IZABERITE
Korpa

CRYSTAL DERMA

ATOPIC EMOLLIENT KREM  je krema za negu suve, osetljive i atopične kože beba, dece i odraslih.U svom sastavu ima ulje koštica grožđa, ši buter i ulje žutog noćurka, bogato esencijalnim masnim kiselinama. Daje nam zaštitu  kože i obnavlja kožu nakon štetnog delovanja isušujućih agen..
835,20 RSD
Atopic krema sa 10% uree je krem koji koristimo kod vrlo suve,atopične kože.Namenjena je za svakodnevnu negu izrazito suve kože tela.Namenjena za negu suve kože koja je najčešći kozmetički problem, osnovni simptom suvih dermatoza (ekcem, atopijski dermatitis kod dece, psorijaza, ihtioza…) k..
864,44 RSD
Atopic krema sa 5% uree je krem koji koristimo kod vrlo suve,atopične kože.Namenjena je za svakodnevnu negu izrazito suve kože tela.Namenjena za negu suve kože koja je najčešći kozmetički problem, osnovni simptom suvih dermatoza (ekcem, atopijski dermatitis kod dece, psorijaza, ihtioza…) ka..
850,00 RSD
ATOPIC MILKY BATH je gel za tuširanje ,kremaste strukture,koji temeljno čisti kožu bez isušivanja.Bogat je esencijalnim masnim kiselinama. Ne sadrži sulfate, PEG-ove i parabene.Namenjen za nežno čišćenje suve, osetljive i atopične kože beba, dece i odraslih.Sastav:Ulje žutog noćurka, ulje pšenič..
480,00 RSD
ICHTYOL CREM GEL   je gel koji koriste osobe sa masnom i problematičnom kožom.Hidrira i utiče na iritirane delove.Ichtyol krem gel je posebna formulacija lagane teksture koja neguje i kontroliše stanje problematične i nečiste kože (pogodno za masnu kožu), smanjuje stvaranje sebuma..
576,00 RSD
IHTIOL PASTA  je pasta koja se koristi u terapiji iritirane kože.Smanjuje stvaranje subuma i smiruje kožu.Ichtyol pasta je proverena i efikasna formulacija sa ciljanim i brzim delovanjem. Umiruje iritiranu kožu, smanjuje stvaranje sebuma i crvenilo. Ciljano se nanosi na promene jednom ili v..
432,00 RSD
NEVEN BALSAM je balzam koji se koristi u svakodnevnoj nezi kože.Bioaktivni hidrantni balsam za svakodnevnu negu kože lica, ruku I tela.Neguje, hidrira i smiruje osetljivu kožu.Sastav:Nevenovo ulje, vitamin E, B-karoten.Delovanje:Neven balzam se nežno upija, sprečava oksidacijske procese, onemogućava..
850,00 RSD
NEVEN KREM je krem za svakodnevnu negu svih tipova kože.Hidrira i neguje kožu.Lagana tekstura, lako se razmazuje i upija. Zahvaljujući svojoj posebnoj formulaciji sa nevenom, ova krema koži vraća vlažnost i elastičnost, osvežava je i čini negovanom i mekom.Delovanja i efikasnost nevena potvrđuje..
540,00 RSD
NEVEN KREM PANTENOL ALOE  je krem za svakodnevnu negu svi tipova kože.Neguje i hidrira.Smiruje osetljivu kožu i smanjuje crvenilo, stimuliše obnavljanje ćelija kože i čini je mekom i nežnom.Nevenovo ulje i pantenol vlaže kožu i čine je elastičnom, ublažavaju znake upale kojoj je osetljiva ..
576,00 RSD
NEVEN POMADA je pomada koja se koristi za svakodnevnu negu kože.Preporučuje se za sve tipove kože.Linija proizvoda sa nevenom zasniva se na efektima ekstrakta cveta nevena (nevenovo ulje) koji vlaži kožu, čini je mekom i elastičnom, ubrzava regeneraciju oštećene kože i ima antioksidantni efeka..
650,00 RSD
PANTENOL EMULZIJA je emulzija koja se preporučuje za sve tipove kože.Koristi se u svakodnevnoj nezi kože.Alantoin je proizvod metabolizma proteina kod različitih organizama (bakterije, biljke, sisari). Tradicionalna primena gaveza, Symphytum officinale, za zaceljivanje rana i njegova duga primen..
865,00 RSD
PANTHENOL KREM GEL je krem koji se preporučuje u svakodnevnoj nezi kože,za sve tipove kože.Pantenol lako prodire u strukturu kože, gde vezuje i zadržava vodu, čime koži daje vlažnost, mekoću i vraća joj elastičnost. Pored toga, pantenol ublažava znakove inflamacije i stimuliše epitelizaciju. V..
595,00 RSD
PANTHENOL KREM GEL je krem koji se preporučuje u svakodnevnoj nezi kože,za sve tipove kože.Pantenol lako prodire u strukturu kože, gde vezuje i zadržava vodu, čime koži daje vlažnost, mekoću i vraća joj elastičnost. Pored toga, pantenol ublažava znakove inflamacije i stimuliše epitelizaciju. V..
310,00 RSD
PANTHENOL RICH CREAM je krem namenjen svim tipovima kože u svakodnevnoj nezi.Ulje koštica grožđa je bogato esencijalnim, omega 6 masnim kiselinama koje pospešuju obnavljanje kože.Sastav:100g krema sadrži: D-pantenol – 10g Ulje koštica grožđa – 5gDelovanje:Panthenol rich cream je savremeni krem t..
450,00 RSD
VAZELIN GEL je gel koji se koristi kod izrazito suve kože.Svoju primenu našao je i u zaštiti kože.Za svakodnevnu negu i zaštitu kože ruku i tela.Posebno pogodna za zaštitu od nepovoljnih vremenskih uticaja i hemikalija.Za negu izraženo suve i hrapave kože koja je sklona ljušćenju i pucanju.Za negu i..
288,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 15 (1 strana)