IZABERITE
Korpa

PROPOLIS PLUS

Mleč kapsule su potpuno prirodni proizvod sa širokim spektrom aktivnih principa i hranljivih elemenata koji nadoknađuje sve što je potrebno organizmu. Blagotvorno dejstvo matičnog mleča na organizam je otkrio Alen Kajas, agronom iz Francuske , i od tada njegova primena sve više i više raste. Ima vi..
600,00 RSD
To je prirodni revitalizujući preparat koji se koristi kao efikasno preventivno sredstvo za zaštitu od prehladei gripa.Sastav :            Ekstrakt propolisa ( 25%) u etanolskom rastvoruDejstvo : Virusne i bakterijske infekcije    ..
420,00 RSD
Prirodni revitalizirajući preparat koji se koristi kao efikasno preventivno sredstvo za zaštitu od prehlade i gripa.Propolis kao prirodni baktericid ,anestetik, antiseptik i antibiotik ima izvrsno protiv upalno dejstvo kao i antivirusnai antimikrobna svojstva.Dejstvo :Moć propolisa kao prirodnog ter..
240,00 RSD
Propolis kapsule su izvanredan prirodni preparat koji deluje kao efikasno sredstvo za zaštitu od prehlade i gripa.Sastav :Rastvor propolisa u liofiziranom matičnom mlečuDelovanje : Pokazao se izuzetan u borbi protiv simproma upale grla i ždrela Propolis deluje kao prirodan antibiotik ,ima virusna i ..
384,02 RSD
Propolis plus kapi za decu je prirodni revitalizirajući preparat dobijen od visokoprečišćenog polena, visokog kvaliteta, u bezalkoholnom rastvoru. Nalazi primenu i kod dece i kod odraslih kada nije dozvoljena upotreba alkohola i najnižih koncentracija. Propolis je smolaste strukture sa bogatim sad..
100,00 RSD
Propolis kapi30% su prirodni revitalizirajući preparat, koji se koristi kao efikasno preventivno sredstvo za zaštitu od prehlade i gripa. Propolis kao prirodni baktericid, anestetik, antioksidant, antiseptik i antibiotik ima izvrsno protivupalno dejstvo, kao i antivirusna i antimikrobna svoj..
360,00 RSD
Izuzetno sredstvo za otklanjanje prvih simptoma prehlade i gripa ali  i za ublažavanje hroničnih respirstornih infekcija kao što su bronhitis,sinuzitis i zapaljenje grla.Ovaj preparat je delotvoran u borbi protiv  gljivičnih infekcija urogenitalnog trakta,naročito prostate i bešike.Sastav ..
300,00 RSD
Prirodni revitalizujući preparat,koji podstiče  opštu mentalnu i fizičku aktivnost i otpornost na bolesti,jačanjem i stimulisanjem endokrinih žlezda koje kontrolišu osnovne fiziološke procese uključujući imetabolizam vitamina i minerala.Sastav: Rastvor žen-šena u etanoluDejstvo : Raznovrsna dej..
450,00 RSD
To je prirodni preparat koji povoljno utiče na mnoge funkcije čovekovog organizma  stimulišući istovremenonjegove vlastite imunološke sisteme ili ispravljajući narušene funkcije pojedinih organa. Sastav :U pitanju je vrhunska bioaktivna materija homogenizovana u idealnoj smeši od izabranih vrst..
439,99 RSD
Žen- Šen kapsule sadrže u upotrebi najzastupljeniju biljku u kineskoj tradicionalnoj medicini koja sadrži sledeće sastojke koji su odgovorni za lekovitost: ginsenozide, triterpene, glikozide, peptide, saponine, eterična ulja.Sastav :  Jedna kapsula sadrži:      &nb..
750,00 RSD
Prikazuje se 1 do 10 od 10 (1 strana)