IZABERITE
Korpa

3M HEALTH CARE LIMITED

ČEPICI ZA UŠI PANTLJIKA PENA su čepići koje koristimo protiv buke od penušavog materijala u kesici.Delovanje:Protiv bukeNačin upotrebe: Čepić za uši čistim prstima čvrsto presaviti po dužini. Jednom rukom uvo malo povući na gore, a drugom presavijen čepić duboko staviti u slušni kanal. Čepić z..
72,00 RSD
OPTICLUDE JUNIOR FLASTER BOJA KOŽE su hipoalergeni flasteri idealni u slučaju potrebe za površinskim flasterima.Dimenzije flastera su 5cm*6,2cm.Delovanje:Pružaju  kvalitetno fiksiranje i omogućavaju  nesmetano pomeranje oka.Prate konturu kostiju oko oka.Idealni za tretiranje lenjeg oka.Nač..
1.680,00 RSD
OPTICLUDE JUNIOR FLASTER ŠARENI su hipoalergeni flasteri idealni u slučaju potrebe za površinskim flasterima.Dimenzije flastera su 5,7cm*8cmDelovanje:Pružaju  kvalitetno fiksiranje i omogućavaju  nesmetano pomeranje oka.Prate konturu kostiju oko oka.Idealni za tretiranje lenjeg oka.Način u..
2.348,00 RSD
OPTICLUDE STANDARD FLASTER BOJA KOŽE su hipoalergeni flasteri idealni u slučaju potrebe za površinskim flasterima.Dimenzije flastera su 5,7cm*8,2cm.Delovanje:Pružaju  kvalitetno fiksiranje i omogućavaju  nesmetano pomeranje oka.Prate konturu kostiju oko oka.Idealni za tretiranje lenjeg oka..
1.700,00 RSD
OPTICLUDE JUNIOR FLASTER BOJA KOŽE su hipoalergeni flasteri idealni u slučaju potrebe za površinskim flasterima.Dimenzije flastera su 5cm*6,2cmDelovanje:Pružaju  kvalitetno fiksiranje i omogućavaju  nesmetano pomeranje oka.Prate konturu kostiju oko oka.Idealni za tretiranje lenjeg oka.Nači..
3.112,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)