IZABERITE
Korpa

MARION

Brend: MARION
MARION FACE I NECK SERUM ANTIAGEIntenzivni serum protiv bora sadrži matične ćelije PhytoCellTec Argan. One popunjavaju nedostatke na koži čime se poboljšava njena tekstura i elastičnost. Serum doprinosi smanjenju postojaćih bora i sprečava stvaranje novih. Za zrelu, opuštenu kožu oslabljene el..
384,00 RSD
Brend: MARION
MARION FACE&NECK SERUM  COLLAGEN REGENERATORIntenzivni serum koji sadrži koncentrovani kolagen i matične ćelije. Ako se redovno nanosi, serum poboljšava tekstutu kože tako što smanjuje efekte njenog starenja.Kolagen ne dozvoljava koži da dehidrira. Pruža joj elastičnost i vraća joj svež..
500,00 RSD
Brend: MARION
MARION LITTLE STYLIST EASY COMB SPREJ Sprej olakšava raščešljavanje i sprečava mršenje kose. Kosa je svilenkasta i meka. Formula ne zahteva ispiranje. Sadrži proteine svile i multivitamine.Super laka formula koja ne zahteva ispiranje.Delovanje:Namenjeno deci starijoj od 3 godine.Zagarantovana s..
356,00 RSD
Brend: MARION
MARION NATURA STYL FARBA ZA KOSU 691 NATURA BLONDEPrirodna plavaBrend Marion donosi kvalitetan kolor šampon koji efikasno pokriva sede i transformiše Vašu boju kose u neku potpuno drugačiju, koju ste oduvek želeli. Marion šampon za bojenje kose idealan je za brzu i privremenu promenu boje kose..
256,00 RSD
Brend: MARION
MARION NATURA STYL FARBA ZA KOSU 692 PLATINUM BLONDEPlatinasto plavaBrend Marion donosi kvalitetan kolor šampon koji efikasno pokriva sede i transformiše Vašu boju kose u neku potpuno drugačiju, koju ste oduvek želeli. Marion šampon za bojenje kose idealan je za brzu i privremenu promenu boje ..
268,00 RSD
Brend: MARION
MARION NATURA STYL FARBA ZA KOSU 693 SUNNY BLONDESunčano plavaBrend Marion donosi kvalitetan kolor šampon koji efikasno pokriva sede i transformiše Vašu boju kose u neku potpuno drugačiju, koju ste oduvek želeli. Marion šampon za bojenje kose idealan je za brzu i privremenu promenu boje kose. ..
256,00 RSD
Brend: MARION
MARION SERUM ZA LICE HYALURONIntenzivni hidrirajući serum koji sadrži hijaluronsku kiselinu i hidrokompleks. Redovnom upotrebom seruma koža se regeneriše.Serum sadrži hijaluronsku kiselinu i hidrokompleks koji je hidriraju i poboljšavaju njenu elastičnost.Može da se koristi kao odlična podloga za šm..
495,00 RSD
Prikazuje se 1 do 7 od 7 (1 strana)