IZABERITE
Korpa

2M

Brend: 2M
Dnevni dozator za lekove sadrži 4 polja za jedan dan. Dozator je bele boje sa providnim poklopacem, što omogućava lak uvid u terapiju. Crnim slovima je ispisano vreme. Vrlo pregledan i praktičan za upotrebu.Zemlja porekla:Srbija..
120,00 RSD
Brend: 2M
Nedeljni dozator za lekove sadrži 3 polja za svaki dan u nedelji: jutro, podne i veče. Dozator je bele boje sa providnim poklopacem, što omogućava lak uvid u terapiju. Crnim slovima su ispisani dani u nedelji i vreme. Zemlja porekla:Srbija..
210,00 RSD
Brend: 2M
2M inhalator je specijalni inhalator koji prilikom inhalacije prijanja tačno na nos i usta i tako deluje isključivo na sluznicu disajnih puteva i grla.Ovakav način inhalacije povoljno deluje kod akutnih upala gornjih disajnih puteva, a samim udisanjem pare eteričnih ulja smanjuje se sekrecija ..
465,00 RSD
Brend: 2M
Posuda za čuvanje proteze 2M sa praktičnom cediljkom.Posuda se koristi za higijensko čuvanje i pranje proteze, ortodontskog aparata ili gumenog sportskog štitnika za zube.U kutiji se nalazi praktična cediljka, koju nakon upotrebe zajedno sa protezom izvadite iz kutije i odlijete ostatak tečnosti..
406,50 RSD
Brend: 2M
Sekač za tablete sadrži i deo za čuvanje leka. Veoma lako se tableta deli na 2 dela, postaviti tabletu ispod sečiva i zatvaranjem poklopca tableta se lako i sigurno seče na dva dela. Praktično i jednostavno za korišćenje. Sekač je bele boje. Isečena tableta može da ostane sačuvana u odeljku ..
382,00 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)