IZABERITE
Korpa

SWIM

Brend: SWIM
Glicerol je biljnog porekla, farmaceutskog kvaliteta. Upotrebljava se kao sastojak kozmetičkih preparata za hidrataciju i negu kože.Sastav: 50 g glicerolaDelovanje:- Omekšava i daje elastičnost ogrubeloj i ispucaloj koži. - Štiti kožu od vlage, sušenja i nepovoljnih uticaja.- Smanjuje nadražaj sp..
171,43 RSD
Brend: SWIM
Grožđana mast hidrira vaše usne i čini ih mekim.Grožđana mast je potpuno prirodna mast za negu usana. Prilagođena svim uzrastima, od najmlađih do najstarijih i može se koristiti neograničeno.Grožđana mast je sa osvežavajućom aromom jagode.Sastav:Kombinacija emolijenata i egzotičnih aroma.Delovanje:-..
100,00 RSD
Brend: SWIM
Grožđana mast hidrira vaše usne i čini ih mekim.Grožđana mast je potpuno prirodna mast za negu usana. Prilagođena svim uzrastima, od najmlađih do najstarijih i može se koristiti neograničeno.Grožđana mast je sa osvežavajućom aromom vanile.Sastav:Kombinacija emolijenata i egzotičnih aroma.Delovanje:-..
100,00 RSD
Brend: SWIM
Parafinsko ulje je mineralno ulje koje pomaže u zaštiti kože od štetnih uticaja spoljašnjih faktora. Pogodno je i za masažu kože tela, samostalno ili kao rastvarač za neke druge sastojke.Sastav:Paraffinum LiquidumDelovanje:- Omekšava i umiruje kožu i čini je glatkom i elastičnom.- Može biti pogodno ..
117,60 RSD
Brend: SWIM
Ricinusovo ulje neguje, čisti i dubinski hidrira kožu. Preporučuje se za negu suve, zrele i ispucale kože jer sadrži nezasićene masne kiseline koje prodiru duboko u kožu i temeljno je neguju.Sadrži 100%organsko ricinusovo ulje.Delovanje:- Omekšava, hidrira i neguje suvu kožu.- Uklanja perut, j..
198,40 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)