IZABERITE
Korpa

ALCON-COUVREUR

Systane balance kapi  su lubrikantni preparat na bazi lipida kod terapije suvog oka. Njihovo dejstvo se zasniva na tome što podmazuju površinu oka,dopunjuju i stabilizuju lipidni sloj suznog filma i smanjuju prekomerno isparavanje suza i mogu u potpunosti obnoviti prirodni suzni film kod os..
1.500,00 RSD
SYSTANE Gel Drops lubrikantni gel za oči,je terapija za suvo oko.Namenjen je za privremeno olakšanje simptoma suvog oka kao što su nelagodnost, peckanje i iritacija.Pogodan za primenu tokom dana i tokom noći i obezbeđuje olakšanje kod umerenih do teških simptoma suvog oka, jer stvara zaštitnu ..
0,00 RSD
 Systane kapi svojom formulacijom donose rešenje za problem suvih očiju,gde je i klinički  dokazano da smanjuju simptome suvog oka.Njihovom primenom pruža se osećaj ugodnosti u oku,odmah nakon ukapavanja i osiguravaju produženu zaštitu oka. Kapi Systane ukapaju se 10–15 minuta pre st..
840,00 RSD
Systane ultra kapi za vlaženje oka kod umerenih simptoma suvog oka.Njihova formulacija namenjena je za brzo olakšanje tegoba kod iritacija oka izazvanih faktorima spoljašnje sredine (vetar, prašina, suv vazduh, zagadjen vazduh, klimatizovani prostori …) i/ili stilom života (vreme korišćenja ra..
1.344,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)