IZABERITE
Korpa

DONEGAL

Brend: DONEGAL
DN APLIKATOR 1060Pakovanje;1 komadZemlja porekla:PoljskaRavna četkica za nanošenje senke na spoljni deo kapkaSadrži kvalitetne dlake i kratku elegantnu dršku.Dužina: 12,5 cm..
80,00 RSD
Brend: DONEGAL
DN APLIKATOR 1064Ukoliko obožavate da se šminkate, naručite pakovanje od 25 aplikatora za senke za oči. Nežan sunđer idealan je za nanošenje senke za oči na vaše kapke.Pakovanje:25 komadaZemlja porekla:Poljska..
459,99 RSD
Brend: DONEGAL
DN APLIKATORPakovanje:6 komadaZemlja porekla:PoljskaAplikator za nanošenje senki za očiDvostrani aplikatori senki za očiDužina: 6 cm..
240,01 RSD
Brend: DONEGAL
DN BLENDER 4304Sunđer za nanošenje i blendovanje tečnog puderaNapravljen od hipolergijskog materijala bez mirisaOvalni oblik sunđera se prilagođava koži i ravnomerno raspoređuje šminku.Sunđer garantuje glatku kožu bez tragova.Pre upotrebe nakvasite sunđer sa malo vode.Nakon korišćenja se preporučuje..
520,00 RSD
Brend: DONEGAL
DN BLENDER 4309Sunđer za nanošenje i blendovanje tečnog puderaNapravljen od hipolergijskog materijala bez mirisaOvalni oblik sunđera se prilagođava koži i ravnomerno raspoređuje šminku.Sunđer garantuje glatku kožu bez tragova.Pre upotrebe nakvasite sunđer sa malo vode.Nakon korišćenja se preporučuje..
336,00 RSD
Brend: DONEGAL
DN BLENDER 4323Napravljen od hipoalergenog materijala bez mirisa.Ovalni oblik se lako prilagodjava licu.Dimenzije:4cm*6,5cmPakovanje:1 komadZemlja porekla:Poljska..
480,00 RSD
Brend: DONEGAL
DN BLENDER 4326Sunđer za nanošenje i blendovanje tečnog puderaNapravljen od hipoalergijskog materijala bez mirisa.Ovalni oblik sunđera se prilagođava koži i ravnomerno raspoređuje šminku.Sunđer garantuje glatku kožu bez tragova.Pre upotrebe nakvasite sunđer sa malo vode.Nakon korišćenja se preporuču..
464,00 RSD
Brend: DONEGAL
DN BLOK ZA POLIRANJE 9307 je turpija fine granulacije za završnicu turpijanjaČetvorostrana blok turpija za matiranje noktiju Ne oštećuje površinu prirodnog nokta. Napravljena od čvrstog i elastičnog sunđera. Granulacija: 600/800Pakovanje:1 komadZemlja porekla:Poljska..
168,00 RSD
Brend: DONEGAL
DN BLOK ZA POLIRANJE 9308 je turpija fine granulacije za završnicu turpijanjaČetvorostrana blok turpija za matiranje noktiju Ne oštećuje površinu prirodnog nokta. Napravljena od čvrstog i elastičnog sunđera. Granulacija: 600/800Pakovanje:1 komadZemlja porekla:Poljska..
118,40 RSD
Brend: DONEGAL
DN ČEŠALJ 1504Kosa nije samo obeležje lepote već može biti i pokazatelj zdravlja. Kod nas možete naći proizvode za negu Vaše kose, u ponudi imamo: češljeve za kosu, četke za kosu, četke za feniranje kose.Pogodan sve tipove kose i  ne oštećuje kosu. Dužina: 20,5 cmIskustva naših korisnika ko..
150,00 RSD
Brend: DONEGAL
DN ČEŠALJ 9086Kosa nije samo obeležje lepote već može biti i pokazatelj zdravlja. Kod nas možete naći proizvode za negu Vaše kose, u ponudi imamo: češljeve za kosu, četke za kosu, četke za feniranje kose.Pogodan sve tipove kose i  ne oštećuje kosu.Češalj je jako lagan, odličan za kosu, lako..
215,00 RSD
Brend: DONEGAL
DN ČEŠALJ 9093Kosa nije samo obeležje lepote već može biti i pokazatelj zdravlja. Kod nas možete naći proizvode za negu Vaše kose, u ponudi imamo: češljeve za kosu, četke za kosu, četke za feniranje kose.Pogodan sve tipove kose i  ne oštećuje kosu.Češalj je jako lagan, odličan za kosu, lako..
124,00 RSD
Brend: DONEGAL
DN ČEŠALJ 9305Kosa nije samo obeležje lepote već može biti i pokazatelj zdravlja. Kod nas možete naći proizvode za negu Vaše kose, u ponudi imamo: češljeve za kosu, četke za kosu, četke za feniranje kose.Češalj je pogodan za sve tipove kose.Ne oštećuje kosu.Pakovanje:1 komadZemlja porekla:Poljsk..
168,00 RSD
Brend: DONEGAL
DN ČEŠALJ 9709Kosa nije samo obeležje lepote već može biti i pokazatelj zdravlja. Kod nas možete naći proizvode za negu Vaše kose, u ponudi imamo: češljeve za kosu, četke za kosu, četke za feniranje kose.Češalj je pogodan za sve tipove kose.Ne oštećuje kosu.Pakovanje:1 komadZemlja porekla:Poljsk..
88,00 RSD
Brend: DONEGAL
DN ČEŠALJ 9801,1513Kosa nije samo obeležje lepote već može biti i pokazatelj zdravlja. Kod nas možete naći proizvode za negu Vaše kose, u ponudi imamo: češljeve za kosu, četke za kosu, četke za feniranje kose.Češalj je pogodan za sve tipove kose.Ne oštećuje kosu.Pakovanje:1 komadZemlja porekla:P..
150,00 RSD
Brend: DONEGAL
DN ČEŠALJ 9803Kosa nije samo obeležje lepote već može biti i pokazatelj zdravlja. Kod nas možete naći proizvode za negu Vaše kose, u ponudi imamo: češljeve za kosu, četke za kosu, četke za feniranje kose.Češalj je pogodan za sve tipove kose.Ne oštećuje kosu.Pakovanje:1 komadZemlja porekla:Poljsk..
476,02 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 153 (10 strana)