselina i vitamina D3. Dr. Viton Omega 3 junior tablete za žvakanje su ukusne, prirodne, bez šećera i veštački..
1.299,00 RSD
Brend: DR. VITON
Dr Viton Omega 3 kapsule sadrže polinezasićene Omega 3 esencijalne masne kiseline: EPA i DHA koje ljudsko telo ne može sintetizovati, a ova formula je obogaćena vitaminima E i D3. Vitamin E doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Vitamin D doprinosi normalnom održavanju kostiju.Sastav:R..
790,00 RSD
Brend: DR. VITON
Dr Viton Vitamin C serum ublažava linije,bore,podočnjake,promene boje kože i pigmentaciju.Jedna od glavnih prednosti ovog seruma je to što visoka koncentracija vitamina C  pomaže da se poveća proizvodnja kolagena, a na taj način dobijamo sjajnu i lepu kožu bez bora.Sastav:Vitamin C,organska..
1.599,00 RSD
Brend: DR. VITON
Dr Viton Bronzan je preparat koji pomaže da postignete prirodan bronzani ten sa ili bez izlaganja sunčevoj svetlosti u bilo kojem periodu godine. Sadrži prirodne pigmente i jedinstven spoj vitamina, minerala, antioksidanata, aminokiselina, i ekstrakte biljaka.Sastav:Beta-karoten – 7mgLikopen – 3mg..
1.399,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)