IZABERITE
Korpa

MERZ PHARMA

Brend: MERZ PHARMA
Merz Spezial dražeje su dijetetski suplement.Ovaj  specijalno formulisan preparat namenjen je  za postizanje lepe, zdrave i sjajne kose, kože i jakih noktiju.Predstavlja  jedinstvenu kombinaciju vitamina, minerala i nutrijenata neophodnih za zdravu kožu, kosu i nokte, koji obezbeđ..
1.650,00 RSD
Brend: MERZ PHARMA
Pantogar šampon je preparat  specijalno dizajniran za muškarce i namenjen je za dodatnu negu proređene i oslabljene kose muškaraca.Gubitak kose kod muškaraca uzrokovan je uglavnom prekomernom proizvodnjom muškog polnog hormona dihidrotestosterona (DHT). Sa posebnom formulom, koren dlake se ak..
1.194,00 RSD
Brend: MERZ PHARMA
Pantogar šampon specijalno dizajniran preparat namenjen za tretman opadanja  i stimulaciju zdravog rasta kose kod žena.Njegova formulacija sadrži efikasnu Pantogar Growtect formulu, koja aktivira koren kose i čini dlaku jačom i debljom.Pantogar šampon za zdrav rast kose je namenjen ženama s..
1.062,00 RSD
Brend: MERZ PHARMA
Pantogar tonik je preparat  specijalno dizajniran za muškarce i namenjen je za dodatnu negu proređene i oslabljene kose muškaraca.Gubitak kose kod muškaraca uzrokovan je uglavnom prekomernom proizvodnjom muškog polnog hormona dihidrotestosterona (DHT).Tonik protiv opadanja kose predstavlj..
1.536,00 RSD
Brend: MERZ PHARMA
Pantogar tonik je specijalno dizajniran preparat namenjen za tretman opadanja  i stimulaciju zdravog rasta kose kod žena.U odnosu na šampon tonik za kosu pruža još jaču Pantogar Growtect formulu, kombinujući aktivne sastojke: AnaGain, kofein, kompleks vitamina B i Follicusan. Redovnom pri..
1.630,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)